Peace.segitsegeteket szeretnem kerni,mert mar egy kis osszeget elvertem mindenfele ragasztokra de eddig mindegyiket oldaot a benzin...membran ragasztasra alakalmas ragasztot vadaszok,eddig keves sikerel.kosz a segitseget peace jo utat
Ha meg tudod kézzel vizsgálni, milyen az anyaga, nyugodtan megveheted. Csak úgy a polcon nem lesz sok baja a guminak, az öregedést a nyomás ingadozása, a menet közbeni felmelegedés, majd lehűlés, stb. hozza elő, egyszóval a használat. Ha a hüvelykujjad körmét nagyobb erőfeszítés nélkül bele tudod nyomni a gumi anyagába és pár másodperc alatt a szemed láttára tűnik el a körmöd nyoma, akkor az a gumi jó. Ha kemény, nehéz megkarmolni, ha nem elég rugalmas már, akkor pedig megmarad a körömnyom akár percekig is.
Ha mindenképp új gumi kell, a Continental-okat ajánlom, nekem is az van, a hátsó került 18 ezerbe, ami egy ilyen minőségű áruért nem vészes. A Heidenau, Mitas és hasonló, max MZ-re és Jawa-ra való kategória 140/90X15 körüli méretben 12-14 ezer, viszonyítási alapként.
Én 95 -t rakok bele, plusz ezt http://spuri-adalek.hu/
Nagyon jóóóóóó.
Sokkal stabilabb lett az alapjárat, nem kell annyit melegíteni, hogy üzem meleg legyen, sokkal jobban veszi a gázadást, jobban reagál rá a vas, egy kis fogyasztás csökkenést is észrevettem
A fél literes 2500ft, de én 10kiterhez rakok 25ml-t szóval kilehet számolni, hogy mennyi időre elég ez a spuri nekem : )
Bátran ajánlom mindenkinek, szerintem sok kenőanyag kereskedésben meg lehet kapni, de ha nem segítek a beszerzésében :)
Lehet kisebb kiszerelésben is kapni, ami 125milis, ha valakit érdekel, megveszi, kipróbálja, és utána megveheti a fél lityósat :)
Inkább vasárnap volna, jó, de én rendszeresen járok át szegedre, a barátnőmhöz, szóval igazából, bármikor összeguruhatunk :)
A számod megvan, szóval tudunk értekezni :)
Köszi a segitséget, közben én is rátaláltam a virago.ro-n hogy az ólom mentest szereti.
Vajdasági vagyok, nem tudtam hogy nálatok már nincs szuperbenzin.
Hol tudhatom meg hogy Magyarországon mikor és hol vannak motoros túrák, találkozók?
Szia Gratulálok a vashoz.De már csak olommentes benzint lehet kapni.
A 95-öst nagyon szeretik de ha kedveskedni akarsz tehetsz bele 100-ast is.Üdv daffos
Szia
Ilyet én is tudtam volna...beszéltem is egy motorosbolt tulajával, akinél aztán megvettem a gumijaimat.
Nos ő azt mondta, ezek valóban új gumik, külföldről hozzák be, csak ugye ezeket nem viszik el hanem ott maradnak a polcokon, és nem dobják ki, hanem leakciózva eladják őket.
Én nem venném, meg mert ki tudja mióta van az ott, csak öregszik az anyag...lehet hülyeséget mondok, de én maradtam a biztosan új guminál, inkább adtam 12.000-vel többet...
Gumiügyben segitsetek.Egy használtcikkes nagy tételben hoz be uj gumikat,1o ezer/db. áron árulja.A gumikon ott a cetli.Gondolom valamiért kidobták őket,vajon miért.A 14o/90 es hátsóra csak 150/90 es van, ez ugy 1cm.el szélesebb.Jó lesz a felnire,nem ér hozzá valamihez,?aki tud valamit,- irjon. Köszönöm.Szepi
Köszösnöm a Válaszokat! Az aksinak a mérete ugyan az mint ammi jár a 750 viragoba, csak egyik barétom a hoszánjéba vette és most neki nem kell és igy kaptam meg én. Csak gondoltam hogy nagyob A-es és nem fogja birni a generátor, vagy a fesz szabályzó! Még egyszer köszi Gálffy!
valami hasonló 2 komponensű ragasztót kéne szerválnod....
Szegeden megnézem a ragasztástechnikai szakboltban.
Ugye a membránt akarod vele bevonni?
végyé
Ha mindenképp új gumi kell, a Continental-okat ajánlom, nekem is az van, a hátsó került 18 ezerbe, ami egy ilyen minőségű áruért nem vészes. A Heidenau, Mitas és hasonló, max MZ-re és Jawa-ra való kategória 140/90X15 körüli méretben 12-14 ezer, viszonyítási alapként.
Orosháza fele megyek, felvettelek MSN majd ott pontositjuk.
végyé
http://moto
rozz.hu/
http://www.wild.hu/usr_esemenyek.php?session=
Remélem találsz magadnak, valami hasznosat :)
http://spuri-adalek.hu/
Nagyon jóóóóóó.
Sokkal stabilabb lett az alapjárat, nem kell annyit melegíteni, hogy üzem meleg legyen, sokkal jobban veszi a gázadást, jobban reagál rá a vas, egy kis fogyasztás csökkenést is észrevettem
A fél literes 2500ft, de én 10kiterhez rakok 25ml-t szóval kilehet számolni, hogy mennyi időre elég ez a spuri nekem : )
Bátran ajánlom mindenkinek, szerintem sok kenőanyag kereskedésben meg lehet kapni, de ha nem segítek a beszerzésében :)
Lehet kisebb kiszerelésben is kapni, ami 125milis, ha valakit érdekel, megveszi, kipróbálja, és utána megveheti a fél lityósat :)
A számod megvan, szóval tudunk értekezni :)
Szombat vagy vasárnap megyek át Vásárhelyen, összefuthatnánk.
végyé
Vajdasági vagyok, nem tudtam hogy nálatok már nincs szuperbenzin.
Hol tudhatom meg hogy Magyarországon mikor és hol vannak motoros túrák, találkozók?
A 95-öst nagyon szeretik de ha kedveskedni akarsz tehetsz bele 100-ast is.Üdv daffos
Ilyet én is tudtam volna...beszéltem is egy motorosbolt tulajával, akinél aztán megvettem a gumijaimat.
Nos ő azt mondta, ezek valóban új gumik, külföldről hozzák be, csak ugye ezeket nem viszik el hanem ott maradnak a polcokon, és nem dobják ki, hanem leakciózva eladják őket.
Én nem venném, meg mert ki tudja mióta van az ott, csak öregszik az anyag...lehet hülyeséget mondok, de én maradtam a biztosan új guminál, inkább adtam 12.000-vel többet...
Laci
Hamarosan egy 95-ös 535 tulajdonosa leszek
Érdekel hogy ólom mentes vagy milyen benzin megy bele?
Nézz rá a hirdetésre,6M kicsit soknak tűnhet annak aki nem ért hozzá. :D Esetleg a bőrtatyók külön is eladók?
Itt is megtalálod, itt is hírdetem.