Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen riasztót kötöttem be a vasamba ! Tökéletes! Van rajta távindítás is! Thor tipusra hasonlit vagy az is!
Sziasztok! Akit érdekel mátol az AUCHAN-ban árulnak motor riasztot 5 rugoért. Részleteket nem irnak rola.
Már sikerült nekem. Köszi
Szia!

Meg van még neked a szerviz manuál? xv750se motoromhoz kellene. Esetleg letudod tölteni?
Köszi
Érdekl0dni szeretnék töletek 750-es viragoban valaki tudja a számat a kormány agycsapágynak? 95 évjárat! Kiszeretném cserélni csak az elött nem akarom széjel szedni mig nincs meg a csapagy! Elöre is köszönöm!
Tegnap végre megvettem a kicsikét, egy 535-öst
Ma kapom a rendszámtáblát, persze nem birtam ki és mentem vele pár kört. Szeretni való jószág az biztos
Magyart nem is fogsz: nem létezik magyar könyv.
Hát, ehhez látnom kellene... Pl. mennyire bontottad le, stb...
Sajnos semmi eredmény. Magyarul semmit sem találok, az angolom meg elég hézagos. Tudsz valami konkrétumot?
Köszi, keresem.
Kézikönyvek menüpont esetleg?
Köszi, de hol keressem? A vezérlést kellene beállítatnom és nincs hozzá adatunk.
Virago.ro-ról leszedheted.
Sziasztok!

Szerviz manuálra lenne szükségem, XV750se motoromhoz. Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm
mosmá értem a lényegét....
Az attól függ, mit értesz összehangolás alatt. A szinkronozás lényege az összehangolás, azaz hogy egyforma mennyiségű anyagot kapjon mindkét henger.
hali
szinkronizálás nélkül összelehet hangolni rendesen a két karbit?
Peace.van tobb fajta fekpofa,amelyikben rez csikok vannak bepitve nem acell vagy vas vagy mas anyag azzok csiszognak fekezeskor,van a rez meg meg mas otvozetek ami kicsit dragab azzok nem szolnak.legalabb is a 4 kerekueknek igy van;) gondoom motornal is peace
Vedd ki a fékbetétet, csiszold meg finom papírral, és zsírtalanitsd le a tárcsát is. egy darabig jó lesz, később valszeg visszatér, akkor a betét anyaga a hibás.
Köszi az elismerő szavakat de ilyet csak úgy lehet gyártani ha az ember a motoron állítja össze.Nézd meg az enyémet így rakosgattam össze darabokból.Egyrész azért mert szemből a motorblokk nem szimetrikus a villákra másrészt pedig nincs csőhajlítom.Levéve asszimetrikusnak hat a bukócső de a motoron mégis így áll jól.Tehát minden motorra más egyedi csövet lehet csak gyártani s motor híján nem igazán megy.
Egy percig se késlekedj vele az előretolt lábtartó sokkal kényelmesebb ülőhelyzetet biztosít a motoron és bár a sebességváltókar lényegesen nagyobb mégis tökéletesen érezni a gangokat.Meg persze ha jó a szett sokat dob az esztétikán.
Csinos, csak kár, hogy enélkül az előretolt lábtartó nélkül nehéz lenne rögzíteni, mert kifejezetten erre gyártottad.
Lassan nekem is el kell kapnom a flex-szet és a fúrót, hogy átfaragjam végre az 535-ös előretolt lábtartószettet a 700-asomra. :)
eDIT= Edit
(szőke nő!)
Ez egy csúcsteljesítmény!
Eladásra nem gyártasz még egyet, mondjuk nekem?
Üdv:
eDIT
Szia!
1 db ára: 29.900,-
Üdv:
Edit
Szia!
Most akkor mennyi a 2db membrán?