Kend vékonyan, ártani csak nem fogsz neki, ha ésszel csinálod.
Vékony réteg, fél óra száradás, aztán még egy vékony réteg, megint pihenő... 3-4 réteg már elég kellene legyen.
Előtte azért ellenőrizd, hogy bírja a gumiragasztód a benzint. Nyomj ki egy kicsit, hagyd megkötni majd tedd bele egy kis tálka benzinbe 2-3 órára. Ha nem lágyul/puhul fel, nem folyósodik meg, akkor jó lesz.
Peace.nah a nitril kesztyu nem vallik szet egymasba van olvasztva a ket retteg.mast nem talaltam sehol ezt is rendelesre hoztak.azzon gondolkodom hogy tulajdonkepen nekem nincs kilyukadva csak a szelle vannak kicsi szemcsek ha csak teszek ra oda olyan gumi ragasztot az nem segitene?vagy csak rosszabb lenne?peace jo motorozast
Igen a sadows-é a képen látható és a házzal együtt van! Abba van kiöntve gyantával az egész azért tettem fel a képeket hogy látható legyen! Ha kérdésed van akkor még megcsörgethetsz 06-70-333-9650! Kb negyed óra míg itt leszek!
Köszi.még egy kérdés: a hütőbordával eggyütt küldték e vagy Te raktad rá, mert katalógusban nincs h.borda ábrázolva. Másik :Supershados 250-es hez kell rendelni.
Tökéletes az észrevétel! 3 fehér generátor 3 fázisa! Piros a töltés szál, fekete test!A keewayé kiöntött házban van és a 4 láb látszik csak ! Ha rám vártok mindjárt rajzolom hogy melyik hova megy!
Szia Feri!
Ha még nem tetted máshová a szabályzót, akkor egy tipp: nekem már az előző tulaj felrakta a hídváz bal oldalára az áltank alá. Jó hely, levegőt kap, vizet-sarat nem.
Szia! Megnéztem a keeway szobályzoját a honlapon de azon semmi nem látszik, semmi vezeték.Ezt gesau-tól kéne megkérdezni mert ő látott ilyet élőben. A honlapon ugy van ábrázolva hogy nem látszik semmi.
Szia! Három fehér vezeték az egy csokiba van ez lenne szerintem a generátor három tekercse. ez jön a generátor felöl és a csokit összedugva megy a feszabályzóba,három fehér vezetéken ,jönni is fehéren jön agenerátor felől szerintem.
Továbbá jön a feszab. felől egy piros ez az aku saru felé megy szerintem,meg a kábelkötegen keresztül máshova is és jön még a szabályzó felöl egy fekete ami a testre megy.
Tehát összegezve :három fehér, egy piros és egy fekete jön a szabályzó felöl.
Amíg Guseau-tól megjön a válasz, addig nézd meg légyszíves, hogy a leégett szabályozódból hány db és milyen színű vezetékek jönnek ki...
Utána közelebb leszünk a megoldáshoz, megnézem a kapcsrajzot, hogy melyiknek mi a funkciója.
Milyen színű vezetékek jönnek ki a keeway szabályzóból? A képról csak a három kék látszik, az gondolom a 3 fázis... Még kettőnek lennie kell elvileg, egy + és egy - szálnak.
Látom neked is van nyeregtáskád. Tudnál egy képet küldeni neked hogy helyezkedik el az ülés alatt? Nekem sehogyan sem jön össze nem tudom be csatolni a hátsó nyerget. Köszi
Üdv !
Hosszú időbe, de végre sikerült honosítani a motoromat Végre van rendszámom. Mint ígértem, a végösszeg:85000 Ft- ban állt meg.
Tegnap este már sikerült mennem is a géppel.
Szép időt.
Csak semmi értelme... A generátornak egyáltalán nem árt, ha fogyasztón keresztül terhelve van. Ha kioltott villannyal mész, sokkal több delej megy át a tirisztoron, hogy elfűtsd a felesleget. Az meg ugye öli a szabályzót. Nálam a lámpa direktre van kötve (USA modell), csak indítózáskor kapcsol ki automatán egy relével, ami a start gombról működik, hogy ne terhelje feleslegesen az akkut plusz 5 amperrel.
Keeway.hu! Alkatrész, supersadows zip fálj letöltés ! Ott görgeted lefelé és a fesszabályzó ára is látszik az elektromos kábelezésnél! Ára ha jólemlékszem 4190 ft!
98801N04FN04 FESZÜLTSÉGSZABÁLYZÓ 1 4 191 Ft
hali
535-be érdekelne karburátor....
a szerelő most szólt,h a levegő állító csavar olyan mértékben bele van rohadva,h meg sem mozdul....
árban kb mire készüljek?
Vékony réteg, fél óra száradás, aztán még egy vékony réteg, megint pihenő... 3-4 réteg már elég kellene legyen.
Előtte azért ellenőrizd, hogy bírja a gumiragasztód a benzint. Nyomj ki egy kicsit, hagyd megkötni majd tedd bele egy kis tálka benzinbe 2-3 órára. Ha nem lágyul/puhul fel, nem folyósodik meg, akkor jó lesz.