Nekem a kis naivnak teljesen reklámmentes(firefox) a képernyőm. Te, csak úgy idecsapódtál? Vagy az én hibámból nem vettem észre a bemutatkozásodat? Suzuki tulajdonosként kerültem be én is, aztán bővítettem az állományt egy virgáccsal. Persze a Katanával is elfogadtak! Nagyon rendes motorosok vannak itt. Már én is az vagyok.
Na, már módosítottam is a véleményemet: Adblockkal megtámogatott Firefox alatt csak egy reklám látszik az oldalon (jobb felül a Suzuki DL), IE alatt meg tele az egész jobb oldal....
Segíteni kéne az idetévedt fiatalnak a 125ös ügyében. Rátaláltam a kischopperek topikra. 2014 szeptemberében volt az ucsó hozzászólás. Döglött a topik. Ha esetleg megírnád a lakhelyedet Daviidxy, esetleg volna segítő!
Na! Hadd írjak én meg pozitívat az oldal átalakítása kapcsán! Tele volt a tököm a sok felugráló reklámtól amelyek néha duplázódtak, triplázódtak. Azzal kezdtem az olvasgatást, hogy ki x-elgettem a társkeresőt meg a world of tank és a többi baromságot. Most ezek nincsenek és egyből tiszta a kép, csak mi vagyunk. Másnál nem voltak ezek a reklámfeldobások? Ha megcsináltattam a fiammal a letiltásukat, na akkor aztán megváltozott az oldal képe! Szinte élvezhetetlenné vált. Úgyhogy én elfogadom és örömboldottááá!
Optimista vagyok, mert az én hibám miatt van a várakozás. Eltüntettem a törzskönyvet és másikat kellett csináltatnom. Ez eltartott egy darabig, de már folyamatban van és a bemutatás után lesz végleges ajánlat. Igazából nem értem, hogy a forgalmi miért nem igazolja a tulajdonomat? Mindegy már folyamatban van a másik gyártása(remélem).
Hol lehet írni a moderátornak? Engem is kurvára zavar ez az új forma. Én nem értem miért kell egy jól működő dolgot időnként elbaszni. Mióta itt vagyok másodjára basszák el az oldalt.
Komolyan gondolkozom rajta hogy inkább nem nézek fel ide. Feleslegesen minek idegesítsem magam. Majd ah megcsappan itt a kattintások száma és nem megy nekik a reklámpénz, talán akkor elgondolkoznak azon, hogy nem kéne egy jól működő oldalt elcseszni.
Az meg hogy a nekik nem tetsző, (őket kritizáló), hozzászólásokat letiltják, az meg megint csak azt erősíti bennem, hogy maradjanak magukba.
Mi úgy is meg találjuk egymást. Pl az index fórumon is tudunk értekezni.
Tenni akartam ide egy szmájlit. De az is kurvára el van cseszve.
Ezen a topikon szerintem senkinek sincs legkissebbikvirgács. Akartam neked ajánlani az illetékes topikot, de most úgy át van rendezve az oldal, hogy fingom nincs miként kell megkeresni. Kischopperek, Shadow, Virago 125, valami ilyesmi a topik neve. Talán a fórumtársak jobban emlékeznek és valaki leírja a megoldást! Mondjuk, ha meg akarod csináltatni akkor tökmindegy hány cm3 a hengerűrtartalom, csak gondoltam az ottaniaknak jobban van tapasztalat a kicsivel!
Ide irtam ,hogy miért kellet ezt az oldalt megváltoztatni mikor megszokjuk,hogyan kell kezelni, mit hol találunk hogyan néz ki az oldal fizimiskája. Erre jönnek és megújítják!! KI kérte??? Most lehet újra tanulni. Aztán a nagyságos moderátor úr törölte a hsz-emet.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől. Nyáron vásároltam egy xv 125-ot, úgy nézett ki, hogy szuper a moci. Elkezdtem használni 100-200km utakra,1 hét alatt lementem vele közel 1000km-t. A használat előtt egy szerelővel ránézettem, mert előtte 1 évet állt. Volt olajcsere, minden takarítás, és úgymond fel lett készítve a szezonra. Nagy motorozgatások közben egyszer csak nehezen indult, és 5.-et már ha bevette fulladt. Éreztem, hogy csak az egyik henger meleg, kiderült, hogy gyertya volt. Nos akkor kapott 2 gyertyát is, de a használat alatt az is kiderült, hogy eszi az olajat. Noha mindig utána töltöttem ami elment, egy nap már be sem indult sehogy, még tolásra sem. Lehet, hogy csak mindkét gyertya megint olyan, mint mikor az egyik henger ment. De az is lehet, hogy végképp elment a kompresszió, hiszen ette az olajat, és most nem tudjuk, hogy miért. Mikor használtam, akkor is 95-nél tovább nem ment. Ezért kérnék segítséget olyan emberektől akik tapasztaltak, hogy ha eszi az olajat, akkor az mitől lehet nagyjából, ha ezek is előfordulnak? Ha pedig javíttatni szeretném, akkor az körülbelül mennyibe kerül, és egy ilyen bajnál mik lehetnek a gyakorik. Magyarul mi jöhet szóba, ha eszi az olajat és nincs erő. (gondolom ezért nem is indul, vagy a beköpött gyertya miatt) Várom a segítségeket!!!
ÓÓ Ez nagyon jó! És ennél a megoldásnál nem lóg / lifeg bele a rugóba a táska alja? Mert ha nem, akkor inkább ezt próbálom ki először. Imádom az egyszerű-nagyszerű megoldásokat. :D (bár magamnak mindig túlbonyolítok mindent. )
Komolyan gondolkozom rajta hogy inkább nem nézek fel ide. Feleslegesen minek idegesítsem magam. Majd ah megcsappan itt a kattintások száma és nem megy nekik a reklámpénz, talán akkor elgondolkoznak azon, hogy nem kéne egy jól működő oldalt elcseszni.
Az meg hogy a nekik nem tetsző, (őket kritizáló), hozzászólásokat letiltják, az meg megint csak azt erősíti bennem, hogy maradjanak magukba.
Mi úgy is meg találjuk egymást. Pl az index fórumon is tudunk értekezni.
Tenni akartam ide egy szmájlit. De az is kurvára el van cseszve.
http://www.ebay.de/itm/YAMAHA-...
ÓÓ Ez nagyon jó! És ennél a megoldásnál nem lóg / lifeg bele a rugóba a táska alja? Mert ha nem, akkor inkább ezt próbálom ki először. Imádom az egyszerű-nagyszerű megoldásokat. :D (bár magamnak mindig túlbonyolítok mindent. )
Van valami előrelépés virgács vs. biztosító ügyben ?
Ettől egyszerűbb nem hiszem hogy van.