Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, én is gurultam délután 1 et idén először. Az aksitöltő 5 sec alatt kijelzett ,hogy fullon van az aksim, semmit nem merült 4hónap alatt, indult pöpecen, kissebbfajta orgazmus kerülgetett mikor toltam neki.
Tegnap feltöltöttem az aksit. Majd egész éjszakára feltettem töltőre. Az automata 2 amperral kezdte tölteni. Ma bettettem. Elmormoltam egy imát, hogy ne hogy a bendixnek legyen baja. Aztán pöcre indult. Volt még egy szabad órám, hát gyorsan beöltöztem, és gurultam egy kis kört.
Nagyon élveztem. Legalább úgy mint az éhező a disznótort.
Minden kinek mihamarabbi gurulásokat kívánok!
Jeeeee
Ez király
Semmi gond.
Nem tudom milyen balesetre gondolsz? De tudod mióta ez a német fickó beköltözött hozzánk, azóta minden nap új. S semmit nem találok.(Ajchermej)
Tudod Motorban még nem cseréltem aksit. Autóban meg kicsit más. Ott csak megveszem, beteszem, és kész.
Most töltöttem fel savval. Nem sokára lezárom, s bele teszem. Aztán próba. Holnap Pilisvörösvára szeretnék menni vele.

Salgóbányai hétvégén természetes hogy gurulunk. Sőt ide hozzánk is felkaptatunk. Legalább egy kávéra. 22%-os szerpentin jön fel. Kb abban a magasságban vagyunk mint a Salgóbányai tábor. Csak másik dombon.
Rendben, de a "kultúrált sörfogyasztás" nekem nem fér bele egy napba.
Az a rozoga kis fahíd ha jelképesen is, de elcsatolt országrészt köt a Szentkorona területéhez. Irredenta? igen. Na és? Legalább ennyi maradjon meg a trianoni gyalázat következtében kintrekedeknek.
Szia Laci!
A májusi menetet mi csak egy naposra tervezzük ott pedig megtudjuk dumálni a többi programot is!
Azon az ipolyi fahídon azért megint át kellene menni még a nyáron!
Igen,és csak simán savas, nem gondozásmentes!
Az a szarazon toltott akku.
Kedves Zsoccca
Csak régi márkabarátságunk révén bátorkodom megkérdezni, és tényleg nem bántóan, hogy a baleseted minden addigi tapasztalatot törölt a "hardverból"? Néha olyan hajmeresztő kérdéseid vannak, hogy csak na!
Más: Az akksi amit tavaly tőled vettem, Tudod amiért el mentem Tarjánba, Tök jól szuperál. Lehet, hogy még az idei szezont bírni fogja. Ugye veled meg Beával is lesz ipolymenti csapatos gurulás. Ahogy minden nyáron.
Az a 46 lóerőm már majd ki rúgja a garázs oldalát. nem győzöm szelidíteni. De amikor bedörren a V2-es hajnali öt órakor, onnantól Már csak jó napom lehet. ( Az utcabeli szomszédoknak is!!!) Hát így vagyunk mostanában.
Szia !
Előkerestem a Yuasa papirját,abban azt írja hogy csak frissitő töltés kell neki!
Ha tul sokat tolt kapcsold le. Automatikus a tolto? Ha igen akkor nem veszelyes.
30 percet varj vagy tobbet.
A sav szint szigoruan a max alatt legyen!!!!! Mindig!!!
Azert 10-15 ora eleg neki.
Na most döntsd el!
AZ nem deszt. víz,hanem akkusav! Van az akksi oldalán,két vízszintes csík egymástól kb.egy centire, a két szint közé töltsd fel a savval mind a hat cellát. Két három óra mulva a maradékkal pedig a főlső vonalig. Elméletileg a sav amit adnak hozzá az elég! Szárazon van töltve,működni kell neki.de ha egy félórát kis töltőárammal adsz neki az nem baj!
Köszönöm az infókat.
Szerintem hagyományos aku.
Tehát kupakok le. Sav bele. Max vonal alatt maradjon. Várok 10-20 percet.
Majd töltöm vagy 20 órát. 20 Ah-ás az aksi.
A töltőmön, minimális töltés, és maximális töltési lehetőség van. Tehát minimummal töltöm legalább 20 órát. Aztán mehet a helyére.
Forditok ha kell. Fotozd ide a papirt ami jott hozza.
Hagyomanyos akku vagy gondozasmentes?
Hagyomanyos: Nem desztviz az hanek a sav. Vigyazz arra hogy a max szint alatt legyen, majdnem a max-on.
Hagyd allni legalabb 30 percet.
Toltsd (max 10%-on) 10-15 orat. (pl 14Ah akku 1.4A toltes max)
Gondozasmentes: Abba is savat adnak a megadott mennyiseget. Ha 2 flakon jott akkor a 2 flakon megy bele.
Hagyd allni 10 percet majd zard le a kupaksorral amit adtak hozza. Varj ugyancsak 10 percet es majd toltsd fel normalisan kicsi amperral. 10% alatt.
Nu
Megkaptam az új aksimat. Sajnos. Mivel sokkal jobban jártunk volna ha a fórumtársunktól veszem. No de remélem majd csak elmegy. Vagy idővel, (remélhetőleg mindnél később) neki is szüksége lesz rá.
KB 8 szor akkora dobozban jött, mint maga az aksi.
Plusz nincs hozzá magyar használati. Van még hozzá, két flakon folyadék. Gondolom deszt víz. Amit bele kell töltenem az aksiba. De hogy utána kell-e elektromosan töltenem, azt nem tudom.
Csinált már ilyet valaki?
Segítsetek! Nehogy elbasszam!
Üdv mindenkinek!
Jó időt és jó motorozást a hétvégére!
Rendesen felpöckölt robi!
Autóban az ilyet hotrodnak építenek. coool.
Robogóval alázz nagy motort ... http://youtu.be/ibfLkPqqTDs
> Szia István
> Biztos, hogy jó lenne.
> De sajnos ép most kaptam az értesítést, hogy szállítás alatt van a megrendelt. Tehát sajna nem tudom lemondani.
> Remélhetőleg hamarosan jelentkezik új vevő rá.
> Minden jót kívánok! Zsoccca
>
> Küldte a Windows 10 Posta
>
> Szia
Sajnos emailban nem tudok válaszolni, mert azonnal vissza jön.
Jó lenne az aksi. Szerintem sokkal jobb lenne, mint amit rendeltem. De sajnos már azt írták, hogy már kiszállítás alatt. Így sajna már nem tudom lemondani. Sajnos.
De majd csak elmegy valakinek.
Sziasztok! Tudom nem adok-veszek. Lenne egy eladó kipufogó rendszerem ! Ha érdekelne valakit csak irjatok!
Igen. Már számomra is világossá vált, hogy csak az aksi lehet a ludas.
Szia Heni57
Május betervezve, köszi, hogy szóltál. Sátor- hálózsák kombo, egyéb kellékek már alig várják a kiruccanást.
Beütemezhetnénk idén a szittyóspart, szabadstrand motoroshétvégét is Szeliden.
Évekkel ezelőtt Debreczi71-el mi már sütöttünk ott szalonnát a kempingben. De jó hely, mindenképp érdemes meglátogatni motorosan.
Tisztelt Zsoccca
Az a tapasztalatom, hogy amelyik akksi töltés közben érezhetően melegszik, a töltés után képtelen tárolni az elvárt erősségű áramot az sajna kuka.
Melyik gyártótól rendeltél?