Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt István sikerült a deklik ügyében valamit intézni ?üdv. István
oké.
Vasárnap jobb lenne! Ma sportválasztó nap van Üllőn és meghívtak(az íjász egyesületet) bemutatót tartani, népszerűsíteni a sportot, meg ilyesmi és estig tartanak a programok. 9 re megyek. Este írok , hogy mi a szituáció. Ha szar idő lesz akkor legfeljebb kocsival jössz át!
Onnan tudod meg, hogy neked szólt e, hogy rákattintasz az "előzmény"re. Egyébként nekem írt Gyula.
Mármint ez nekem szól?
Gyere nyugotan szívesen látok bárkit.

Telefonon beszéljünk.

Reggel elmegyek a háttámláért, de uttánna ráérek!
Tamas arra gondoltam ha holnap az ido engedi es te is, elmotoroznak feled megnezi a virgacsot. Mit szolnal ehez ?
Mondjuk tomeges jelentekezes nem volt. A regi tagok eltuntek vagy valamiert nagyon hallgatnak. Sajnos
Hat igen .Ugy nez ki halasztanunk kell.
Megnéztem a vasárnapi előrejelzéseket, hát siralmas. Szerintem nem lesz gurulás.
udv

OSWALD mester legyszives csorges meg

udv kaczko
Természetesen, csak ha az idő engedi. Remélem tévednek az időjósok! Cél a Börzsöny, budai-hegyek, Esztergom, Pomáz, ilyesmi. Benne van a fejemben és majd megtanulom hogyan kell fellinkelni ide, mint ahogy kalmi szokta volt.
Engem. De a hétvégén már nem lesz jó idő úgy néz ki. A múlt hétvégén még azt mondták jó lesz de ez nem jön be úgy néz ki.
Amúgy mi lenne az úti cél?
Helló!
Én valószínű tudnék menni , de még holnap lessztuti !
Én melózom, de az időjárást amúgy nézted már?
Uraim! Kérdezném, hogy kit érint a jó idő esetére fennálló gurulási hívásom vasárnapra?
Nem is tudtam róla, vártam a szervezést a fórumon de úgylátszik ezt benéztem! Na majd jövőre.
Tibikém!
A Dunapataji Motoros Találkozó Augusztus 27- 28-29-30-án volt, Te nem voltál?
Sajnálattal látom,hogy Dunapataj nem igazán szerveződik.
Na végre már motorozhattunk egy jót.
Spontán összeverődött, 12 motor. S elgurultunk Szilvásváradra, és vissza. Nagyon klassz volt. Már nagyon kellett a pszichémnek.
Csak nem lesz gond.
Mostanában már nem szokott tél lenni. Egyébként szeretek síelni is. S azt is élvezem ha csúszik alattam a személykocsi. Csak már a teher gépjármű csúszkálását nem élvezem. Egyébként hetente feljárok oda 20 tonnával is.
No valahogy ennyi igazság tartalma lehet a bulvár sajtónak is. Nem nagy a különbség. A tengertől és a tengerszinttől.
Csak nehogy Freud-i elszólás legyen. S az időjárás változások miatt.
Kívánom, hogy mihamarabb pozitív vége legyen a kárrendezésnek. S hogy a közel jövőben sokkal többet guruljunk együtt!
Részletkérdések nem izgatják a csapatot.