Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van legalább egy tartalék önindítód minden eshetőségre!
Ne aggódj, betoljuk (mint az enyémet).
Amúgy én már lecseréltem az akksit, azóta mindig indult.
Úgy néz ki fölöslegesen cseréltem önindítót
Pillanatnyilag én vagyok a leggyengébb láncszem. A 11 éves akksi kezdi feladni a harcot. Töltőn van és ha sikerül beröffentenem, jelzem.
Mi lesz holnap megyünk valamerre? Ha igen hánykor találkozunk ?
Jó lesz ez.
Esetleg alternatíva hátha tetszik valakinek : Egerszalók , nosztalgia strand 1-2 óra zacsiáztatás és vissza.
Ha csak motorozás akkor a te útvonalad jó lesz.
Arra gondoltam, hogy a "szokásos" Mobil Petrol kútnál találkoznánk. M31, gödöllői kijárat után kicsivel. Veresegyház-Csörög-Vác-Kismaros, kóspallagi-út-Márianosztra-Ipolydamásd-Letkés, át a határon, Ipolyszalka-Garamkövesd-Párkány. Ha még nyitva van az ismert fagyizó akkor nyalunk egyet,kettőt. Esztergom, dobogókői út, Pilisszentkereszt-Pomáz. Kb ennyi. Valahol megállunk enni. Ha van más ötlete valakinek, az is jöhet.
Én is jövök.
Sziasztok!
Útvonalat tudtok?
Ha szabad leszek vasárnap esetleg csatlakozhatnék én is?
Üdv Tamás!
Biztosan többen leszünk. Jocó barátom is jön, meg az oldalbordája(az eltévedős szőke) a saját motorjával. Tesómnak is szólok, úgyhogy leszünk.
Oké. A vasárnap nekem is jobb.
De lehetnénk többen is, bár szüreti szezon van éppen, és az előző hétvégéken elég szűkében voltunk a napsütésnek, de hátha...
Èn benne lennèk de mėg nem látom 100% ba a hėtvėgėt.
Tisztelt fórumtársak! Vasárnap? Talán az utolsó lehetőség az idén!
bőr oldaltáskák párban eladók, 30 000 ft a pár.
Ejha! Ez odabaszik. Van egy kis dolgom, aztán végighallgatom az albumot.
Sziasztok! Jó kis motoros klippet is faragtam ;) Nézzétek,hallgassátok, osszátok! Itt van az Első albumunk! Hangerőt fel! ;)

http://youtu.be/8X_tPJinZok
Sziasztok szép napot nem nagyon jártam közétek
Viszont már nem is nagyon lesz miért hiába vagytok jó fejek:)
Már nincs viragom le cseréltem!
Viszont köszönök mindent s ha hiányoznék valakinek 06307423741
Ezen a számon el értek ha kellene valakinek bármi segítség
udv az uraknak!

Volna elado xv 1100 - 750 önindito szabadonfuto meg egyébb blokk alkatrészek. Vissza mondott projekt miatt .
Űdv kaczko
Köszönöm!
Szia! Igen teljesen egyforma.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, ha valaki tudná. A 125-ös, és a 250-es Virago hátsó lengővillája azonos?
udv

sajnos nem nem egyszeru mutatvany mindenki 500 -1000db akarna csinalni

meg mindig keresem a megoldast

udv kaczko
Ok. Mi is megültük a Jocó szülinapját tegnap, de egész jól vagyok. Csak hp-t ittam.
Szia. Ma nem fog menni, a tegnap este túl jól sikerült nem vagyok tul jól.Regenerálódok.
Itthon vagyok Gyula