Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is kell. Mi már tudunk mindent.
Brumi se látott magyar service manualt.! Csak angolt és abból okoskodta ki magyarra a fontos dolgokat. Magya rnyelvű service manuall nincs nem is volt nem is lesz!
A Maróti-nak sincs magyar nyelvű "Service Manual"-ja..
Üdv! Esetleg ez segíthetne? http://marotikonyvker.hu/motor...
Na én pénteken befejeztem a szezont, szezonzárás nélkül (hideg van már). Már csak le kéne mosni a vasat.

vakondzoli!
Számold ki, hogy hány potenciális gépkönyvvásárló lenne a honfitársaink közül (10-20 évvel ezelőtt főleg). Ha ezt megszorzod tízzel, kb akkor sem érné meg lefordítani-kiadni, jogdíjat fizetni senkinek.
Ellenben itt biztosan sok hasznos infóhoz juthatsz a márkatársaktól.
sziasztok ! köszi a válaszokat service kellene. ki akarom herélni a télen, :D nemrégen vettem így jó lenne ismerkedni vele előtte .
meg egy-két dolgot átnézni,kicserélni.
joe535 valamiért nem kaptam meg....
Szia!

Mire gondolsz, amikor gépkönyvet írsz?....Service Manuallra,vagy kezelési utasításra? Utóbbi van magyar nyelvű, előbbiből még nem láttam...olyat sem, aki látott volna ( illetve Brumi látott egyszer, de az se az volt! ).
Angol nyelvű van csak. Az jó? Magyar az nincs a világba sem.
vakondzoli!
Próbáltam mailen küldeni egy magyar nyelvű leírást, remélem sikerült.Üdv.
yamaha virago 535 gépkönyvre lenne szükségem
Sziasztok!tudna nekem valaki segíteni,hogy hol találok yamaha Virago magyar nyelvü gépkönyvet ? vagy hol tudom letölteni ? esetleg ha van valakinek és megtenné , hogy átküldi. Előre is köszi .
anikoanna@gmail.com
Dumálás-piálás szezont nem kell lezárni, arra mindig jó az idő.
Amúgy benne vagyok, majd megbeszéljük.
HA nem jönne be menjünk, de ezt most elég tutira mondják.
De meglehetne szervezni esetleg egy évadzáró dumálás ,piálás félét például.
Szia! Küld át hozzám is, majd e,l és megdugom az asszony elől!
Sajnos nem az a méret. Laci ötlete tényleg életrevaló.
Hétvégén gondoltam egy utolsó évzáró gurulást, de úgy látom nem lesz olyan idő mint ma meg tegnap. Ha mégsem jönne be a szar idő a jósoknak, gurulhatnánk egyet hétvégén.
Kedves brum
Dinnye árus csak akad. Pesze nem az ebay-n...
És ha elfogy a dinnyém akkor hogyan pótoljam?, Sehol egy dinnye árus!
Kedves robi306
Szerintem a legegyszerűbben a gumisműhelyekben találhatsz a levetett gumik közt. Általában hegyekben áll a hátsóudvaron mindenféle. Mivel a motoron abból a méretből egy van, meg a lecserélt külsőt senki nem tárolja otthon párban, kevés esélye van a motorosoknál találni.

Bruminak meg: mielőtt kifogy a benya ajánlott a tankban levőt időben pótolni...!
Előre is köszönöm! Azért gondoltam itt a fórumon érdeklődni , mert az 535-ös virgács első gumija ilyen méretű.
Szia Robi! A barátnőm szomszédbácsija a közelmúltban mutatott valami régi gumit nekem,(hibátlan) hogy "nem jó e valamire?" én meg elhárítottam a lehetetlen méret miatt. Talán ez lesz az! Holnap kiderítem. Remélem az öreg nem dobta ki!
Üdv Mindenkinek. Az egyik nyugdíjas ismerősömnek keresek a kézikocsijára 3.00x19-es használt gumit. Sajnos csak ezzel tud közlekedni , ez egy kapálógéppel vontatott szerkezet , amire fel tud ülni és eltud menni a boltba. Ha elvan kopva sem baj , nem egy versenymotor. Persze a postát állom.