Tudom titeket ez nem nagyon érint de gondoltam rákérdezek:)
Egy átlagos motorbicikli láncnak mennyi km-ert kellene kibírni normális körülmények közt, normális karbantartással?
Persze, ezért írtam anno a nitrilhártyás foltozásról cikket. Drága alkatrész, bonyolult működésű karbi, de nem agysebészet az egész. :)
Az úszógumi sem rossz, csak nem olaj/benzinálló, feltehetőleg 2-3 hét múlva annyira kikezdené a benzinpára, hogy zselészerűre puhulna fel az a gumi.
Ha esetleg sikerül rábukkannom valami alternatív megoldásra, ami a membrán tartós, házilagos pótlását illeti, majd mondom, de egyelőre olyan vastagságú és súlyú benzinálló anyaggal még nem hozott össze a sors, ami erre alkalmas lenne.
Sziasztok!Nem minden napi dolgot láttam ma,a szomszéd srácnak van egy kawasaki 650-es endúrója.Panaszkodott,hogy elment az erő belőle és nehezen indul és nincs olyan erő benne mint volt.Mondtam neki pucolja ki a karbulátort tegyen bele új gyertyát és próba.Egy jó félóra múlva jön,hogy szerintem jó e a membránja mivel mintha tűvel lett volna kiszúrkálva vagy 5-6 helyen.mondtam neki ez csere.felhívta a motoralkatrészes srácot és mondta neki a bajságot,jövőhét második felére ígérte az újat.Haza ment és a fiának az úszógumiát szétvágta és a membrán méretét kivágta ollóval,majd össze rakta a vasat.Lássatok csodát minden a régi szerint üzemelt.Kb ment vele 200 km-ert minden hiba nélkül még jobban indulmint fénykoában.De jövőhéten jön a gyári membrán 35,000ft-ért.csak azért írtam ezt le ha minden kötél szakad mindig van megoldás.Üdv mindenkinek daffos
1. a 25 euró kikiáltási ár, itt licitálni fognak rá. Felmehet 50 euróra is.
2. a postaköltség (4,3 EUR) csak Németországon belül érvényes, külföldre a többszöröse lenne.
3. CSAK Németországon belül postáz az eladó. Hiába vennéd meg, nem küldené el Erdélyországba.
Membrán relatív olcsón és jóféle csak a biker-world-nél kapható. Legolcsóbban 90 dollárért van külföldről postával darabja, csak most a dollár árfolyama is nagyon elszállt.
Ertem.ezer koszonet,csak aht az enyemen se latszik hogy lene e v.mi baja csak ha nagyo nmegfigyelem,fenykeprol pla nehez megmndani hogy milyen allapotba van az....te meg vened a helyembe? peace
Szia!
Azt irja,hogy ez egydarab porlasztó memmbrán,használt de teljesen üzembiztos.Yamaha xv tipusokhoz 1988-tól 2003-ig gyártott vasakba való.
Csak biztosított csomagként a Hermes csomagküldő szolgáltatással küldi el a mi 4,30 euro.
Ezer köszönet elöre is az emailben történő érdeklődésért.
Hát nagyjából ennyi.
Így nehéz lesz egyeztetni, ha nem tudok elérhetőséget mert az adatlapodon nem találok semmit...
Még1szer: Írj az email címemre ami az nevem alatt megtalálható!
Előre is köszi!
