Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm. Sajnos még túl sokat nem sikerült gurulni vele, de már érzem, hogy jó páros leszünk
Hali

Tudom titeket ez nem nagyon érint de gondoltam rákérdezek:)
Egy átlagos motorbicikli láncnak mennyi km-ert kellene kibírni normális körülmények közt, normális karbantartással?

Laci
Persze, ezért írtam anno a nitrilhártyás foltozásról cikket. Drága alkatrész, bonyolult működésű karbi, de nem agysebészet az egész. :)
Az úszógumi sem rossz, csak nem olaj/benzinálló, feltehetőleg 2-3 hét múlva annyira kikezdené a benzinpára, hogy zselészerűre puhulna fel az a gumi.
Ha esetleg sikerül rábukkannom valami alternatív megoldásra, ami a membrán tartós, házilagos pótlását illeti, majd mondom, de egyelőre olyan vastagságú és súlyú benzinálló anyaggal még nem hozott össze a sors, ami erre alkalmas lenne.
Sziasztok!Nem minden napi dolgot láttam ma,a szomszéd srácnak van egy kawasaki 650-es endúrója.Panaszkodott,hogy elment az erő belőle és nehezen indul és nincs olyan erő benne mint volt.Mondtam neki pucolja ki a karbulátort tegyen bele új gyertyát és próba.Egy jó félóra múlva jön,hogy szerintem jó e a membránja mivel mintha tűvel lett volna kiszúrkálva vagy 5-6 helyen.mondtam neki ez csere.felhívta a motoralkatrészes srácot és mondta neki a bajságot,jövőhét második felére ígérte az újat.Haza ment és a fiának az úszógumiát szétvágta és a membrán méretét kivágta ollóval,majd össze rakta a vasat.Lássatok csodát minden a régi szerint üzemelt.Kb ment vele 200 km-ert minden hiba nélkül még jobban indulmint fénykoában.De jövőhéten jön a gyári membrán 35,000ft-ért.csak azért írtam ezt le ha minden kötél szakad mindig van megoldás.Üdv mindenkinek daffos
Ez is igaz...
Én simán megvenném, csak 3 baj van...

1. a 25 euró kikiáltási ár, itt licitálni fognak rá. Felmehet 50 euróra is.
2. a postaköltség (4,3 EUR) csak Németországon belül érvényes, külföldre a többszöröse lenne.
3. CSAK Németországon belül postáz az eladó. Hiába vennéd meg, nem küldené el Erdélyországba.

Membrán relatív olcsón és jóféle csak a biker-world-nél kapható. Legolcsóbban 90 dollárért van külföldről postával darabja, csak most a dollár árfolyama is nagyon elszállt.
Sziasztok!
Ime a mocim.Már csak háttámla kéne. Ha tud valaki vlamit kérem szoljon.
Széles utat!
Nem ! Én inkább gyűjtenék még pénzt és ujjat vennék.
Ez olyan alkatrész ami fárad, kopik és megéri újat venni belőle.
Ertem.ezer koszonet,csak aht az enyemen se latszik hogy lene e v.mi baja csak ha nagyo nmegfigyelem,fenykeprol pla nehez megmndani hogy milyen allapotba van az....te meg vened a helyembe? peace
Szia!
Azt irja,hogy ez egydarab porlasztó memmbrán,használt de teljesen üzembiztos.Yamaha xv tipusokhoz 1988-tól 2003-ig gyártott vasakba való.
Csak biztosított csomagként a Hermes csomagküldő szolgáltatással küldi el a mi 4,30 euro.
Ezer köszönet elöre is az emailben történő érdeklődésért.
Hát nagyjából ennyi.
jah es ez egy darab?peace
Peace. http://cgi.ebay.de/Vergasermem... Mit mondok ez jo membran?uj es mi az a plusz 4 euro? egy kukot nem ertek nemetul...peace
Szia! Itt érdemes keresni kiegészitőket.
http://fahrzeugteile.shop.ebay...
Üdv Mindenkinek!

Édesapámnak vettünk egy xv535-s viragot 3 napja és szeretnénk rá bukócsövet venni!

Szeretném kérdezni, hogy hol érdemes keresgélni virago kiegészítőket? és kb mennyibe fáj majd ez nekünk?

Előre is köszönöm a választ!

bye
Így nehéz lesz egyeztetni, ha nem tudok elérhetőséget mert az adatlapodon nem találok semmit...
Még1szer: Írj az email címemre ami az nevem alatt megtalálható!
Előre is köszi!
Üdv errefelé!
Nagyon szép a vasad, gratula hozzá
Amerre én járok, ott a felvonulásnak nem a zajártalom az elsődleges célja... Sokkal inkább a látvány, a rendezett alakzat. :)
Sziasztok!

Régóta olvasgatom a fórumot, eddig csak kívülállóként, de mostantól már egy 535-ös Virgács tulajdonosaként. És örülök, hogy végre tartozhatok valahová. És hogy - remélem - közétek. És van mivel:-) Íme Ő:
Szólni kell asszonypajtinak, hogy brummogjon mögötted jó hangosan...
Na jó de akkor hogyan vonultunk volna hangtalanul A kis viragomnak nincs még ugy sem akkora hangja hogy herélve van, igy nem figyelnek fel rá. Bár pár percig azt hittem emberesedett a hangja de mikor oldara néztem rájöttem egy harley volt melettem azt hallottam
Nem kell annyit dudálni, barátom... :)
Köszi ez is segitség ma kipróbálom 4-ben vagy 5-ben ott viszont nem próbáltam inkább vettem hirtelen bika kábelt Legközelebb ne kelljen kuncsorognom bikázásért
Passz, eddig ilyennel csak Hondánál találkoztam. Ott van csúszásgátlós kupplung, az 535-nél nem tudom, de én 4. fokozat alatt nem is próbálnám meg betolni. Ugyanis ha van benne ilyen mechanika, akkor csak 4-5 sebesség körül lesz elég alacsony csúsztatási nyomaték, hogy átforduljon a motor, és ha már megmozdult a főtengely, akkor kell hirtelen, kupplung nélkül lejjebb kapcsolni. A Honda ilyen megoldású modelljeit legalábbis csak így lehet tolással elindítani.
Hali mindenki Egy észrevétel! A multkor a felvonulás alkalmával a sok dudálástól szépen lemeritette magát az akku. Le állitás után nem indult. Megvártam mig mindenki elmegy a parkolóból és probáltuk betolni. Na ekkor döbbentem meg ugyan is nem tudtuk betolni. Szerintetek visszafelé nincs hajtás? Olyan mindha nem is hajtana olyan érzésem volt. Próbáltam 2-ben 3-ban is. Tud valaki erről mondani valamit miért nem lehet betolni? köszi
Feltehetőleg igen.