Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma volt egy kis időm mondom kitöltöm a reg. lapom. Hát nem sikerűlt!!! Kedves moderátor vagy aki megváltoztatta a honlapot , szopjál le!!!
Leírom még egyszer,hogy meg értsd!!! Szopjál le!!! Aztán a szabad vélemény nyílvánítás jegyében le is tilthatsz!! Ennyire vagy képes.
Üdv mindenkinek! Boldog és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!!!!!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Áldott , békés ünnepeket kívánok mindenkinek !
Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!
Sziasztok!
Mindenkinek Békés Boldog Krácsonyt Kivánok.
Na de gyerekek! Senki nem tudja miként kell manapság boldog karácsonyt kivánni? " áldott ünnepeket" Brumikám! Csak úgyfidesz-kdnp-sen!!
Békés boldog karácsonyt minden keréken gurulónak, és családjának.
Békés ,boldog karácsonyt mindenkinek.
Boldog Békés Karácsonyt kívánok minden fórumtársnak.
Boldog békés karácsonyt mindenkinek
egy valami pici dolgot kellett, még pénzbe sem került az esztergálás. Olaj még teli lett töltve, most már minden rendben van vele. Sajnos a tanulmányaim miatt meg kell válnom tőle, valamint úgy gondolom, hogy tanulásnak tökéletes volt :) Ez után jöhet a nagyobb chopperke :))
Boldog, ajándékokban gazdag békés boldog Karácsonyt mindenkinek!
Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden topiklakónak !
Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok Mindenkinek!
Üdv. mindenkinek.
Boldog Karácsonyt és Új Évet a Fórumozóknak és Családjaiknak.
Szia!
Javítás árakhoz nem tudok hozzászólni, de ha elugrott a vezérlés akkor ott lehet szelepszárgörbülés is ami miatt kompresszió nuku! Mit kell esztergáltatni?
Itt vagyok elnézést, csak a hétvégén el kellett utaznom. A szerelőt felhívtam, hogy vigye el és nézze meg. Elsőnek is mért egy kompressziót, 1 bar volt és azt mondta, hogy a gyári adat az 12 bar. Ezek után érthető volt, hogy nem indult be, azt mondta lehet, h átugrott a vezérlés, de elkezdi megnézni és hív ha van valami. Ma beszéltem vele és azt mondta, hogy a vezérlőlánc feszítője eltört és ezért nem volt kompresszió, valamint lehet, hogy ezért is csipegette az olajat. Azt mondtam neki, hogy csinálja meg, mert esztergáltatja, meg neki van szelepszár szimeringje. Szerintetek ennek mennyiből kell kijönnie körülbelül? Valamint ha össze lesz rakva, akkor a kompresszió ha nincs 12 bar, akkor mi a teendő, valamint az olajat ha továbbra is fogja enni akkor mi lehet a probléma? De azt mondta, hogy lehet, h megáll az olaj és kitisztul csak menni kell vele, vagy legalábbis ha nem tűnik el, akkor csökkenni fog. Várom a válaszokat! Egyébként Békés megyei vagyok, ha van a közelben hozzáértő akkor szíves örülnék! Emellett köszönöm a törődést és várom a hasznos tanácsokat! :) KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Ha jól tévedek már eladó is a legkissebbvirgács. Akkor ne erőlködjünk, kiváló állapotban van csak kicsit eszi az olajat.
Minden jót a nagy úthoz és boldog karácsonyt neked és a családodnak!
( Az meg hogy a nekik nem tetsző, (őket kritizáló), hozzászólásokat letiltják, az meg megint csak azt erősíti bennem, hogy maradjanak )
A TÜKRÖN FEKSZIK HASON MÁSA DE NEM TETSZIK A HASONMÁSA.
Nagyon boldog es gazdag karacsonyt kivanok minden forumtagnak! Nem tudom leszek-e addig mert nagy utra keszulunk ma este bar szilveszter elott meg visszaerunk. Ha nem akkor nagyon boldog uj evet is kivannek egyben.
Nem zavartál.
Majdnem véletlenül kerültem ide, Egy Honda kis csopperrel kezdtem motorozni közel 50 éves fejjel (a "vén hülye", ugye? ), van sok Suzuki Savage-es ismerősöm (voltam már velük együtt LS-találkozón is Orfűn). Következő motornak (egyébként kizárólag túrázom, többnyire egyedül), egy Virago 250-et, de még inkább egy 535-öt szerettem volna, leginkább a megjelenése miatt. Sajnos van egy huszonhárom évvel ezelőtti autóbalesetből kifolyólag egy gerincporcsérvem: kipróbálhattam egy 250-es és egy 535-ös virgácson is az ülést, testhelyzetet, de sajnos semennyire nem kompatibilis velem a - gyári - előretolt lábtartó. 10 percig sem volnék képes rajta komoly fájdalom nélkül megmaradni, pont ott terhelődik a gerincem, ahol fáj. Így lett egy olcsó naked Suzukim, amit pár hónap alatt "túrásítottam". Ez viszonylag kényelmes, 5-6 órát el vagyok rajta, óránkénti megállással, nyújtózkodással, cigiszünettel. Szóval tényleg nem sok közöm maradt a Virago-hoz, de rendszeresen olvasom a topikot, immár közel egy éve. Bocs, ha zavartam....