Régóta olvasgatom a fórumot, eddig csak kívülállóként, de mostantól már egy 535-ös Virgács tulajdonosaként. És örülök, hogy végre tartozhatok valahová. És hogy - remélem - közétek. És van mivel:-) Íme Ő:
Na jó de akkor hogyan vonultunk volna hangtalanul A kis viragomnak nincs még ugy sem akkora hangja hogy herélve van, igy nem figyelnek fel rá. Bár pár percig azt hittem emberesedett a hangja de mikor oldara néztem rájöttem egy harley volt melettem azt hallottam
Köszi ez is segitség ma kipróbálom 4-ben vagy 5-ben ott viszont nem próbáltam inkább vettem hirtelen bika kábelt Legközelebb ne kelljen kuncsorognom bikázásért
Passz, eddig ilyennel csak Hondánál találkoztam. Ott van csúszásgátlós kupplung, az 535-nél nem tudom, de én 4. fokozat alatt nem is próbálnám meg betolni. Ugyanis ha van benne ilyen mechanika, akkor csak 4-5 sebesség körül lesz elég alacsony csúsztatási nyomaték, hogy átforduljon a motor, és ha már megmozdult a főtengely, akkor kell hirtelen, kupplung nélkül lejjebb kapcsolni. A Honda ilyen megoldású modelljeit legalábbis csak így lehet tolással elindítani.
Hali mindenki Egy észrevétel! A multkor a felvonulás alkalmával a sok dudálástól szépen lemeritette magát az akku. Le állitás után nem indult. Megvártam mig mindenki elmegy a parkolóból és probáltuk betolni. Na ekkor döbbentem meg ugyan is nem tudtuk betolni. Szerintetek visszafelé nincs hajtás? Olyan mindha nem is hajtana olyan érzésem volt. Próbáltam 2-ben 3-ban is. Tud valaki erről mondani valamit miért nem lehet betolni? köszi
Tudom titeket ez nem nagyon érint de gondoltam rákérdezek:)
Egy átlagos motorbicikli láncnak mennyi km-ert kellene kibírni normális körülmények közt, normális karbantartással?
Laci
Az úszógumi sem rossz, csak nem olaj/benzinálló, feltehetőleg 2-3 hét múlva annyira kikezdené a benzinpára, hogy zselészerűre puhulna fel az a gumi.
Ha esetleg sikerül rábukkannom valami alternatív megoldásra, ami a membrán tartós, házilagos pótlását illeti, majd mondom, de egyelőre olyan vastagságú és súlyú benzinálló anyaggal még nem hozott össze a sors, ami erre alkalmas lenne.
1. a 25 euró kikiáltási ár, itt licitálni fognak rá. Felmehet 50 euróra is.
2. a postaköltség (4,3 EUR) csak Németországon belül érvényes, külföldre a többszöröse lenne.
3. CSAK Németországon belül postáz az eladó. Hiába vennéd meg, nem küldené el Erdélyországba.
Membrán relatív olcsón és jóféle csak a biker-world-nél kapható. Legolcsóbban 90 dollárért van külföldről postával darabja, csak most a dollár árfolyama is nagyon elszállt.
Ime a mocim.Már csak háttámla kéne. Ha tud valaki vlamit kérem szoljon.
Széles utat!
Ez olyan alkatrész ami fárad, kopik és megéri újat venni belőle.
Azt irja,hogy ez egydarab porlasztó memmbrán,használt de teljesen üzembiztos.Yamaha xv tipusokhoz 1988-tól 2003-ig gyártott vasakba való.
Csak biztosított csomagként a Hermes csomagküldő szolgáltatással küldi el a mi 4,30 euro.
Ezer köszönet elöre is az emailben történő érdeklődésért.
Hát nagyjából ennyi.
http://fahrzeugteile.shop.ebay...
Édesapámnak vettünk egy xv535-s viragot 3 napja és szeretnénk rá bukócsövet venni!
Szeretném kérdezni, hogy hol érdemes keresgélni virago kiegészítőket? és kb mennyibe fáj majd ez nekünk?
Előre is köszönöm a választ!
bye
Még1szer: Írj az email címemre ami az nevem alatt megtalálható!
Előre is köszi!
Nagyon szép a vasad, gratula hozzá
Régóta olvasgatom a fórumot, eddig csak kívülállóként, de mostantól már egy 535-ös Virgács tulajdonosaként. És örülök, hogy végre tartozhatok valahová. És hogy - remélem - közétek. És van mivel:-) Íme Ő: