Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 750-re nem fog felmenni... Egész máshogy van felfogatva (átmenő csavar az elején, akasztó köröm a hátulján). Esetleg ha fémlemezből hekkel rá az ember egy megfelelő konzolt, de az porára lenne gáz sztem.
Itt a számom ha érdekel! 06 70 333-96-50
Az első két három kép a 535.-sé De van a gombalhúzott az keeway tiszta új! Én 6800-ért vettem de eladó az is ! Más a felfogatása! Az 535.-sé hátul két szemes! A keeway középfele alul két szemes!
Szia!
A felfogatásáról tudnál képet felrakni? XV750-re szeretném felrakni.
Köszi
Ha jót akarsz a gépnek és magadnak akkor cseréld le az olajat!
Igazából nem ástam bele magam a V-motorok igényeibe, és nem vagyok egy műszaki zseni. Azt tudom, hogy a sportmociknak szezon előtt olajcsere -azok pörögnek tizenezreket, szóval ott nincs kérdés, de chopperoknál mi az amit tudni kell?
Jah, kölcsön adtuk egymásnak a motorjainkat, és megegyeztünk (írásban is tanúkkal), hogy ha műszaki okok miatt lesz valami, az a tulajdonos terheli. én adtam használati utasítást az enyémhez, és azt is rögzítettük, ha azt nem tartja be és abból lesz kár, na az már őt terhelné. Szóval emiatt sztem nem fogok olajat cserélni, mert azt mondta, hogy nem kell... Persze ha valaki nagyon meggyőz, hogy ez mennyire rossz a motornak, akkor a tulajt is meggyőzöm. Van vagy 22 éves ;)
Ha valakit érdekel XV 535.-s első és hátsó ülés Ár 10 ezer egyben!
A tanksaplát külön szokták árulni, a gyújtáskapcsolóval egyben. 10-15 ezer körül van itthon a bontott.
Hali!

Azért akarom kicserélni mert tank helyett csak egy dekorlemez van,sapka nélkül.
Szia! Hova lett a régi tanksapka?Egyébként sose láttam tanksapkával eggyütt az EBAY-on se.Marad a sugomotor ők kintről hoznak bontásra motorokat.
Helló!

Kössz a segítséget csak az a gáz, hogy egyiken sincs tanksapka, és azt külön beszerezni szintén gáz.
Szia! Itt egy link a tankról, csak rá kell kattintani!
http://fahrzeugteile.shop.ebay...
535-ös, vagy 400-as tankot vegyél, ha a vázban van a levegőszűrőd.
Az enyém 535-ös, amerikai, 535-ös tankot vettem rá, és pár dolog még így sem stimmelt:
1. Az első rögzítés a vázon teljesen máshol van.
2. a tank alsó kivezetése nem fért el a váztól, be kellett hegeszteni.
3. az oldalsó benzinkivezetést át kellett alakítani, mert nem a tank alján van a luk, valószínűleg visszatérő ág lehetett.
4. az egyben ülés hoszabb, mint a kétülésesé, ezért az ülés rálóg a tankra. (ez volt a legkisebb probléma)
5. a hátsó rögzítést is ki kell alakítani.
Nem tudom, hogy a 400-as, és az 535 méretei között van-e különbség, de ha nincs, ezek ismeretében álljatok neki.
A virago.ro benzintank topicjában leírtam ezeket részletesebben.
Helló!

A bazis motoron találtam ellenzőt, 1000 pénz.
Néztem a tankokat a 250-es passzol a 400 ra?
Üdv
Feltétlen cseréld le mindkettőt.
Ha nincs használva akkor is elöregszik az olaj.
Nem nagy költség , a szürő ezer alatt van az olaj meg péztárcafüggő.
Ha jól értettem kölcsönben van a moci?
Nem hiszem hogy szeretnéd hogy nálad menjen tropára egy kidöglött olaj miatt.
Nem nagy ügy , pici odafigyeléssel te is megcsinálod ha ven csillagcsvarhúzód, villáskulcsod és pici affinitásod.

végyé
1991-es...
Üdv! (kérdés alul)
1 évre Virago 250-es fun leszek az más biztos :) Cseréltünk a barátommal. Mondjuk az átlag 170-hez képest a 70km/h nagy visszaesés, de a kinézet, a hang, a feeling nomeg a fogyasztás az bitang jó!

Kérdés: a srác minimum 4 éve nem cserélt olajat meg szűrőt. Azt mondja nem eszi az olajat. És hogy úgy használjam, hogy én se cseréljem ki, nem lesz annak semmi baja... Eddig oké, de nem fárad el az az olaj idővel?

Kiderítettem, hogy 1,8 l – SAE 20W50, ásványi kell bele, szóljatok ha tévedek!

Milyen szűrő kell hozzá? Hol lehet őket beszerezni? Meg tudom egyedül csinálni? Van valami youtube-os segédanyag? :) Mennyibe kerülnek?

Előre is köszi az infókat!

(7végén felrakok képeket meg videót a mociról, eszméletlen jó a hangja...)
Nekem nem ilyen van, hanem sima egyrétegű, mint az orvosi gumikesztyű, de ha le tudod bontani a nitril réteget, akkor használható.
Ja,és hogy mekkora kell.Nos,a jobb helyeken megírják,hogy az eladó szemöldök hány centi átmérőjű fényszóróra kell.Tudom ajánlani a www.szokemotor.hu oldalt.
Én két mocinál is tapasztaltam,hogy hiába veszek megfelelő méretű szemöldököt a lámpára,az nem pattan be,nem feszül meg sehol.Én egész egyszerűen a régi Suzuki-mon és a jelenlegi 535-ös Viragomnál is a lámpa levehető pereméhez (amihez a foncsor is van rögzítve) belülről odaszilóztam.Igaz,amig megszárad ki kell támasztgatni,de nekem totál jó így,a sziló kellően rögzíti.(Az izzókról leveszed a kábeleket,így levehetővé válik a perem foncsorostól és neked könnyebb lesz beragasztani a szemöldököt.A sziló előnye,hogy le is veheted a beragasztott cuccot amikor akarod,viszont vízálló és ázás esetén nem oldódik)
Szia! Az ebay.at találtam ezt + még másik kettőt
390173044288.
Üsd be a kereőbe yamaha virago benzintank és ki dob 3 darabot.Üdv daffos
Üdv!

Kérdeznék,a lámpa ellenzőt hova kell rögzíteni egész pontosan.
Nem tudom eldönteni hogy mekkora kell. Akinek van tapasztalata súghatna nekem.
Itt latszik igazan a problemam ha ra zoomoltok.
Peace.Kosz szeppen a vallaszt. Nah szoval igy nez ki a nitril kesztyu dobtam egy ket kepet fel hogy meghalgasam a velemenyeteket rolla hogy megfelel e a celnak.Peace