Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szidnád a geci tolvaj cigányt mi? Én is !
Hali!
Az én Dragommal semmi gond az csak megy és megy! Néha kifogy belőle a benya de utánna csak megy és megy. Most vettem rá egy gyári állapotu kipufogót németből. Az előző tulaj kiherélte a fojtást. A tokos hamar levette mert vett rá egy tuningoltat. Minden heppy csak az idő szar.Sehol egy dinnye árus,pedig jó lenne!
Igazad van Laci(mint rendesen). Nem is tudom miért vetjük el a motorozáson kívüli élet megbeszélését itt? Ugyan vannak erre is fórumok(biztos?) de ott nem ez a társaság van jelen. Nekem a facebook nem játszik, az index fórumokon az utazási meg az autós dolgokon vagyok jelen, úgyhogy a közélet marad szóban, személyesen.
Ja igen, 93-asra kéne
Sziasztok!

Ha esetleg valamelyikőtöknek elvétve van balos oldaldeknije 750-eshez, vagy tudja honnan szerezzek, megköszönném ha szólna. Ebayen néztem, hát valami vicc árak vannak egy műanyag darabért.
Hello brum
Kösz, elmentve. A te drag vasaddal mi van? Nekem már néhány hónapja ladangolt az első kerekem, olyan mértékben elványadt a két tengelycsapágy, hogy bizonytalanná vált a menetstabilitás, amit meg is jegyeztek az őszi esztergomi gurulás alkalmával a csapatból, néhányan. Amúgy is óvatosan döntögetem a kanyarokban, de már jóideje nem lehetett kiszámítani a kanyar ívét emiatt.
Álló helyben legalább 2 cm volt a tengely kotyogás a a felni pereménél mérve, ami elég gáz. Csak melegítve lehetett kiverni a régi csapágyakat. de már cserélve lett újakra.
Na akkor derült ki, hogy már majdnem vasig lekopott a fékbetét. Valószínűleg pár hét múlva belekarcol a tárcsába. Így az is cserés lesz.
De legalább a mindennapi használatban kopik, nem a rozsda eszi.
Kedves idetévedő
Az rendben van, hogy az időjárás már kevésbé csábít beröffenteni a gépet. Azért még téli álomba szenderednünk nem kéne.
Olyanra, hogy ennyire megritkuljon a beszélgetés, nem emlékszem. Inkább azt az okot sejtem, amely mindannyiunkat nyomaszt, az az őrület amibe Európa bele sodródott. Mivel a politikai elemzést ezen a fórumon sikeresen kizártuk, mert van arra sok másik, gondolom velem együtt a többség ott olvas, hiszen az aggodalom a jövőnket illetően minden egyebet felülír.
Hogy motorozzunk is, legalább a diskurzus szintjén, XV 535- höz első fékhez betéteket meg tárcsát hol érdemes beszerezni?
Ja, ebadta gratulálok a túrád képeihez.
Az első lemaradt
Sziasztok!Michelin Commander II!Röviden:Többet tud mint amit Én merek. Metzeler Maraton-ról váltottam.Már az ára sem fáj, az sem számít hogy 20-30 vagy mennyi a futásteljesítménye.Egyszerűen csak ilyen tapadással akarok motorozni pont!A végén egy kérdés: 1nap 5passo=hány kanyar?
Sziasztok!
HEIDENAU gumikkal ~50 000 Ft-ból megúszható a dolog:
http://www.mofaker.hu/termek/1...
http://www.mofaker.hu/termek/1...
(remélem a gumi méreteket jól néztem)
Sziasztok,
Rég nem jelentkeztem de olvasom majd` minden nap a fórumot.
Bedobnám a szürke hideg napokra a gumi témát. MOTORgumi :-)
A mostani gumijaim profilmélységre még rendben vannak, egy szezon vagy akár kettőt is elmennének még, azonban kezdenek repedezni. Jellemzően a barázdák mélyén és az oldalfelületeken. Előkerestem a számlájukat és hát bizony 6 éve! tettem fel őket újonnan. (Metzeller Marathon ME 880) Ez azt jelenti, hogy kb 50 - 60 eKm lehet bennük. A futásteljesítményre nem lehet panasz, tényleg marathoni

