Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kend vékonyan, ártani csak nem fogsz neki, ha ésszel csinálod.
Vékony réteg, fél óra száradás, aztán még egy vékony réteg, megint pihenő... 3-4 réteg már elég kellene legyen.
Előtte azért ellenőrizd, hogy bírja a gumiragasztód a benzint. Nyomj ki egy kicsit, hagyd megkötni majd tedd bele egy kis tálka benzinbe 2-3 órára. Ha nem lágyul/puhul fel, nem folyósodik meg, akkor jó lesz.
Peace.nah a nitril kesztyu nem vallik szet egymasba van olvasztva a ket retteg.mast nem talaltam sehol ezt is rendelesre hoztak.azzon gondolkodom hogy tulajdonkepen nekem nincs kilyukadva csak a szelle vannak kicsi szemcsek ha csak teszek ra oda olyan gumi ragasztot az nem segitene?vagy csak rosszabb lenne?peace jo motorozast
Egyszerű ez, mint a pofon... :)
Szia !
Megrendeltem és ha a szerelésnél lesz valami gondom akkor megcsörgetlek.Mindent köszönök.
Szia!
Kösz az ötletet,megpróbálom!
Feri
Igen a sadows-é a képen látható és a házzal együtt van! Abba van kiöntve gyantával az egész azért tettem fel a képeket hogy látható legyen! Ha kérdésed van akkor még megcsörgethetsz 06-70-333-9650! Kb negyed óra míg itt leszek!
Köszi.még egy kérdés: a hütőbordával eggyütt küldték e vagy Te raktad rá, mert katalógusban nincs h.borda ábrázolva. Másik :Supershados 250-es hez kell rendelni.
A három egysorban a generátor szálai! Alatta balra a test jobra a töltés! A képek önmagukért beszélnek! Nekem kb 1.5 éve van feltéve!
Most értem vissza!
Szia! Csak Rád várok és a rajzra!
Tökéletes az észrevétel! 3 fehér generátor 3 fázisa! Piros a töltés szál, fekete test!A keewayé kiöntött házban van és a 4 láb látszik csak ! Ha rám vártok mindjárt rajzolom hogy melyik hova megy!
Szia Feri!
Ha még nem tetted máshová a szabályzót, akkor egy tipp: nekem már az előző tulaj felrakta a hídváz bal oldalára az áltank alá. Jó hely, levegőt kap, vizet-sarat nem.
Szia! Megnéztem a keeway szobályzoját a honlapon de azon semmi nem látszik, semmi vezeték.Ezt gesau-tól kéne megkérdezni mert ő látott ilyet élőben. A honlapon ugy van ábrázolva hogy nem látszik semmi.
Szia! Három fehér vezeték az egy csokiba van ez lenne szerintem a generátor három tekercse. ez jön a generátor felöl és a csokit összedugva megy a feszabályzóba,három fehér vezetéken ,jönni is fehéren jön agenerátor felől szerintem.
Továbbá jön a feszab. felől egy piros ez az aku saru felé megy szerintem,meg a kábelkötegen keresztül máshova is és jön még a szabályzó felöl egy fekete ami a testre megy.
Tehát összegezve :három fehér, egy piros és egy fekete jön a szabályzó felöl.
Amíg Guseau-tól megjön a válasz, addig nézd meg légyszíves, hogy a leégett szabályozódból hány db és milyen színű vezetékek jönnek ki...
Utána közelebb leszünk a megoldáshoz, megnézem a kapcsrajzot, hogy melyiknek mi a funkciója.
Milyen színű vezetékek jönnek ki a keeway szabályzóból? A képról csak a három kék látszik, az gondolom a 3 fázis... Még kettőnek lennie kell elvileg, egy + és egy - szálnak.
Szia!Köszi asegítséget megprobálkozom vele, a bekötési rajzra viszont nagyon számitok mert addig fölösleges megrendelni mig az nincs meg. Üdv Tibor
Látom neked is van nyeregtáskád. Tudnál egy képet küldeni neked hogy helyezkedik el az ülés alatt? Nekem sehogyan sem jön össze nem tudom be csatolni a hátsó nyerget. Köszi
Üdv !
Hosszú időbe, de végre sikerült honosítani a motoromat Végre van rendszámom. Mint ígértem, a végösszeg:85000 Ft- ban állt meg.
Tegnap este már sikerült mennem is a géppel.
Szép időt.
Üdv
Hát igen az ember még a gerjesztéses megoldásokben él, elfelejtkezik hogy itt már a lekapcsolás nem csökkent a motor terhelésén :(

végyé
Csak semmi értelme... A generátornak egyáltalán nem árt, ha fogyasztón keresztül terhelve van. Ha kioltott villannyal mész, sokkal több delej megy át a tirisztoron, hogy elfűtsd a felesleget. Az meg ugye öli a szabályzót. Nálam a lámpa direktre van kötve (USA modell), csak indítózáskor kapcsol ki automatán egy relével, ami a start gombról működik, hogy ne terhelje feleslegesen az akkut plusz 5 amperrel.
Érdeklődj a sugomotor.hu-n. Ők bontanak 535-öst. Hogy mire készülj? 15-30 között...
Üdv
Nem rosz az a fényerőmodulátor, nappal leszabályozza a reflektor fényerejét, okos.

végyé
Keeway.hu! Alkatrész, supersadows zip fálj letöltés ! Ott görgeted lefelé és a fesszabályzó ára is látszik az elektromos kábelezésnél! Ára ha jólemlékszem 4190 ft!
98801N04FN04 FESZÜLTSÉGSZABÁLYZÓ 1 4 191 Ft
hali
535-be érdekelne karburátor....
a szerelő most szólt,h a levegő állító csavar olyan mértékben bele van rohadva,h meg sem mozdul....
árban kb mire készüljek?