Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi blackiex! A kawa vulkán 750-es az melyik ezek közül?
Chopper:
Minden felesleges szar levagdosva, hosszú villa, pici tank, előredobott lábtartó.

http://static.howstuffworks.co...

Cruiser:
Hosszú és lapos és széles, rövid villás motor.

http://www.metropolismotorcycl...

Custom:
Gyűjtőfogalom, alapvetően mostanság a chopper-cruiser jellegű motorokra szokták mondani. Eredetileg az egyedi módon átalalkított motorok megnevezése volt, de már minden chopper, cirkáló, low rider és showbike vasat idesorolnak, akkor is, ha gyári.
Érdekel persze, dobhatnál fel pár képet róla. Közben visszaolvastam a fórumban és találtam irományokat erről a kipufogó vadításról, de szerintem még nem lett teljesen kimerítve a téma.
Én úgy szeretném kiszedni, hogy utána vissza is lehessen helyezni (a gyári kinézet megmaradjon), és egy perforált csővel, meg némi hangtompító anyaggal a vizsgán is átmenjen. Szóval a cél az lenne, hogy mélyebb legyen a hangja.
Szia!
Köszönöm, hogy jelentkeztél!
Nemsokára, egyeztetés és pontosítás után több információm lesz, és a honlapon remélem lehet jelentkezni csapatoknak, vagy magányos "Farkasoknak"
2009-ben a Lengyel motoros zarándoklaton cc. 30 ezer motoros vett részt az idén a résztvevők szerint 25 ezer.
Ha van ilyen Magyarországon miért ne pörögjön föl? És jó alkalom a Viragos találkozóra is.
Légyszíves segíts a reklámozásába! Kösz, üdv Bendeguz54
Peace.bocs nincs ithol jelenleg netem ezert valaszolok ilyen keson.hat kiszedtem a furujakat es nem bantam meg nagyon szep hangja lett,fogyasztast megneztem semit nem valtozot...es szep ferfias hangja lett az emberek felfigyelnek ra a riasztok megszolalnak stb elvezem....veszteni nem lehet velle a furujakat kicsi atalakitasal utana ugyan ugy visszalehet tenni ha szeretned....ha erdekel a mentete hosz szedtem ki irj leirom...peace
Kösz a máriapócsi infót, én ott leszek
Hali
alkatrészek áraira hol tudok rákeresni?
konkrétan 535ös be gyűrűszett érdekelne...
mennyire fog ez fájni kb?
Sziasztok! Felvilágosítana valaki, hogy mi a kűlómbség a chopper, a custom, és a cruiser kózött? Kószi
Szia!

Egyszerűen bementem a Yamaha kereskedés/szervízbe, katalógusból kinézték a cikkszámot, megrendelték, egy héten belül ott volt.
Az árára már nem emlékszem, de nem volt olyan dúrva.
Üdv

Arra én is gondoltam, hogy talán a táp és a jelveuzeték azonos is lehet, de normál esetben a testelését nem szoktál a ház felfogatásáara bizni.
Ezzel együtt azért müködhet rendesen,

végyé
Vettem már hasonló eszközt - igaz, nem magamnak - a scooterdealer.eu webáruházból, ugyanilyen volt. Annak kb. ennyiből állt a bekötése. Minden járt hozzá.
beszélni lehet rajta, külön szabályozható a hangerő, van bemenet külső jelnek (pl gps), meg néhány telefon adapter, de én azok között nem találtam megfelelőt, így arra nem használom. Nyitott sisakkal kb 110-ig lehet normálisan beszélni vele. Nem egy Hi-Tec cucc, de a célnak megfelel. Az az egyetlen hátránya, hogy leszállásnál oldozni kell, én azt sűrűn elfelejtem
kőszi az infokat megkérdezem e kereskedőt és irom majd mit tudtam meg rola csak utánna venném meg űdv .absa07
Ölég az. A gyújtótrafó szaggatott bemenetét kell oda kötni, a ház a test. Arról enni is tud, ha úgy van kialakítva az elektronikája (pl. pufferkondis tápkör).
biker-world.hu
Szia!
Ez a tesco-s keltette fel az én érdeklődésemet is.5000ft.körül van,ennyi rizikót azt hiszem bevállalunk.
Bár most nem úgy fest az időjárás,hogy szükség lessz rá...
Szia!
A benzincsapom zárt állásnál is átereszt. Membrán gondja lehet? Hol tudok venni hozzá, esetleg hogy tudom pótolni?

Köszi
Üdv
Lehet hogy a jelformáló már a müszerben van és csak a trafóra kell kötni, de akkor is kellene neki még 2 vezeték.
A test és a táp.
A kereskedőt kellene megkérdezni.........

végyé
Nem hinném,hogy egyszerű lenne mert kell hozzá egy jeladó is amit a váltóra szoktak tenni valahová. Az adja neki a vezérlést ami feszültségszint vagy négyszögjel vagy valamilyen más elektromos jel szokott lenni.A jeladó nélkül bajos a dolog.
Hali :itt találtam http://www.pinkmotors.hu/ valami ötleted esetleg valami más fajta?
Üdv
Hát igy nekem a kép önmagában semmit nem mond.
Adatok kellenének.
Ha jól látom csak 1 vezetéke van?
Az azért kevés.

végyé
Hali!

Kérésem lenne minden Erdélyhez értő kartárshoz, hogy a VIRAGO.RO oldalra feltett túra tervemet nézze meg és véleményezze, akinek kedve van, az természetesen jöhet is.

Köszi:
Jóska
Sziasztok! kérdeznem az elektromos szak embereket hogy a képen láthato ford ora 535 ősre beköthető-e és hogyan ? varom segitségetek :üdv absa07
Sziasztok!
http://mariapocs.virago.ro/
2010 július 16-17-én Motoroszarándoklat és Viragos találkozó Máriapócson.