Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Urak !
Egyenlőre új vagyok a fórumon de már évekkel ezelőtt megfertőződtem a benzingőz által ,és most néhány ápolt társ hatására vennék egy XV 750-et vagy 1.1-est ,de inkább az utóbbit lehetőleg gyári állapotban.. Ezekkel fertőződtem meg ,láttam őket a boncasztalon kibelezve és ennyi elég volt.
Van már a családban egy Kawasaki ER-6 N ami a lányomé de nem az én világom ,- ettől még elmegyünk pár közös túrára ha találok magamnak egy jó Viragót .
Én szeretnék menni ha tudok (Urbán Zoli bácsit ismerem is a 2 évvel ezelőtti orfűi Savage-os találkozóról), de már nem csopperem van...
Köszi Zsoccca!
Személyesen nem, de van sok ismerős aki "uniózik" és ezen a vonalon. Németország,Nagy-Britannia 4-5hétig és a 6. héten kapnak egy magyar fuvart, hogy leadják a szennyest. A 4-5hét alatt legalább ennyiszer megjárják a Calais-Dover átkelőt. Ha még franciában észreveszik, hogy fel(be) mászott valaki a raktérbe,alvázra,stb, akkor ok. A csigazabáló rendőrök leszedik a delikvenst. Ha azonban ez csak a folkestonei vámon derül ki, embercsempészekké válnak. Borzalmas bünti, kitiltás a szigetről, szóval cuki a helyzet. Nem nagy okosság ma nemzetközizni. Ha nem Aldis vagy Lidl-s konzervet esznek akkor kitörölhetik a seggüket a 4 kilós fizetéssel. Ma, ez van. Annyi a sofőr állás mint a rohadás(nem véletlenül).
Nu a jövő évi
Salgóbányai Relax Virágós hétvége időpontja: 2016 07 22-24.
Van egy olyan érzésem hogy újra klassz lesz.

Az újak számára egy kis kedv csináló:
http://www.sportmotor.hu/motor...

Kedves Tamás
Off:
Amennyiben ismered Á. Levente Jeddi TIR sofőrt, ezúton gratulálok a helytállásához, sőt minden hasonló nehézséggel szembekerülő kamiosnosnak, /neked is!/
Respektálom azt az elszántságot ami a munkájának a teljesítéhéhez erőn felül a csürhével kell megkűzdenie nap mint nap. Akármilyen vulgárisan, fésületlenül kommentálja a látottakat, sajnos igazat kell adjak. Több tucat képi és video anyag alátámasztja.
És még annyit, hogy szégyelje magát mindenki, ezt a nyomasztó helyzetet hagyta eddig fajulni: úniós vezetés stb.
On
Oké
Rákérdeztem a fosbukon. Szerintem holnapra meg lesz a válasz.
Szia!

Külön nem eladó a hátsó hengertáska?

Üdv.: Gábor.
@zsoccca A jövő évi salgóbányai akció időpontját meg tudnád adni? Briginek lassan le kell adnia a szabadság igényét(időpontjait) és szeretne(nénk) ott lenni!
üdv.eladó-bőr táskaszett- Ápolatlan állapotban!komplett táskaszett-3 mm vastag bőrből-az egyik nyeregtáska belső sarkát varrni kell.21.000 ft- csak telefon!06302093728
Sziasztok!

Elnézést kérek tőletek, hogy eddig nem írtam, de sajnos sok gond szakadt a nyakamba, így nem volt sok időm netezni, és a fórumot olvasni. De örülök, mert látom, hogy itt mindig olyan jó a hangulat, amiért szívesen olvastam mindig az írásaitokat, és örülök annak is hogy vannak új tagok is. Józsi remélem jövőre itthon leszel és a kedves családoddat is hozod magaddal. :) Nekem idén sajnos nem volt sok időm motorozni, ez látszik a megtett km-ekben is, hisz kb 1200 km sikerült beletenni a vasba. De remélem jövőre jobb lesz a helyzetem. De emélem ti többet tudtatok motorozni.

Üdvözlettel: Gábor.
Tenyleg jo lenne ha hagyomannya alakulna. Luther emlegeti a fiadat. Dolgozok azon hogy sikeruljon a vakacio. Most a furdoszoba project a fontos.
Egy marhalábszár pörkölt sem rossz! Bográcsban,fatüzeléssel!
Szalonna helyett jövöre lehet marha húst is sütni amit a feleséged is szeret vagy valami vooduu hust.
Én ott leszek Jencike jövőre is, Liciferrel már kiegyeztem orbán gecit viszi el helyettem, jó üzlet volt. Téged meg elvárunk minden találkozóra!
Kedves Józsi, Elza, Luther.
Hagyomány lesz nálatok Arnóton találkoznunk. Bízom benne, hogy mihamarabb hazalátogattok ismét.
Lesz mit át dumálnunk, persze sörözni is!
Elsa nagyon élvezte az ott létet. Mi több imádta hogy mindenki csaladtagkent kezeli még a barátok is. Nagyon tetszett az ország és sok hasonlóságot fedezett fel Jamaikai és az ott látott szokások között. Nagyon szeretne újra menni és több időt eltolteni. Sajnálta hogy allergiás a malac húsra és nem tudott enni szalonnát. Büszkén mutatja a fotókat videókat a rokonainak barátainak. Mindenhol kedvesen bántak vele, láttam mivel hagytam önállóan vasarolgatni. A Miskolci piacon tok egyedül vett virágcsokrot anyukám sírjára és a viragarus jó nagy csokrot készített mivel nem nagyon értették egymast és Elsa tetszett neki. Szóval abszolút pozitív élményben volt része imádta az embereket a kaját a tájat. A szalonnasutes minden pillanatára emlekszik. Imadta.
Jóó van máá! Azér ne temessed magad(magatokat) (titeket)! Csak optimiskán a jövőre leskelődés közbee!
Az, hogy te hazavágysz szerintem természetes. Luther a fiad. Logikus, hogy jól érzi magát a vele egy vérből valóval. De Eliza? Ő mégis csak idegen helyen van itt. Állítólag mi magyarok kirekesztő idegengyűlölőek vagyunk! Ő is jól érezte magát? Nem voltak a körülmények(vagy mi) alpáriak? Nincs tengerpart. Főleg vidéken megnézik az idegent. Nem zavarták ilyesmik?
El se tudod képzelni mennyire akarunk hazalatogatni. Reméljük sikerul. Tudatom veletek itt és csapunk egy sokkal jobb partit! Ígérem!
Sziasztok!

Lehet még egy évadzáró!
Mi benne vagyunk!
Bizony,bizony jól mondod Tiborom, de azért bízunk a LEGJOBBAK-ban.
A bizakodást ne veszítsük el.
Jövőre MOTOROZUNK!
Sziasztok.
A tulélés az nekem feladat meg Jencikének! Neked csak az időt kell tolni. Nekünk minden eggyes levegővételkor le kell tenni a sörös korsót!
Nem is tudom, megvárjuk a Parázs házaspár következő hazalátogatását? Így folyik a nyálam ha arra az eszemiszomra gondolok! Éljük túl a telet, aztán előre! Mi voltunk Salgótarjánban az évadzárón amit az Urbán Zoli szervezett. Mondjuk elég kulturáltan adtuk meg a módját.
Mikor fogunk már eggyütt italozni?