Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Mindenkinek!
Motoros Búcsú Ecséden május 20-22. Hátha összejönne ott is egy találkozás!
Jó neked! Nálunk akkora sár van az udvarban, és az aszfaltig vezető úton, hogy esélyem sincs motorral kimenni.
Ja, meg természetesen Urbán Zolit.
Sajnos összesen 2 ismerős arcot láttam a képeken, Pugi bácsit és Dénest.
Miért motorozás nélkül? Nekem már 600km-em volt az idén, pedig nincsenek spéci ruháim hozzá. (60+140+200+200).
Üdvözlet!
Ki hogy bírja még motorozás nélkül?
Mi most töltöttük le a tavalyi utolsó gurulásunkon készült fotókat.
Találkozunk legkésőbb 2016 július 22-24. Salgóbányán.
http://www.sportmotor.hu/album...
Sziasztok!
Na én motoroztam egy keveset ( kb. 2 liter benzin. nemtom mennyi km.)
Kicsit hideg volt , de jól felöltöztem és élveztem a motorozást a derengő napsütésben.
Ha jobb lesz az idő és van kedvetek gurulhatnánk együtt is.
Üdv mindenkinek Tamás!
Szívesen!
Nekem olyan manuált sikerült letölteni amiben CR6HS van, de a te általad írt c6hs-t is láttam a szerelési utasításban. (ma megnéztem)
A c6hs nem zavarszűrős kivitel. Ha ilyened van akkor a pipában maradhat a zavarszűrő.
Mint kiderült az R betű jelenti a zavarszűrőt a gyertya jelölésében.
Brumi !!! Már küldtél nekem e-mailt, ha véletlenül kitörölted volna, a reglapomon szerepel . Jövő héten csomagot kapsz ...
Hová küldjem adj meg mail címet!!
Egyébként 4030 Debrecen Eper utca 14/ a
Szia Brumi ! Küld el légyszíves a lakcímedet privátban .
Egy service manualt néztem, ott c6hs-t ír. Ami benne vol az is zavarszűrős. Kösz a segítséget.
Gyárilag CR6HS gyújtógyertya va a 250-esben. Az biztos, hogy ebben a tipusú gyertyában van zavarszűrő ellenállás, tehát a gyertyapipában nincs.
Sziasztok,

535-ös viragohoz keresek háttámlát. Ha esetleg van valakinek eladó, vagy tud egy jó beszerzési formát, szívesen venném ha jelezné :)

Köszi.
Szerintem jobb is ha nem derékszögű. Távolabb kerül a kábel a hengertől.
Én is ilyenre gondoltam. Ha jól tudom gyárilag ellenállás van benne. Állítólag a cdi károsodik ellenállás nélkül. Van erről valakinek infója? Kösz az infót!
Szia!
Teljesen olyant, mint a 250-esé nem találtam.
Ez valami hasonló, csak picivel hosszabb a kábel felöli része.
http://www.mofaker.hu/termek/G...
Viszont ellenállás van benne.
Üdv
Ha a gyertyában is van akkor kikell belőle venni, vagy ellenállás nélküli gyertyát kell szerezni.
Sziasztok! xv 250-eshez milyen gyertyapipát ajánlotok?
Szia! Ha van esetleg már valami elképzelésed, hogy milyen tipus tetszene, akkor ezen az oldalon talász gumi teszteket, jópár gyártótól és fajtáról:
http://www.gumiteszt.com/motor...
Üdv.
Lemaradt...... Köszönöm a választ mindenkinek. :)
További szép estét!
Köszönöm a javaslatot, mindig ott kezdem. :) De kíváncsi voltam hátha van valaki aki (pl Fabesz) aki nemrég volt hasonló helyzetben és hátha ők is mondanak valami jót.
De amúgy van hogy csomót keresgélek "jóbarátom" google segítségével, aztán beírom itt és hip-hop kis olvasás és meg is kaptam a választ.
Szia, en most vettem a heten gumikat. Bridgestone exedra-t. Elotte Metzeler voltak fent. Tenyleg kemenyek voltak bar nekem nem csuzstak meg soha. 6 ever futottak. Ezt AZ exedrat szoktak szeretni, 10essel olcsobb is. Meglatjuk.
Én vagyok maga az Ördög és nem hiszek az imákban!! Ez már nem a középkor!!! Ez már a motorizáció!!!
Ha megengedsz egy javaslatot! Jobbra fent a Keresés... és írd be azt, hogy pl. metzeler, vagy continental,heidenau, bridgestone,stb.! Rengeteg gumival kapcsolatos hozzászólás lesz(tőlem is) és ezek segíthetnek a döntésben. A robi306 által említett márkájú gumit rakattam egy barátom 535ös Viragojára, én teszteltem egy közös guruláson és szerintem hibátlan(melegben,száraz úton). Kalmi barátunk a Heidenaut favorizálja, igaz tisztában van és elfogadja a korlátait. Nálam a bridge. misi a menő, másnál más. Kellemes olvasgatást, ha úgy gondolod, hogy hallgatsz rám!
Sziasztok. Csak metzelert ne , még az új is olyan mint a beton, és csúszik. Én a dunlopot ajánlanám , de a bridgestone és az avon se rossz.