Video azért másit a hangján. Egyébként szépen jár. Nem is tudom mennyi mérföld van benne.
Az hogy miért van Floridában azt nem tudom de az igaz hogy engem keresett a tulaj személy szerint a procedúrára.
Coloradoból elvitték hozzád! Ez nem semmi. Nem téged akarlak minősíteni, de a Brigiének sokkal szebb a hangja. Ez nagyon fémesen zakatol. Egyébként pont ilyen a gép, csak fekete. most nézem, a kipufogója is más.
Nem mondod, az USA a világbéke őrzője sosem fogja ratifikálni a környezet védelmet??? Akkor minek piszkoskodik a VW-vel???
Miért kell engem összezavarni agyilag????
Én, a Wildstarnal kb 5 kilónyi alkatrészt bontottam le, mikor megszüntettem ezt az elmebetegséget. Szebb is lett tőle a blokk, hogy eltűnt az a sok szarság. Én egy haverom faterjával esztergáltattam bele bronzból egy dugót...vagy sárgaréz volt...már nem is tudom. Mindenesetre szépen szoros illesztéssel beleütöttem, és ottmaradt örökre.
Beszéltem RC51 Józsival, megígérte,hogy megfogja mérni alkakalom adtán és akkor jelentkezem. Elküldöm a lányomnak a linket ő jó angolból és hátha megtudja mondani a calibert.
Nagyon szégyellem magam, de alig tudok angolul, én .45 kaliberűnek hallottam a lőszer hüvelyek méretét a link elején ... A .45 kaliber pedig nagyon durván 12 mm /11.48 mm/ átmérőjű hüvelyt jelent ha jól emlékszem . Ránézésre én inkább .38 kaliberűnek / 9 mm / tippeltem volna a lőszer hüvelyeket . Ha tudod, próbáld lemérni , azért 3 mm elég nagy különbség lehet . .38 -ast könnyebb szerezni, mint .45 -öst , de menni fog ...
Kettő de nem biztos,hogy 9mm-es. Majd RC51 Józsi megszakérti a dolgot. Ha megnézed a linket amit Józsinak küldtem azon láthatod hogyan dugózza le az üres pisztoly lőszer hüvellyel. De nem biztos a 9 mm.
Az a rendszer majdnem minden motoron van, elsosorban kornyezetvedelmi eloiras. A krom csovekben megall a kondenzviz alul es atrohad, aztan falsot sziv es visszadurrog. Van kimondottan erre valo utangyartott dugo.
Az hogy miért van Floridában azt nem tudom de az igaz hogy engem keresett a tulaj személy szerint a procedúrára.