Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Űdv mindenkinek! Katana van mind a kettő alkatrész , ha gondolod megbeszélhetjük. Holnap megkeresem őket.
Ezek szerint nem lesz nagy a csapat.

Gyuszi egy könnyed környékbeli guruláshoz sincs kedved?
(dél körüli indulással)
Kedves Tamás
Mással is lehet jól tartani a kutyust, nemcsak gumialkatrészekkel.
Dehát istenem, ha ennyire rákapott az ízére....
Sajnos ezt a hétvégét nem tudom motorozással veletek gurítani, pedig ragyogó idő ígérkezik. Jó utat a csapatnak.
Sajnos nekem nem megy a holnap(sem). Ellenben szükség lenne egy kardán gumiharangra 535höz. A blokkból a kihajtásnál. Meg egy bal oldali első lábtartó(vagy csak a gumibetét) is kellene! Haveromnak a kutyája igazi haszonállat(az alkatrész eladóknak).
Jó ruhát kell felvenni, és nem kell korán indulni.
Holnap szép napos idő lesz.
Én most elvoltam egy orácskát motorozni hát elég is volt . Nincs az a nagy meleg. Tul nagy távot ne tervezettek holnap szerintem.
Én elméletileg benne vagyok de este nálunk teázos buli lesz fenáll a veszély ,hogy holnap nem leszek a helyzet magaslatán.
Sziasztok! Szombat lenne a jobb! Napos időt ígérnek egész napra. Vasárnap már csak rövid ideig lesz szép idő. Megpróbálom szombatra szabaddá tenni magam!
Szia Tormy.
Még nem tudom, lehet , talán. Jelentkezek még.
Tamás!

Nem jó sajnos a péntek nekem.
Szombat-vasárnap nem jó senkinek?
Szia,

holnap kiderül, de nekem valószínűleg csak a szombat-vasárnap lenne jó.
Az útvonal amúgy nekem mindegy.
Peldaul kipufogok.

A google-ba ezt ird be:1985 yamaha xj 700 x maxim exhaust
Utangyartott van. A bikebandit.com oldalon nezz szet. Pl.. Es tobbnyire ugy irjak hogy univerzalis azaz tobb modellre is felrakhato, az eredetivel hasonlo kinezo.
Helló!
Igen, én mennék. De nekem csak a péntek a jó mert szombaton és vasárnap dolgozok! Ha lehet tudnátok akkorra időzíteni?

Egyébként én már tervezgettem magamban.
Esetleg: Hatvan-Gyöngyös-Eger( a Mátrán keresztül)-Szilvásvárad valahol ebéd utána meg meglátjuk.

Ez csak egy ötlet nekem jó más is!
Csak jó legyen az idő!
Üdv Tamás!
Hétvégén van kedve valakinek egy II. szezonzáró guruláshoz?
1985 Yamaha xj 700 x maxim
Írd le megegyszer a pontos tipust, evjaratot.
Arra gondoltam hogy az ilyen "házilag gyártott" dolgokat ugy kell belekokányolni. Vagyis nem az van mint egy izzónál hogy kiveszem a régit be az újat és kész, hanem ragasztok jobbra balra és ha talán szerencsém van és a ragsztót se sajnálom, nem fog ereszteni.
Egyébként már amerikában sem kapnék új kipuffokat ugye? Illetve szerinted mit lenne érdemes vele kezdeni? Kromoztatn, legyártatni, esetleg palást csere? Te nap mint nap látsz ilyeneket, te vagy a mester... A hátsó rugóstagokhoz lehet felújjító szetett kapni? Azokat is szét kell szedni, kromozni és a kora miatt szerintem már nem összerakható a régi tömítésekkel.

