Lehet, hogy mégis érdekel az aksi.
Ugyanis az oldal, ahonnan rendeltem azt jelezte vissza, hogy beszerzés alatt. S fel ajánlottak egy másikat. Ami méretileg nagyobb.
A tiéd pontosan milyen?
Én Y50-N18L-A3 Jelölésűt keresek ennek a mérete 205X90X162
Ja és mit jelent hogy töltetlen? Tudomásom szerint ahogy most lehet kapni, úgy csak beteszem és kész.
A tiédet elektromosan, vagy esetleg még savval is tölteni kel?
Menyi lenne az ára? Stb
Itt az email címem: zsak@mailbox.hu
Ha megadod a telszámod akkor meg csörgetnélek.
Most kaptam egy emailt a megrendelt aksiról. S azt írják, hogy szerda, és péntek között szállítanák az aksim. De ha a netán nem jön meg a héten. akkor esetleg vissza mondanám a rendelésem.
Sziasztok,
a 7végén jó idő volt, gurultam egy órát. Jólesett. Az új gumikról éppen csak elkezdett kopni az a réteg aminek le kell ilyenkor jönnie. Szabály szerűen hámlik :-)
Viszont a bal telószimering minden előzetes jel nélkül elpukkant, és szabály szerűen folyik a belőle az olaj. Pedig ősszel még csíkot sem hagyott a telón. Lehet beszáradt? a másiknak semmi baja, de ugye párban cserélendő.
Utánanéztem de asszem szerelőre bízom. Állítólag nem eccerű meg spec szerszámok kellenek hozzá.
Ennyi, amúgy pöcc-röff indult 4 havi állás után. (nem szoktam télen indítgatni)
Jah, meg vettem egy olyan gorgős izét, arra állítom fel középsztenderre és állati könnyen lehet azzal a műhelyben rakosgatni tetszés szerint a motort.
Szerintem várj még az akku vásárlással ... Nekem töltésnél az akkumulátor ugyanezeket a jelenségeke produkálja . Nincs ismerősöd, aki mérő műszerrel tudja ellenőrizni az akku állapotát ? A szabadonfutó egyébként nem romlik el egyik napról a másikra ...
Én is ezért imádkozom.
Egész éjszakai töltés után forgatott egyet és újra csak kattogás. Ebből arra következtetek, hogy nem veszi fel az aksi a töltést.
No meg nem tudom menyire normális, hogy töltés közben szinte forrnak a cellák. Nedves az aksi teteje, és a környéke.
Először is veszek egy új aksit. Aztán meglátom.
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy új aksi 1100-ashoz?
Szia Zsocca ! Ne legyen igazam , sajnos a szabadon futó meghibásodása is szóba jöhet . Én így jártam két éve ... Inkább legyen akkumulátor probléma !!!
Jogo és Debreczi.
Köszönöm a válaszokat.
Én is nagyon reménykedem, hogy csak aksi probléma lesz. Egész éjszaka töltőn volt az aksi. Pezseg rendesen. Nem soká beteszem és kiderül. S talán gurulunk is egyet. Már nagyon nehezen viselem a motor nélküli létett.
Minden jót!
Szia Zsoccca.
Nekem csinálta még anno a virgács, az önindító reléje nem húz be rendesen. Én szetszedtem megpucoltam az érintkezőket kicsit megzsíroztam és egy ideig jó volt de a végén cserélni kellett. De lehet csak gyenge az akksi.
Sziasztok
Szükségem lenne jó tanácsra. Ma elő vettem a mocit. S nem indult.
Csak berreg az önindító. Drrrrrr. Mint ha nem tudna behúzni. Csak kattog folyamatosan.Ű
Azt gondoltam, hogy gyenge az aksi. Tolórajt. S mentem olyan 70 km-et. De továbbra is csak kattog. Most töltőre tettem az aksit. De félek tőle hogy nem akumlátor probléma lesz. Sajnos nincs multiméterem.
Valakinek van tapasztalata ilyenekkel kapcsolatba?
Üdv.Mindenkinek!
Motoros és kerékpáros zarándoklat a Szentkút-völgyi kápolnához! Már több éve rendezik! Mi sem tudjuk,hogy ez milyen de ok a motorozásra,és a találkozásra!
Majd tedd már fel a plakátját! Fogalmam sincs milyen lehet, egy ilyen motoros búcsú. Mondjuk ha ott a virgácsosokkal találkozhatunk, akkor már csak azért érdemes elmenni.
üdv nektek Viragosok.segitségeteket szeretném kérni.Milyen teleszkóp olaj kell a vasba,valamint milyen fékolaj.1100-as viragóról lenne szó.elöre is nagyon szépen köszönöm.
Ugyanis az oldal, ahonnan rendeltem azt jelezte vissza, hogy beszerzés alatt. S fel ajánlottak egy másikat. Ami méretileg nagyobb.
A tiéd pontosan milyen?
Én Y50-N18L-A3 Jelölésűt keresek ennek a mérete 205X90X162
Ja és mit jelent hogy töltetlen? Tudomásom szerint ahogy most lehet kapni, úgy csak beteszem és kész.
A tiédet elektromosan, vagy esetleg még savval is tölteni kel?
Menyi lenne az ára? Stb
Itt az email címem: zsak@mailbox.hu
Ha megadod a telszámod akkor meg csörgetnélek.
Most kaptam egy emailt a megrendelt aksiról. S azt írják, hogy szerda, és péntek között szállítanák az aksim. De ha a netán nem jön meg a héten. akkor esetleg vissza mondanám a rendelésem.