Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bénázok, de nem szándékos.
Sajna nem értek hozzá!
Egyszer csak sikerül.
Ott nagyon kicsibe latni sajnos.
A profilképemet nézzétek meg.
Oda sikerült feltenni.
Kuzdjel Tamas csak sikerul egyszer. Arra figyel ne legyen tul nagy meretu a kep azt a forummotor nem szereti. 1-2 mb nal ne legyen nagyobb.
Csak nemsikerül bocs!
Szia Jeno. Tehat ezert nem josz velunk soha. Azert neha velunk is eljohetnel. Nekem is van egy masik csapat a kawasoknal de a regi brigaddal jobban erzem magam.
Mai képeink:
Meg egy kep. Ezt a felesegem keszitette.
Sziasztok!
Én is gratulálok a hétvégi motorozáshoz,figyeltem a fórumot ,hogy én is megyek!?, Közben a MI csapatunk /DRAG/ is hasonlót szervezet,/amin rész vettem/lehet,hogy még talákotunk is.
Jó lett volna talákkozni VELETEK.
Üdv. Mindenkinek.
Bocsi , de valamiért a képeket nem tudom feltenni.
Nem értem mi lehet a baj.
Üdv urak!
Fél négy körül megérkeztem én is. Rendben!
Nekem nagyon tetszett!
Örülök ,hogy megismertelek beneteket!
Természetesen megyek veletek máskor is ha lehet!
Remélem minél előbb.
Jogo es a tobbiek nekem is nagyon hianyoztak. Ha olvastok meg minket jelentkezzetek mar !
Mi is hazaertunk rendbe. Nagyon jo volt a gurulas, es meg kedvem is lett volna a nagyobb sebesseghez de Rita miatt nem akartam.Most nem volt bennem az a feszultseg ami kinoz mar egy ideje.Jo volt mar latni titeket. Ez a mai rovidebb tav nekem is pont eleg volt. Vas Tamas remelem latunk meg.
Így érzem én is. Éppen elég volt a távolság(nekem 204km.) a kellemes fáradtsághoz. Nincs az a kidöglés, mint amikor 350+-t megyünk és fáj a seggem mint az állat mire hazaérek. Örülök, hogy Vas Tamás személyében új fórum és(Viragos) motorostárs jött közénk! Gyula említette, hogy kicsit megkopott a fórum minden tekintetben, de látjátok azért még nem kell temetni a közösségünket. Az idén kicsit nem voltunk aktívak közösségileg de azért nincs veszve semmi. Ilyen gurulásokat mindenképpen sűrűbben fogok kezdeményezni a jövő idényben, meg aztán kalmi sem fog elmaradni szerintem. Az ő túráinál kicsit jobban fel kell kötni a gyatyát, fárasztóbb kicsit(nagyon) de azért kellemes fáradtság az is. Jogo tényleg nagyon hiányzott az idén de ha nem olvas már minket majd telefonon zaklatom ha gurulunk. Bevallom most elfelejtettem. Gondolom egyszer Zsocccáék is befejezik a fészekrakást és jönnek megint!
Megjöttem, minden rendben.
Kiba..ottul jól sikerült a mai gurulás. Rajtunk kívül is rengetegen motoroztak a hegyen-völgyön utakon. Kora délután még a városi forgalom is elég laza, de majd később minden bedugul, ahogy szokott. Középtávot teljesítettünk, nem volt nagyon fárasztó, ősz elejei átmozgatásnak éppen jó. üdv mindenkinek.
udv

tisztelt csuti 76 mia helyzet az 1100

udv kaczko
Kedves Szabolcs / szaddi
Igazán jól sikerültek a feltett zenei klipek. A motoros meg (nemcsak szerintem, de a fiatal, igényes zenét értő kollégáim szerint is) bárhol a világon megállja a helyét a nagynevű rockbandák mellett. Nagyot dobtatok! gratulálok és sok sikert nektek. Méltán lehetsz büszke az új szerzeményekre. Hajrá Karma.
Már nem vagyok otthon, hogy lemérjem de holnap megnézzük.
Fél tízre én is ott leszek (lehet találkozunk a nulláson mint a múltkor)
Ha gondolod és jó a tiédbe felrakom tölteni, és elviszem a régi akksimat.
Ilyen:
Tavaly vettem az mz be akksit az nem menne bele ?
Termeszeresen gyere varunk.
Oke. Akkor motorozunk. Akkor talalka fel 10 es 10 kozott.
Sziasztok!
Akkor fél tízre mehetek én is?
Beindult az öreg csataló. Reggelig töltöm, a többi majd eldől holnap. Szerintem ez lesz az utolsó gurulása az akksinak. Elteszem emlékbe. Úgysem lesz még egy ilyenem. 9 re jönnek hozzám a Jocó barátomék, szerintem Fél10re ott tudnánk lenni a találkahelyen! Remélem nektek is jó az időpont! Gyulának mondanám, hogy én most zacsiáztatás helyett inkább motoroznék! De aki Egerszalókra menne arra sem fogok haragudni.