Az AIS System -re gondolok, amire azt mondtad hogy kiszokott lyukadni. Friss levegőt ad a kipufogóba és ezáltal csökkenti a káros anyag kibocsájtást. Itt egy link a műveletről.
A skype mikor upgrade-ol mindig ujra be kell jelentkeznem. De ezt elfelejtem amig nem szol valaki vagy amig en nem akarom hasznalni. Ez van amiota microsoft termek lett. A tobbi erdekes modon megy upgrade elott es utan: Viber, Tango, Whatsapp, Hangouts, facebook messenger. Szolj ram ezek egyiken. Elinditottam Skype-t megint
Sziasztok ! 92-es évjáratú 750-es viragohoz keresek oldaldeknit az aksi mind két oldalára . Ha valaki tud írjon már a következő email címre : kanda@vipmail.hu
Sziasztok!
Használ valaki sisakra rögzített kamerát?
Kíváncsi vagyok arra, hogyan kell megoldani a rögzítést úgy, hogy az megbízható legyen. Nem igazán értem ezt a sisak szettet, az öntapadós talppal, ami egyenes, míg a siasak ívelt. Ti hogyan rögzítettétek megbízhatóan?
Előbb utóbb csak beköszönt majd a tavasz, nem lenne kedvetek egy szezonnyitó közös gurulásra majd márciusban? Nem tudom az ország mely tájáról vannak itt többségben, annak függvényében össze lehetne rakni egy rövid túrát esetleg.
Teljesen jó a március. Igaz, hogy időpontot nem egyeztettünk a körülmények miatt, de én nem vinném máshoz(főleg,hogy megbeszéltük a dolgot)! Töltögetem az akksit és február közepe-vége fele kereslek vagy itt vagy telefonon.
Köszi. A helyzet az, hogy most nem fog egyelőre beleférni, mert totál tele a garázs. Amúgy azt hittem már nem is hozod, mert úgy eltűntél. A harley-t nem fogom teljesen felújítani, csak a szükséges dolgokat csinálom meg ezen a télen, és jövő télen tervezem teljesen rendbe szedni. Ez azt jelenti, hogy szerintem márciusra már készen leszek azokkal a dolgokkal amiket terveztem, és ha neked jó, akkor majd hozhatod a virgácsot.
Koszonom a faradozasodat. Ez eleg rossz hir, de valahol mar sejtettem is. Igazabol nincs baja a teloknak, csak esztetikai szempontbol szerettem volna felujitani (szetszedni, kromoztatni es a felujitoval osszerakni) .
Esetleg valami 'festek' letezik ra? .
.. A kalyhaezuston kivul :)
Szia kalmi! Sok balesetmentes kilométert az új szerzeményhez! Az, hogy ezt a gépet is átalakítod nem befolyásolja a mi megbeszélésünket? Merthogy ma bevittem az ügyvédnénimnek a törzskönyvet és lehet, hogy hamarosan el lehet kezdeni rendbe tenni a virgácsot!
Köszi. Persze, ez elég komoly vas, 1992-es Electra Glide sport. 1340 ccm-es EVO blokkal, ami a valaha volt legjobb harley blokk. Elég öreg ahhoz, hogy egyszerű legyen mint a facsipesz, de elég fiatal ahhoz, hogy megbízható is legyen. Elég öregapás a motor, majd lesz rajta azért kis fiatalítás, alakítgatás.
A yamaha annyiért ment el, mint amennyiért nyáron vettem: 1,5 m. ért. Csak sajna új gumikkal, oldaldobozokkal, más kormánnyal, extra indexekkel és hátsólámpával. Ráköltöttem egészen pontosan 120 ezret. ezt buktam rajta nomeg az átírást, de azt én sosem számolom. Egyébként tavasszal ugyanebben az állapotban 1.65 ért elment volna, de nem akartam annyit várni. most akartam télen venni mocit, hogy tavaszra menetkész legyen. Az én Wild starom volt a legelső a sorban 1,5-ért. Karácsony előtt elvitték. Nagyon jól jártak vele. Jó kis motor volt. Szerettem, de nagyon unalmas volt. Túl finom, túl jó, túl kiegyenlített. Aki egyszer megszerette a HD-t, annak többé nem megoldás egy japán motor szerintem.
Szia! Közben megnéztem, de a burkolatok közé nem fért be. Viszont felette a karter szűrőház mögött találtam egy gumi tartót ami el van szakadva. Úgy gondolom, hogy ott lehetett eredetileg.
http://youtu.be/ds86O_0nM0g