Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova sietsz? Még csak szeptember 20-a lesz!
Megteszem ímmel, ámmal.
Köszönöm Tamás ,hogy megmentesz.
Ha ennyire nem akarod,majd én kitalálom. Akkor mindenki aki érintve érzi magát készüljön!
Sziasztok!
Ha jövő hét vasárnap terveznétek a virgácsos gurulást én valószínűleg tudnék menni. ( Október 20.)
Akkor szabad vagyok, nem dolgozok.
Remélem össze jön.
Üdv Tamás!
Szerintem ha akarunk még az idén gurulást szervezni azt jövő hétvégére tervezzük mert utánna már úgy látom az idő begyíkul.
Csak ne én találjam ki az utvonalat.
Laci ( 5.50) a hètvège miatt beszeljünk. Már kerestelek telefonon.
Télen, félméteres hóban érdekes lesz munkába járni....
Szia Zoccca,
Jo a keco, gratula hozza! Bent az erdoben, 500m-re a tengertol...
jol hangzik
Meg ugyan nem ismertük, de sokaknak segített az biztos. De fasza lenne szavadon fogni! Még most is érzem az ízét a csurdítottnak. Remélem tudunk az ősszel egy igazi virgácsos gurulást, amire eljönnek kicsit többen is ha nem is mindenki Viragóval! Köztük sajnos én sem. Kicsit megállt a kárrendezésem folyamata. Elsőre rögtön dupláztak amint írt nekik az ügyvédem, de most nagyon kussolnak.
Nem, nem repül az idő jobban nálunk. Elmondom az igazságot! De ne áruld el senkinek.
Idő utazó vagyok. Jövőre csináltam azt a fotót. Még meg sincs a ház. Még nem is tudunk róla hogy létezik. Jövőre fogjuk megvenni.
A csurdítot kenyér az helyi jellegzetesség. A többiek is csak tavaly Salgóbányán ismerkedtek meg vele. Jövőre te is megkóstolhatod a Salgói Relax Virágós hétvégén.
Egyébként nyársalós kenyér. Csak a szalonna nem nyárson van. Hanem kovács tüzivas között préselve. És egyszerre 4-5 kenyér készül pár másodperc alatt.
Köszi a megjegyzést a nyaralóhoz. De sajna nem nyaraló. Hanem itt lakunk már múlthét péntek óta. A panelt meg elszeretnénk adni. Hogy megszabaduljunk, a "kedves tisztességes" bank kölcsöntől.
Egyébként kicsi de sokkal jobb, mint a panel. Az erdő közepén van egy kis dombocskán. Olyan 500 m-re a tengerszinttől.
Hello, a szinkron teszter erdekelne, ide várok ajanlatot, Köszi vlorand007@gmail.com
Szia Zsolti !
Lenne két kérdésem. Nálatok hogy van már 2016/04/18 ? Ott repül az idő rendesen ! A másik pedig az lenne, hogy szégyen ide vagy oda, de én ezt a csurdított kenyér kifejezést még nem hallottam ! Mi az ?
De a viccet félre téve. Nagyon jó lett a kis nyaralótok ! Szép helyen van.
Sziasztok! Eladó lenne egy jó állapotban lévő szinkron teszter , akár két darabban is, /V2-höz/. Esetleg még egy új fűzős L-es , 32-es eredeti bőrnadrág , a fűzővel állítható a méret.
Pista bátyám mondtad, hogy van Hondához is alkatrészed.
Honda VTX1300- hoz nincs véletlen cuccod?
űdv.
motorvezérlő elektronika nem lenne?
MIDNIGHT VIRAGO 750 - XV750MK - 1983

