Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek
Keresek 1988 -as 535-ötöshöz karburátor javító készletet +membránokat
Ha tudna valaki segíteni megköszönöm
Üdv megvanmég a membránod az 535-öshöz
Szia Joro!

Látom te is Pest közeli vagy. Ha gondolod tavasszal gurulhatunk majd együtt. Elérhetőségem az adatlapomon.
Szia ZenÉsz!

Igen, bocsi az lemaradt, hogy 535-ösöm van.
Köszönöm szépen a képeket, nagyon sokat segített. Már az elképzelés meg is van. Egy kis tervezés papíron és majd meglátjuk milyen lesz.
Még egyszer Köszönöm szépen.
Szia!

Az enyém ugyan 1100-as, de a felfogatása 535-ön is hasonló lehet sztem. 2 ponton van felfogva nálam, egyik a háttámla konzol, másik a lábtartó.
Sziasztok!

Egy kéréses kérdésem volna hozzátok. Nálam korábban járt a Jézuska és egy nyeregtáskával ajándékozott meg. (mellékelek majd képeket. 16L 34x34x14 a méretei.) És az volna az összetett kérésem, hogy csinálnék hozzá magam egy táskaeltartót. És ehhez szeretnék egy olyan segítséget, hogy ha valaki megtenné, hogy készítene közeli fotókat a sajátja felrögzítéséről és alakjáról, akkor nagyon boldog volnék. Még akkor is ha az bolti/gyári.

Ha itt nem szeretné vagy nem tudja valaki megosztani de nekem elküldené, akkor erre az e-mail címre várom.
fagyistej@citromail.hu

Előre is köszönöm!
Joro
Köszönöm.
Urak ! Ez nem a reklám helye , és nem azért osztom meg veletek, hogy ezentúl mindenki itt vásároljon ! Tegnap rendeltem az Olaj24.hu webáruházból a nagy XV -hez szűrőket és olajat , ma futárral meg is érkezett a küldemény 990 forintos szállítási költséggel . `Repsol MOTO V-TWIN 4T 20W-50 1.900 ,-Ft / liter , `Hiflo Filtro HF145 olajszűrő 1db`
1160 ,-Ft , 1 db. Hiflo Filtro HFA 4702 levegőszűrő 3.600 ,-Ft. Mivel a Hiflo hivatalos forgalmazói, ha a weboldalon nincs a keresett termék, a honlapon megadott telefonszámon az ügyfélszolgálatot felhívva megrendelhető ! Olajszűrőt talán a nagyvas .hu weboldalon lehet pár száz forinttal olcsóbban venni, de a szállítási költség emlékezetem szerint jóval magasabb. Az árakat tájékoztatásul írtam ki, segítségül azoknak a márkatársaknak, akiknek aktuális lesz az olajcsere . Ha valaki tud olcsóbb beszerzési forrást, kérem ossza meg a fórumon . Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, és rengeteg türelmet a téli hónapok elviseléséhez !
Üdv! Már nincs meg.
Üdv. Érdeklődnék a szinkronteszter iránt. Megvan még?
Igen kerestem.
Mivel még a nyáron megnéztem, hogy mennyit lehet még feszíteni a vezérmű láncon. S össze rakáskor az egyik láncfeszítő lepörgött.
Vagy is amikor húztam vissza a tolattyút, hogy majd berakom, akkor egyszer csak lepörgött a kezemben, és nem nyomta kifelé.
Mivel ép nem itthon voltam. Kénytelen voltam szétszedni, és megjavítani. Hogy haza tudjak jönni.
Kiderült hogy a feltekert szalag rúgó vége tud kiugrani a tolattyú tengely végéből. Meghajlítottam a rúgó végét, feltekertem, és így jöttem haza.
De mivel így nem igazán bíztam benne, hát vettem egy másikat hozzá. Használtan. Mikor megjött, ki akartam cserélni. De rájöttem, hogy tökéletesre sikerült a javítás. Rengetegszer teszteltem, és mindig jól működött a régi is. S mivel az akkor érkezett használt kevésbé volt csillogó kívülről, így a régit tettem vissza.
Tehát most van egy jól működő használt tartalék lánc feszítőm.
De ha valakinek esetleg szüksége van láncfeszítőre akkor szívesen tovább adom. Természetesen a beszerzési áron.

Új fórumtársunknak gratulálok am nagyon szép vashoz! Kívánom, hogy ugyan olyan jó is legyen! És rengeteg boldog kilométert guruljon vele!
Mi viszont már nem bírjuk tovább a téli elvonást. Most indulunk egyet gurulni. Beöltözünk Michelin figurának, és pöföünk még egy kicsit. Aztán téliesíthetem újra a gépet!
Szia,

gratula hozzá, szép darab.
Én simán mentem volna egy kört ma is, csak nem jutott rá időm.
Üdv mindenkinek!

Sok év kihagyás után most ismét egy nagy vas áll a garázsomban. Nem volt ideális az időpont a vásárláshoz, már csak azért sem, mert jelenleg nem lehet egy jót gurulni. Már most tűkön ülve várom a tavaszt.
Te kerestél nem túl rég láncfeszítőt. Mi okból?
Milyen vezérlésre gondolsz?
Igen talált.
Csak az én csomagolósomra nem volt ráírva a köbcenti.
A párom a kereszt fiúnknak kereset ajándékot és nekem vette ezt.
Csak sikerül a 3+-t felrakni:
Szia Zsocca,

gondolom ilyesmit kaptál, rá van írva a típus.

Mondjuk lehet a tiéd 30+ feliratú
Mi újság a vezérléseddel?
Nincs forgalmija.
Kinyitod a forgalmiját....
Skacok kéne egy kis segítség!
Szülinapomra a Páromtól kaptam egy szép Virágót. Ugyan olyan mint a jelenlegi motorunk. Csak piros. A Blokja nagyon hasonlít a mostanira. De én nem tudom eldönteni, hogy hányas lehet. Az látszik, a hengerfej formáján, hogy nagyobb fajta.
Hamarosan lefotózom, és felteszem ide. S jó lenne, egy Virógó szakértő meg tuná nekem mondani hogy mekkora Virágó is lehet?
Csak gratulálni tudok az elhatározásodhoz.
Jómagam 24 éves kihagyás után kezdtem újra motorozni. Egy Virágó 535-ösel. S mikor eljött az idő, hogy nagyobb kéne, akkor is csak Virágó jöhetett szóba. Így most van egy nagyon jó állapotú. 1,1-esem.
Tehát kitartás rá lehet akadni.
Nem feltétel a chopper.
Bár mivel jöhetsz. Örömmel fogadunk.
Az adatlapom meg nem tudom kitölteni ,most ezen törpölök de egyszer sikerülni fog.