Cserélni akarom őket és gondolkodom ugyanebben a szettben (kb 85eFt) vagy a másik befutó lehet a Dunlop. Asszem ezzel szerelték anno gyárilag is (kb 70eFt) Jelentősen felment az ára a szettnek 6 év alatt

Mi a véleményetek a Metzeller kontra Dunlop. Vagy akár más márka is jöhet.
Oké, ha mégis jó a holnap, írok.
Az idő miatt ne aggódj, melegszik (1 órája motoroztam haza, tegnap, tegnap előtt hidegebb volt), 1-2 hét és itt a kánikula
Nekem mindegy lenne de vasarnapra mar nem mondanak olyan jo idot azert gondoltam a szombatot. En megyek holnap azt majd a vasarnapot meglatjuk.
Jó idő is lesz, és mennék is.
Viszont úgy néz ki nekem csak a vasárnap lenne jó.
Tormy ,vagy valaki holnap egy par ora gurulas ? Olyan fel 12 körül ?
Oké Várunk. Tuti jó lesz az este!
Szia Mindenki!

"Katana750" Mi is örülünk.hogy örültök!
Az összejövetel biztosan jó lesz,hiszen mindenki ismerős! Ha meg nem,max. két perc múlva már igen!
Nekünk Sagótarján 230-Km. Arnót pedig 270-Km. volt. Az összejövetel ott is jó volt!

Más téma! Sikerült egy ismerősömet "megfertőzni" a " virág-szeretettel".Vett egy behozott 535-öst. Nagyon meg van vele elégedve,majd jelentkezik itt a fórumon is!
Milyen ódivatúan írtam"az hely honlapját" . Tudok ha akarok.
Köszi de mi hazamegyünk, ha elhúzódik is az este. Arnótról is hazamentünk pedig az dupla messze van. Örülök, hogy Heniék is jönnek! Olvastam az hely honlapját és látom a kajával nem nagyon lehet mellényúlni. Ennek külön örülök. Találkozunk szombaton.

Örömmel várunk benneteket.
Természetesen jelzem Zolinak. Bár ahogy a Kis kulacsot ismerem nem okoz gondot nekik az sem ha váratlanul betoppan akár 30 ember sem.
A vacsora tavaly elégé elhúzódott. Nagyon sokáig dumáltunk.
Tehát a vacsi után hogy tervezitek?
Heniék nálunk töltik az éjszakát.
Esetleg nektek is ezt tudom javasolni.
Ugyan kicsi a ház. De azért sok kis ember jó helyen is elfér.
Vagyis felfújható vendég agyakkal meg tudjuk oldani.
Ha még aktuális - most futottam bele egy ilyen hirdetésbe:
https://www.facebook.com/Eg%C3...
Ha netán nem jelenne meg:
"Főfékmunkahenger javító kisablak 17.8mm az átmérője, anyaga plexi, vitonos tömítő gyűrűvel.
Fékfolyadék agresszív maró hatású anyag. A gyári kémlelő ablak gyakorlatilag elmálik, el porlad, az UV sugárzás is sokat segít ezen a folyamaton.
Erre megoldás ez a kis alkatrész.
A régit eltávolítjuk ezt az alkatrészt finoman bepréseljük a helyére, ügyelve, hogy az "O" gyűrű ne gyűrödjön fel.
A biztonság kedvéért az ablak szélét, 2 ponton vissza peremezhetjük egy kicsit."
https://scontent-vie1-1.xx.fbc...
https://scontent-vie1-1.xx.fbc...
www.egumotors.hu

Ez ugyan egy konkrét méret, de úgy tűnik, hogy van javítókészlet, talán érdemes lehet érdeklődnöd...
De jó, hogy fenn vagy! Megtennéd, hogy szólsz Zolinak? Nem vagyok a faszbukon a Brigi meg nem lehet, ezért nem tudom ott jelezni. Ketten mennénk! Most gondolkodtam, hogy a Józsinál beszéltünk személyesen utoljára(Arnóton). Jó lesz megint találkozni! Szóval megyünk és ne maradjunk étlen, szomjan! Köszi!
Várunk. És reméljük, hogy össze jön.
Ez tetszik nekem. Tájékozódom a szolgálati viszonyokról az esedékes napra.