A restaurálás megfelelő lett, még a kiemelő villát is galvanizáltattam :D
Persze vezettem, parkolóban, reptéren, kis utcákban... imádtam! De rájöttem, a sors keze volt hogy nem indult el a restaurátor szak ember hiány miatt 3 évig... addig elkészült a kocsi és rájöttem, ha a fizikumom nincs meg egy ilyen autóhoz... akkor mi lenne egy v6-al :D
Így átnyargaltam, a modellezésre... ha gondolod tekintsed meg az oldalam : https://www.facebook.com/BALSA...
Csak robbanósozok, metiles 2T-4T, benzines 2T eddig a legnagyobb az 55ccm-es motor csak, de bízok benne egyszer lesz nagyobb. Építek, rajzolok, üvek, és balsa illetve fa technológiák amelyek érdekelnek :)
A reptéren, van tó, sütési hely és szállás olcsón, és golfpázsit ... egy motoros összeröffnek pont jó hely :D
A B most lesz meg, ha hazaértem végre és folytathatom, de rögtön utána a 125-ös kategóriát is megcsinálom... de most a szabadságomon megveszem a motort, jó ha az már ott van... lehet vele gyakorolni (persze nem forgalomban).
zzHóhéRzz, meg tudlak érteni... az én vállalkozásom is bedőlt volna, mert nem tudok alá ajánlani azoknak akik másképp oldják meg... így marad az aprólék otthon, kint a komolyabb munkák! Itt örülnek, a számlának mert nevetséges nekik... én meg csinálhatom dupla árban mint otthon, mert ott meg mindenen fennakadnak. Csak ne robbantgatnának az ember mellett Kitartást neked!
Van ez így. :D Amúgy... Magyarország kurva jó hely! Jó a kaja! Szép helyek vannak! Van történelme! Gyönyörű a főváros! Barátok, család! Anyanyelv! Vízminőség! Boltok! Áruházak! stbstbstb! De most komolyan... Amíg otthon éltem ezek fel se tűntek. Higgyétek el... Felbecsülhetetlen! :D Nem mellesleg otthon azért ha felszállok a tömegközlekedésre vagy mindenki, vagy talán egy-két kivételével, de mindenki magyar! :D Nem pedig a világ összes tájáról hallod a nyelveket. :D Nyilván megvan a szépsége na de neeee.... :D Még sorolhatnám! De mivel nincs otthon pénz, ezért semmit sem lehet konkrétan élvezni, vagy egyáltalán elérni, eljutni odáig :D Például, pár éven belül Házat, autót, motort, TVét, PCét, stbstb dolgokat megszerezni és még sorolhatnám! Ezért vagyok itt, hogy ezt a problémát kiküszöböljem. :) Igazából Magyarországon sokkal könnyebb, de élhetetlenebb! Angliában sokkal nehezebb, de élhetőbb! Nem nagyon akarok belemenni politikába, mert szerintem szánalmas ami otthon megy. Meg konkrétan az egész világon. Kivéve Putyint! :D Ő megmondja a frankót, és meg is teszi! :D Nos egy szó mint száz... Fogunk még együtt motorozni! :D
Üdv pajti! Semmi gond!!! Természetesen megvan a motor! A 400as otthon pihen, a 650es Drag szintén otthon pihen! Itt kint most fogom egy Harley Davidson Sportster Iron 883 Denim Black járgány szerválni. Ha otthon vagyok a Geronimo MC clubnál nyílt napokon valszeg megtaláltok. :) Semmiféleképpen nem szeretnék Londonban maradni örökre. Átmeneti az itt tartózkodásom. Bár már fél éve itt vagyok. Még pár évig biztosan! Kell egy kis pénz, hogy aztán otthon lazulás legyen. :)
És hogy sikerült az "aurálás rest" a kis ötszázason? vezeted?
De a Virago, mint kellemes erotikus partner, hmm... lehet benne valami...
Az egymásra utalt /motor-motoros/ kapcsolat fontos része a vonzalom, az -együtt lenni vele jó- feeling, és persze a megbízhatóság. Ez nekem a motoron ülve meg is van, csak hogy ellenkező nemi előjellel, pontosabban az enyém tud ám hisztis liba is lenni.
Leginkább akkor, ha nem vele indulok el aznap, hanem autóval, (bicajomra nem annyira féltékeny) Szóval legközelebb bosszút áll, = titokzatos eltömődés a karbiban, izzó kiég, gyertya beköp, meg egyéb huncutságok. De olyan régóta van, kiismertem minden nyűgét. Azért nem hagyhatom ki, ha kell, minden teljesítményét megbízhatóan adja, tehát a mérleg pozitív.
