Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy mégis érdekel az aksi.
Ugyanis az oldal, ahonnan rendeltem azt jelezte vissza, hogy beszerzés alatt. S fel ajánlottak egy másikat. Ami méretileg nagyobb.
A tiéd pontosan milyen?
Én Y50-N18L-A3 Jelölésűt keresek ennek a mérete 205X90X162
Ja és mit jelent hogy töltetlen? Tudomásom szerint ahogy most lehet kapni, úgy csak beteszem és kész.
A tiédet elektromosan, vagy esetleg még savval is tölteni kel?
Menyi lenne az ára? Stb
Itt az email címem: zsak@mailbox.hu
Ha megadod a telszámod akkor meg csörgetnélek.

Most kaptam egy emailt a megrendelt aksiról. S azt írják, hogy szerda, és péntek között szállítanák az aksim. De ha a netán nem jön meg a héten. akkor esetleg vissza mondanám a rendelésem.
Sziasztok,
a 7végén jó idő volt, gurultam egy órát. Jólesett. Az új gumikról éppen csak elkezdett kopni az a réteg aminek le kell ilyenkor jönnie. Szabály szerűen hámlik :-)
Viszont a bal telószimering minden előzetes jel nélkül elpukkant, és szabály szerűen folyik a belőle az olaj. Pedig ősszel még csíkot sem hagyott a telón. Lehet beszáradt? a másiknak semmi baja, de ugye párban cserélendő.
Utánanéztem de asszem szerelőre bízom. Állítólag nem eccerű meg spec szerszámok kellenek hozzá.
Ennyi, amúgy pöcc-röff indult 4 havi állás után. (nem szoktam télen indítgatni)

Jah, meg vettem egy olyan gorgős izét, arra állítom fel középsztenderre és állati könnyen lehet azzal a műhelyben rakosgatni tetszés szerint a motort.
Ha megbeszéljük, és jönnek a virágósok, akkor nekünk is ott a helyünk.
Majd a plakátját tedd ide fel, és kiderül, hogy hányan jönnek közülünk.
Sajnos már megrendeltem az újat.
Helló nekem vas szép savállóból csomitartóval együtt. szabogergelymako@freemail.hu
Heves megyébe. Tőletek 60-Km-re, tőlünk pedig 206-ra.
Ha érdekel van egy zsír, töltetlen varta aksim.....
Talán Robinál meg tudnám mérni.
Erősen gyanús az aksi. Mivel egy egész éjszakai töltés után, forgatott egyet és újra csak a kattogás.
Szerintem várj még az akku vásárlással ... Nekem töltésnél az akkumulátor ugyanezeket a jelenségeke produkálja . Nincs ismerősöd, aki mérő műszerrel tudja ellenőrizni az akku állapotát ? A szabadonfutó egyébként nem romlik el egyik napról a másikra ...
Én is ezért imádkozom.
Egész éjszakai töltés után forgatott egyet és újra csak kattogás. Ebből arra következtetek, hogy nem veszi fel az aksi a töltést.
No meg nem tudom menyire normális, hogy töltés közben szinte forrnak a cellák. Nedves az aksi teteje, és a környéke.
Először is veszek egy új aksit. Aztán meglátom.
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy új aksi 1100-ashoz?
Szia Zsocca ! Ne legyen igazam , sajnos a szabadon futó meghibásodása is szóba jöhet . Én így jártam két éve ... Inkább legyen akkumulátor probléma !!!
Ez a Szentkút itt van Nógrád megyében?
Jogo és Debreczi.
Köszönöm a válaszokat.
Én is nagyon reménykedem, hogy csak aksi probléma lesz. Egész éjszaka töltőn volt az aksi. Pezseg rendesen. Nem soká beteszem és kiderül. S talán gurulunk is egyet. Már nagyon nehezen viselem a motor nélküli létett.
Minden jót!
Szia Zsocca!
Ez simán lehet az aksi hibája, ne gondolj mindjárt nagy hibára. :)
Szia Zsoccca.
Nekem csinálta még anno a virgács, az önindító reléje nem húz be rendesen. Én szetszedtem megpucoltam az érintkezőket kicsit megzsíroztam és egy ideig jó volt de a végén cserélni kellett. De lehet csak gyenge az akksi.
Sziasztok
Szükségem lenne jó tanácsra. Ma elő vettem a mocit. S nem indult.
Csak berreg az önindító. Drrrrrr. Mint ha nem tudna behúzni. Csak kattog folyamatosan.Ű
Azt gondoltam, hogy gyenge az aksi. Tolórajt. S mentem olyan 70 km-et. De továbbra is csak kattog. Most töltőre tettem az aksit. De félek tőle hogy nem akumlátor probléma lesz. Sajnos nincs multiméterem.
Valakinek van tapasztalata ilyenekkel kapcsolatba?
Szia 5.50.
Jó volna megint egy kicsit megint dumcsizni mint Szeliden! És még másokkal is persze!
Üdv.Mindenkinek!
Motoros és kerékpáros zarándoklat a Szentkút-völgyi kápolnához! Már több éve rendezik! Mi sem tudjuk,hogy ez milyen de ok a motorozásra,és a találkozásra!
Katana 750 köszönöm a gyors segitségedet.Üdvözlet
Majd tedd már fel a plakátját! Fogalmam sincs milyen lehet, egy ilyen motoros búcsú. Mondjuk ha ott a virgácsosokkal találkozhatunk, akkor már csak azért érdemes elmenni.
Vettél új ruhát. Vagy csak akartál?
15W jelzésű a teleszkópolaj, DOT4 a fékfolyadék.
üdv nektek Viragosok.segitségeteket szeretném kérni.Milyen teleszkóp olaj kell a vasba,valamint milyen fékolaj.1100-as viragóról lenne szó.elöre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv Heni57
Előjegyezve. Próbálom úgy ütemezni, hogy Ecséd is beleférjen.