Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém is át van már igy alakitva de sajnos még igy is a tiédhez képest csak kaffog Ha majd megnövők veszek én is egy nagyobb vasat és nem csak a hangja miatt
Szervusztok !
Vizsgáztatnom kell a vasat . /XV 535 /
Milyen hátsó gumit tudtok ajánlani ,ami olcsó és elfogadható minőségű ?
És mi a max szélesség ami még feltehető ?
Sajnos a közepén jó ha egy milliméter mély a minta . Oldalt van bőven ,de nem hinném hogy rá tudom beszélni a vizsgabiztost hogy ott mérje .
Epp neztem hogy arra valosivagy,sajnos meg en se jartam szegeden...nem nem jar arra...peace
Üdv
Debrecent nem ismerem, Szegeden néztem, erre nem jár?

végyé
Sziasztok!Most láttam az expressz chopper hírdetéseinél(máj.30.)egy nagyon szép 535-re való hátsó háttámlát +csomagtartót 12000ft-ért. Ha valakit érdekel nézze meg. Szerintem nagyon jó ár. Bocs hogy még belepofázok a fórumba ha már eladtam a viragot, de minden nap elolvasom miről tárgyaltok. Szerintem a legjobb motoros fórum. üdv.
Az enyém full gyári. Nem véletlenül. Így is kellően mély a hangja, no meg én jobban szeretem a tekintélyt parancsoló 88 db-es mély dübörgést, mint a hangos kaffogást. :)

Ha hangosítani akarsz a műszeren, megteheted, csak egy spéci fúrófej és egy erős fogó kell hozzá. Visszaalakítható, amit kiszedsz, vissza lehet hegeszteni a kör alakú vágás mentén.

Hogy értsd is, miről van szó:

http://www.shadowriders.net/ho...
Peace.sajnos sehol se talaltam.van egy jo baratom aki napi rendszeresegel jar Debrecenbe esetleg nem tudod ottan holl tudna megvenni? peace koszonom a segitseget
ok Ez is több napos volt jó nem 5 napos. Nem ez az első felvonulásom hidd el és eddig még mindenhol dudáltunk és nem volt senkinek ellenvetése Sirokra jössz megint? Akkor majd melleted megyek hogy legyen egy kis hangja a virágnak Azért köszi
Egyszerűbb, ha megpróbálsz nem így járni. :)

Egy tanácsot még fogadj meg... Ha motoros találkozóra mész (nem ilyen jellegűre, hanem rendes, komoly motoros klub szervezte többnapos party-ra, mint a siroki) ott ne dudálj felvonulás közben, mert nem szokás, sőt... Kifejezetten nem szeretik.
Szia! A biker-world-ön pontosan 27.500Ft ha jól emlékszem.
Hali Kipróbáltam igazad van 4-ben és 5 ben be lehetett tolni Igy legközelebb nem kell majd égnem ha igy járok. Köszi mégegyszer
Szia!

Nehezezen fogsz gyári színkódot találni, de olyat is, aki esetleg tud ilyet...pont azért, amit blackiex is írt. Az enyém is ilyen bordós alapszínű, én átfestettem az egészet, alig kellett festék és lakk hozzá. Ha érdekel a festék kódja, itt elérsz :20/341-7660
Üdv
Ami ragasztót ajánlottam nem tudtál szerezni?
1 kisérletet megérne lehet tovább is tartana a membrán.

végy
Én úgy emlékszem, itt nem olyan sima ügy, mint kocsinál. Nincs konkrét színkód, csak egy-egy fantázianév, pl. Deep Scarlet ("mély skarlátvörös"). Passzolom a kérdést...
Mondjuk ilyenkor azért örülök, hogy az enyém fekete... :D
Azt tudja valaki hogy hol találom a szín kódját?
Le van verve a festék imitt-amott és nem akarom az egészet átfestettni.
Sziasztok. Ime néhány fotó a vasról.

Peace.Kosz a felvilagositast;) hat akkor meg marad a regi rojtos membran de meg megy gep minden nap hasznalom szinte csak ha nem esik persze,napi 30 kilometer mit mondtok sok egy 18 eves viragonak?peace
Igen, én is azt akartam....
Jajj, majd elfelejtettem... XV 250-hez O-gyűrűs DID láncot vegyél, az jól bírja. Csak fújd rendesen.
Az illető itt is és a virago.ro fórumán is próbálta már elsütni a cuccot, de nem nagyon sikerült. Hogy Mikuni, az nem feltétlen akkora előny. A Tourmax is kiváló mnőségű japán áru és kb. 26 ezer körül van darabja.
Üdv
Végül is igazad van, legaláb addig birja ki eső nélkül mig uton vagyunk :)

végyé
De így ám :)
Egyébként nem én motoroztam esőben, hanem az eső esett amikor én motoroztam, nem mind egy kérem szépen :)
Ja vaterán van fent egy Karburátor membrán, JAPÁN, YAMAHA VIRAGO XV535

Csak 30.000 jó magyar forint, de MIKUNI!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Üdv
Nem is csoda, aki esőben motorozik igy jár :)

végyé
Nekem a motorba 33e van, ebből ami biztos, hogy 18e-ret én hajtottam bele, és igen csak véres a torka a láncnak már :S
Köszi a választ
Ha normálisan karba van tartva akkor 25-30 ezret el kell hogy menjen.! Havernak cbf 600-n gyári lánc van és 21 e km-nél még semmi baja.