Birom azokat a női autósokat, akik tenyérrel, tükörből be tudnak tolatva állni a parkolóba. de most komolyan. Nálunk a családban még nincs ilyen... Említetted, a "B"-s kategória még odébb van, de ahogy olvaslak, az úton azért már "ott vagy".
Jajj ezt félreérthetően írtam, sajna az 500-as egy autó volt :D De annak is van motorja... bízom benne, nem ront a renomémból :D De volt ott homok, szinter, gyöngyözés galvanizálás stb..
Nem szabad bízni a hölgyekben, ezért nincs barátnőm :D Én is elvittem egy körre a rendőrautót.... persze az egy más történet :D
Nekem is tetszik a reklám, legtöbbször meglesem a kinézett jármű promoját mi az üzenete, ez fülledt szexualitást, és erotikát sugall... tökéletes, egy hölgynek!
Kedves ThoNik
Belevaló , igazi motorra termett nő vagy. Többször megnéztem a Yamaha reklámot, nagyon jó, a zene is alatta, de az is belefér, hogy vágyakozva végigsimítja a tetszetős idomokat, még ha forró is lehet itt- ott, De az, hogy trükkös jármű lopást látunk...? Hát így higgyen az ember egy csinos nőnek? (költői kérdés )
Szia!! Szégyelld magad!! Elhagytad a hazádat, ahelyett,hogy itthon nyomorognál és nevelnéd a sok-sok utódot a zorbán gecinek!! Hova lesz így a magyar hon??? Hogy lesz így sok -sok szorgos adófizető kéz amiből stadionokat lehet építeni???
Tehát ezért nem találkozok veled mostanába. Sajnálom hogy tavaly nem tudtunk többet beszélni de indulni kellett. Ha lesz időd beszéljünk kicsit. Átmeneti a kintartózkodásod vagy véglegesre tervezed ? A motor megvan még azért ?
Üdv. Gyula
Ui: Mostanában rá fogok érni kicsit, szal aktívabb leszek itt is. Hátha tudok valakinek valamiben segíteni, vagy csak pusztán társalogni. Túl szép emlékeket szerzett az a 400as Virago! :Ddd Meg persze ti is! Jó olvasni a régi neveket, és az újakat is. Látom vannak akik szokásosan írnak, hogy Ilyen motort vegyenek e avagy mást inkább... Yamaha Virago 4ever!!! :DDD De azért Harleyt ha lehetséges! NAH! :Ddd
Sziasztok! Remélem még emlékeztek rám páran. :Ddd Nos Engem kicsit elsodort az élet így most jelenleg Londonban éldegélek. A segítségeteket szeretném kérni. Otthon egy barátomnak kéne egy alkatrész egy Yamaha XV 750 se 1981-83-ig motorkerékpárhoz Egy gyújtáselektronikáról lenne szó. Találtam ebayen 3dbot. De 35-40ezer Ft alatt kiszállítással együtt olcsóbban nem igazán... A Kaczkó úr is volt már a képben, de ő is 40ezer Ft körül mocorog. Esetleg nincsen valakinek elfekvőben valamivel olcsóbban? Ez az a száma a cuccnak: J4T00671 De csatoltam egy képet is, hogy miről lenne szó. Segítségeteket előre is köszönöm.
A 250-nek jobb hangja van gyárilag, mint az 1100-nak.
Természetesen csakis a kresz szerinti tempóban közlekedünk. (bár a 90 Km/h egy Mátra vagy Börzsöny szerpentinen nem kis kihívás)
Erre én is rájöttem, inkább hagyom az 50-est... min 125 max 250 lesz jó kezdésnek... Virago elrendezés miatt és a kipufja miatt igazi chopper hangú :D Milyen tempóban motoroztok?
