Vasárnap jobb lenne! Ma sportválasztó nap van Üllőn és meghívtak(az íjász egyesületet) bemutatót tartani, népszerűsíteni a sportot, meg ilyesmi és estig tartanak a programok. 9 re megyek. Este írok , hogy mi a szituáció. Ha szar idő lesz akkor legfeljebb kocsival jössz át!
Természetesen, csak ha az idő engedi. Remélem tévednek az időjósok! Cél a Börzsöny, budai-hegyek, Esztergom, Pomáz, ilyesmi. Benne van a fejemben és majd megtanulom hogyan kell fellinkelni ide, mint ahogy kalmi szokta volt.
Na végre már motorozhattunk egy jót.
Spontán összeverődött, 12 motor. S elgurultunk Szilvásváradra, és vissza. Nagyon klassz volt. Már nagyon kellett a pszichémnek.
Csak nem lesz gond.
Mostanában már nem szokott tél lenni. Egyébként szeretek síelni is. S azt is élvezem ha csúszik alattam a személykocsi. Csak már a teher gépjármű csúszkálását nem élvezem. Egyébként hetente feljárok oda 20 tonnával is.
No valahogy ennyi igazság tartalma lehet a bulvár sajtónak is. Nem nagy a különbség. A tengertől és a tengerszinttől.
Csak nehogy Freud-i elszólás legyen. S az időjárás változások miatt.
Gyere nyugotan szívesen látok bárkit.
Telefonon beszéljünk.
Reggel elmegyek a háttámláért, de uttánna ráérek!
OSWALD mester legyszives csorges meg
udv kaczko
Én valószínű tudnék menni , de még holnap lessztuti !
A Dunapataji Motoros Találkozó Augusztus 27- 28-29-30-án volt, Te nem voltál?
Spontán összeverődött, 12 motor. S elgurultunk Szilvásváradra, és vissza. Nagyon klassz volt. Már nagyon kellett a pszichémnek.
Mostanában már nem szokott tél lenni. Egyébként szeretek síelni is. S azt is élvezem ha csúszik alattam a személykocsi. Csak már a teher gépjármű csúszkálását nem élvezem. Egyébként hetente feljárok oda 20 tonnával is.
Csak nehogy Freud-i elszólás legyen. S az időjárás változások miatt.