Előre is köszi
Ma már a mi társaságunk is vegyes(motor szempontból) de úgy gondolom mindenkinek volt Viragoja. Az, hogy most már nem az van egy dolog. Nem számít. Egyedül én voltam az aki Virago nélkül nyertem bebocsátást a közösségbe. Persze később orvosoltam a problémát. A szakmai tudás megkérdőjelezése tényleg prosztóság ismeretlenül. Ebben én könnyű helyzetben vagyok. Szereléshez nem értek, a kocsim meg elérhető bárkinek aki versenyezni akar egy 19.15m. hosszú két helyen csukló szerelvény vezetésében. Természetesen hátrafelé! Az élet hoz furcsa dolgokat, csapodár nőszemélyek mindig is voltak, vannak, lesznek, nem kötelező kihasználni az adandó alkalmat és megmarad a béke! Ezzel csak a "kettőn áll a vásár" közhelyet hoznám ide!
Hmmm. Te leptel meg engem. Nem tudtam hogy valaki arul ilyet.
Hogy hogy lehet beilleszteni? Elvileg O gyuru. Es hogy milyen O gyuru sajnos nem tudom. Ha be tudod szepen ragasztani....
Régi porcelán biztosító fejekben van ilyen kis üveglap 2 mm vastag. Üvegcsiszoló is tud készíteni szerintem ilyet!
Most jól megleptél RC51, bár én találtam az ebay-en
http://www.ebay.com/itm/XJ-700...

Jól gondolom hogy ez a kis üveglapocskát is be kell ragasztani?!
Azon a fórumon túlságosan is vegyes a látogatók összetétele, és nem is mindenkinek van banditja, köztük pl nekem...:))) Viszont a technikával van elegendö tapasztalatom, hogy jelen legyek...és az utobbi idöben tényleg csak a segítö szándék vezérel, és kerülön a konfrontációt. Te hát páran minden évben "kontrás" biciglit kapnak karácsonyra, és itt karistolják az elviselhetöség határát...a tárgyaba forgó egyén aki mediterán éghajlatra lett tanácsolva, már más fórumról kimoderáltatta magát állitólag...bár ez engem nem érdekelt volna, ha az éppen aktuális tanácsaimba, melyeket alig két évtizede gyűjtögetek, nem próbálta volna meg pitiáner módon aláásni.
Mit szólnál, ha én kétségbe vonnám mondjuk a szakmai jártasságod pl teherautó vezetés terén, csak azért, mert van A+B jogsim, meg párszor vezettem a kisteherautót le vidékre Kispál és a Borz vagy Tankcsapda koncertet hangosítani 15 éve?
Mert ugye nem olyan nehéz kiütni egy véleményt ilyen virtuális felületen egy másikkal, főleg ha a kérdező teljesen kezdő...

De igazából nincs másról szó, csak a rászorulóknak próbálunk használható tanácsot adni, ugye ingyen kegyelemből , felebaráti szeretetből, csak közben el kell hessegetni a legyeket...

Azt meg tudjuk, hogy a békét sokkal könnyebb felborítani, mint fenttartani...élvezzétek még lehet. ... volt egy kellemes társaság, eljártak találkozókra, túrákra, rendezvényekre...aztán egyszer csak elmaradtak az közös események, mind később kiderült az egyik "takaros feleség" egy idö után nem csak a barátok motorjára ült fel, hanem a barátokra is...
Mi a kicsi ablakot beragasztjuk azaz egy kicsi pénzérme majd kivulrol 2 komponensű ragasztóval feltöltöm. Ha kiveszed az ablakot akkor a fém gyűrűt is vedd ki. Utána síkba reszelheto majd festheto. Sajnos az ablak nem kapható nehéz legyartani is. Huszonéves motoroknál elporlad, pláne itt
Sziazstok!

Köszönöm a sok segítséget, utána járok mindennek és meglátjuk ezt a kipufogós dolgot.
Videót is fogok feltölteni a motorról, de sajnos még nincs kész. Sok kis apróság van még hátra. Például a fékolajtartály kis üveglapját hol tudok szerezni illetve hogy is kell cserélni?! A nap elég rendesen megette és eldeformálódott, bemattult. De szeretném cserélni még a féknyereg karmantyúit is és a légtelenítőcsavarokat.
Jelenleg a blokkot csinosítják, gyöngyözik. Ha az kész, már kezdődhet is a legózás...