Srácok!
Az idén sajnos nem sokat találkoztunk.
Viszont itt az alkalom, hogy évadzáró keretén belül, még az idén jót beszélgessünk.
Ha valakinek van kedve hozzá, És ideje, akkor szívesen látjuk ezen az évadzáró vacsorán. Amit Urbán Zoli barátunk szervez.
2015 November 07. Szombat 17,00 Órakor a Salgótarjáni Kis kulacs vendéglőben.
Jól főznek. Az árak vissza fogottak. (Erzsébet utalványos, és Szép kártyás fizetés is működik)
És ami nem utolsó, tutira jó lesz a társaság. Hisz lökött motorosok lesznek.
Kedvem az volna, de holnap a kiskert tulajdonosok örömteli kötelességei akadályoznak. Vasárnap meg temetői járat. Asszem nekem vége a dalnak erre a szezonra.
Így már mindjárt más. Ezért nem írtam tegnap. Az Aprillia után kicsit visszafogott lesz a gép. Nekem 750es van. A kardánnal gyakorlatilag nincs különösebb tennivaló. Nyilván ne csattanjon, rángasson! Olaj kell bele és gondozásmentes a lánchajtáshoz képest. Itt valószínűleg csak pozitívat fogsz olvasni a Viragoról.
Szia Kalmi! Te küldtél mailt,hogy szeretnél felvenni az ismerőseid közé? Ennyiből nem tudlak biztosan beazonosítani, kérlek válaszolj mert nem akarok bedőlni valami faszbukos hülyeségnek!
Még nem biztos a dolog, de lehet Virago tulaj leszek én is. Tudnátok tanácsot adni, hogy ha megyek megnézni milyen egyedi dolgokra figyeljek ennél típusnál? Pl kardános motorom még nem volt. Kardánnál mire kell ügyelni? Holtjáték mennyi lehet?
Megtartottuk Tormy val az evadzaro II gurulast tok jo volt. Vegul is kb 150 km mentunk. Volt motorcsere is, erdekes volt a kawa utan a chopi de jo volt nosztalgiazni.
Igaz,hogy nem motorral,de megyünk![O01
Zolinak is jelezve részvételi szándékunk!