Brumi se látott magyar service manualt.! Csak angolt és abból okoskodta ki magyarra a fontos dolgokat. Magya rnyelvű service manuall nincs nem is volt nem is lesz!
Na én pénteken befejeztem a szezont, szezonzárás nélkül (hideg van már). Már csak le kéne mosni a vasat.
vakondzoli!
Számold ki, hogy hány potenciális gépkönyvvásárló lenne a honfitársaink közül (10-20 évvel ezelőtt főleg). Ha ezt megszorzod tízzel, kb akkor sem érné meg lefordítani-kiadni, jogdíjat fizetni senkinek.
Ellenben itt biztosan sok hasznos infóhoz juthatsz a márkatársaktól.
sziasztok ! köszi a válaszokat service kellene. ki akarom herélni a télen, :D nemrégen vettem így jó lenne ismerkedni vele előtte .
meg egy-két dolgot átnézni,kicserélni.
Mire gondolsz, amikor gépkönyvet írsz?....Service Manuallra,vagy kezelési utasításra? Utóbbi van magyar nyelvű, előbbiből még nem láttam...olyat sem, aki látott volna ( illetve Brumi látott egyszer, de az se az volt! ).
Sziasztok!tudna nekem valaki segíteni,hogy hol találok yamaha Virago magyar nyelvü gépkönyvet ? vagy hol tudom letölteni ? esetleg ha van valakinek és megtenné , hogy átküldi. Előre is köszi .
anikoanna@gmail.com
Hétvégén gondoltam egy utolsó évzáró gurulást, de úgy látom nem lesz olyan idő mint ma meg tegnap. Ha mégsem jönne be a szar idő a jósoknak, gurulhatnánk egyet hétvégén.
Kedves robi306
Szerintem a legegyszerűbben a gumisműhelyekben találhatsz a levetett gumik közt. Általában hegyekben áll a hátsóudvaron mindenféle. Mivel a motoron abból a méretből egy van, meg a lecserélt külsőt senki nem tárolja otthon párban, kevés esélye van a motorosoknál találni.
Bruminak meg: mielőtt kifogy a benya ajánlott a tankban levőt időben pótolni...!
Szia Robi! A barátnőm szomszédbácsija a közelmúltban mutatott valami régi gumit nekem,(hibátlan) hogy "nem jó e valamire?" én meg elhárítottam a lehetetlen méret miatt. Talán ez lesz az! Holnap kiderítem. Remélem az öreg nem dobta ki!
Üdv Mindenkinek. Az egyik nyugdíjas ismerősömnek keresek a kézikocsijára 3.00x19-es használt gumit. Sajnos csak ezzel tud közlekedni , ez egy kapálógéppel vontatott szerkezet , amire fel tud ülni és eltud menni a boltba. Ha elvan kopva sem baj , nem egy versenymotor. Persze a postát állom.
vakondzoli!
Számold ki, hogy hány potenciális gépkönyvvásárló lenne a honfitársaink közül (10-20 évvel ezelőtt főleg). Ha ezt megszorzod tízzel, kb akkor sem érné meg lefordítani-kiadni, jogdíjat fizetni senkinek.
Ellenben itt biztosan sok hasznos infóhoz juthatsz a márkatársaktól.
meg egy-két dolgot átnézni,kicserélni.
Mire gondolsz, amikor gépkönyvet írsz?....Service Manuallra,vagy kezelési utasításra? Utóbbi van magyar nyelvű, előbbiből még nem láttam...olyat sem, aki látott volna ( illetve Brumi látott egyszer, de az se az volt! ).
Próbáltam mailen küldeni egy magyar nyelvű leírást, remélem sikerült.Üdv.
anikoanna@gmail.com
Amúgy benne vagyok, majd megbeszéljük.
De meglehetne szervezni esetleg egy évadzáró dumálás ,piálás félét például.
Dinnye árus csak akad. Pesze nem az ebay-n...
Szerintem a legegyszerűbben a gumisműhelyekben találhatsz a levetett gumik közt. Általában hegyekben áll a hátsóudvaron mindenféle. Mivel a motoron abból a méretből egy van, meg a lecserélt külsőt senki nem tárolja otthon párban, kevés esélye van a motorosoknál találni.
Bruminak meg: mielőtt kifogy a benya ajánlott a tankban levőt időben pótolni...!