Szerintem a 250 virago abszolút kezesbárány, alacsony ülésmagasság, elképzelni sem tudnék jobb tanulómotort. Ha nem akarsz autópályázni, akkor 2-3 évig nem fogsz másra vágyni. Ahogy Katana írta, Kalmi haverja utassal simán tartotta vele a többiek tempóját (883 spori, 535-1100 virago, 1400 intruder). 50-es vackokkal nem érdemes szerencsétlenkedni, maximum azt tanulod meg, hogy mi az az alázat.
más:
Lassan szervezhetnénk a szezonnyitó gurulást, bár nekem még van egy kis házi feladat (főfékhenger felújítás, kuplungcsere, bowden és fékcső hosszabbítás, kormánycsere, motor és kardánolaj csere),
Persze vezettem, parkolóban, reptéren, kis utcákban... imádtam! De rájöttem, a sors keze volt hogy nem indult el a restaurátor szak ember hiány miatt 3 évig... addig elkészült a kocsi és rájöttem, ha a fizikumom nincs meg egy ilyen autóhoz... akkor mi lenne egy v6-al :D
Így átnyargaltam, a modellezésre... ha gondolod tekintsed meg az oldalam :
https://www.facebook.com/BALSA...
Csak robbanósozok, metiles 2T-4T, benzines 2T eddig a legnagyobb az 55ccm-es motor csak, de bízok benne egyszer lesz nagyobb. Építek, rajzolok, üvek, és balsa illetve fa technológiák amelyek érdekelnek :)
A reptéren, van tó, sütési hely és szállás olcsón, és golfpázsit ... egy motoros összeröffnek pont jó hely :D
A B most lesz meg, ha hazaértem végre és folytathatom, de rögtön utána a 125-ös kategóriát is megcsinálom... de most a szabadságomon megveszem a motort, jó ha az már ott van... lehet vele gyakorolni (persze nem forgalomban).
zzHóhéRzz, meg tudlak érteni... az én vállalkozásom is bedőlt volna, mert nem tudok alá ajánlani azoknak akik másképp oldják meg... így marad az aprólék otthon, kint a komolyabb munkák! Itt örülnek, a számlának mert nevetséges nekik... én meg csinálhatom dupla árban mint otthon, mert ott meg mindenen fennakadnak. Csak ne robbantgatnának az ember mellett Kitartást neked!
De a Virago, mint kellemes erotikus partner, hmm... lehet benne valami...
Az egymásra utalt /motor-motoros/ kapcsolat fontos része a vonzalom, az -együtt lenni vele jó- feeling, és persze a megbízhatóság. Ez nekem a motoron ülve meg is van, csak hogy ellenkező nemi előjellel, pontosabban az enyém tud ám hisztis liba is lenni.
Leginkább akkor, ha nem vele indulok el aznap, hanem autóval, (bicajomra nem annyira féltékeny) Szóval legközelebb bosszút áll, = titokzatos eltömődés a karbiban, izzó kiég, gyertya beköp, meg egyéb huncutságok. De olyan régóta van, kiismertem minden nyűgét. Azért nem hagyhatom ki, ha kell, minden teljesítményét megbízhatóan adja, tehát a mérleg pozitív.
Birom azokat a női autósokat, akik tenyérrel, tükörből be tudnak tolatva állni a parkolóba. de most komolyan. Nálunk a családban még nincs ilyen... Említetted, a "B"-s kategória még odébb van, de ahogy olvaslak, az úton azért már "ott vagy".
Nem szabad bízni a hölgyekben, ezért nincs barátnőm :D Én is elvittem egy körre a rendőrautót.... persze az egy más történet :D
Nekem is tetszik a reklám, legtöbbször meglesem a kinézett jármű promoját mi az üzenete, ez fülledt szexualitást, és erotikát sugall... tökéletes, egy hölgynek!
Belevaló , igazi motorra termett nő vagy. Többször megnéztem a Yamaha reklámot, nagyon jó, a zene is alatta, de az is belefér, hogy vágyakozva végigsimítja a tetszetős idomokat, még ha forró is lehet itt- ott, De az, hogy trükkös jármű lopást látunk...? Hát így higgyen az ember egy csinos nőnek? (költői kérdés )
Tehát ezért nem találkozok veled mostanába. Sajnálom hogy tavaly nem tudtunk többet beszélni de indulni kellett. Ha lesz időd beszéljünk kicsit. Átmeneti a kintartózkodásod vagy véglegesre tervezed ? A motor megvan még azért ?
Üdv. Gyula
Természetesen csakis a kresz szerinti tempóban közlekedünk. (bár a 90 Km/h egy Mátra vagy Börzsöny szerpentinen nem kis kihívás)
más:
Lassan szervezhetnénk a szezonnyitó gurulást, bár nekem még van egy kis házi feladat (főfékhenger felújítás, kuplungcsere, bowden és fékcső hosszabbítás, kormánycsere, motor és kardánolaj csere),
Max ha kinövöm, akkor építgetek belőle valamit vagy restaurálom az a játék már úgyis hiányzott és motort még nem csináltam