VIRAGO 700 - XV700CS - 1986

VIRAGO 700 - XV700CSC - 1986

VIRAGO 700 - XV700CT - 1987

VIRAGO 700 - XV700CTC - 1987

VIRAGO 700 - XV700L - 1984

VIRAGO 700 - XV700LC - 1984

VIRAGO 700 - XV700N - 1985

VIRAGO 700 - XV700NC - 1985

VIRAGO 700 - XV700SS - 1986

VIRAGO 700 - XV700SSC - 1986

VIRAGO 750 - XV750A - 1990

VIRAGO 750 - XV750AC - 1990

VIRAGO 750 - XV750K - 1983

VIRAGO 750 - XV750U - 1988

VIRAGO 750 - XV750UC - 1988

VIRAGO 750 - XV750W - 1989

VIRAGO 750 - XV750WC - 1989

XV920K - 1983

XV920MK - 1983
ezek a jók.
udv a forum olvasoinak

volna elado 3db xv750se motor blok

3db xv 535 motor blok darabokban

1db hianyos xv 750 blok

1db xv750 kipufogo meg vaz alktreszem ha valakit erdekel

telo szam 06703525376
Tiszteletem mindenkinek, a kepen lathato tukor konzolra lenne szuksegem, ha v.ki tudna segiteni kerem irjon. Kellemes delutant
Hát Blekix igen csak hiányzik a fórumról.
Komoly szakembernek ismertük meg.
Az hogy az idén nem nagyon találkoztak a fórumtársak, az picit az én hibám is. Nagyon keveset tudtam az idén motorozni, és a gurulásokkal foglalkozni. Csak Alsóőrsön voltunk.(Nagy csalódás)
Mivel tavasszal vettem egy kis vikendházat. Amit egész nyáron újítottunk. Így még Salgóbányára is csak esténként gurultunk oda. S ezért nem is nagyon reklámoztam. Hülyén nézet volna ki, ha oda csábítok egy csomó fórum társat, én meg csak esténként nézek ki. De végre már látszik az alagút vége. Jövő héten költözködünk az erdő közepébe.
S újra motorozhatunk. Az őszi Virágós guruláson szeretnénk mi is ott lenni.
Ha erre jár a csapat, akkor mindenkit szívesen látunk egy kávéra, vagy egy csurdított kenyérre. Viszont csak jó motorosoknak ajánlom. Mivel egy 22%-os emelkedésű szerpentin visz fel a vittyinlóhoz.
Egyébként így néz ki.

Gyula: Köszönöm a pellettel kapcsolatos segítséget. De már meg van.
Most már csak, az Edilkamin point pellet kandalló programozásáról szeretnék mindnél több információt szerezni.
Köszönöm az infókat.
Szerencsére már meg oldottam. Csak rosszul eset egy kicsit, hogy semmi reakció nem volt.
A lánc feszítőt azért cseréltem le, mert mikor a lánc feszíthetőségének ellenőrzése után raktam volna vissza, akkor észrevettem, hogy nem teljesen előírás szerint működik.
Konkrétan: Ahogy húztam be a tolattyút, hogy vissza tudjam tenni a helyére, akkor egyszer csak lepörgött a rúgó és bent maradt a tolattyú. Szétszedtem, és felhúztam a rúgót. S jó is lett. De nyugtalanított, hogy ezt meg tudja tenni. Tehát inkább kicseréltem. Gondolva arra, hogy ha egyszer véletlenül beépítve is meg teszi, akkor nem fog tudni tovább feszíteni.
A telóval kapcsolatban, nem vettem észre változást. Akár 3-bár volt benne, akár 0,5-bár.
Arra gondolok, hogy ez csak egy kis felfújható gumi párna lehet a teleszkóp tetején, hogy ez csillapítsa az ütést, ha leüt. De ez csak találgatás.
Köszi, ez gyors volt. Ha majd motor közelben leszel, mérd meg légyszi az ülés-kormány alja különbséget is.

köszi
http://www.shox.hu/highway-haw...

Konkrétan ez van az enyémen.
Kalmi!

Nagyon kényelmesnek találtam a kormányodat, tudsz pontos méreteket róla, vagy típust? (tudom, hogy a tiéd colos, de csak találok egy hasonlót) Egy ülés-kormánykiemelő magasság különbségnek is ürülnék.

köszi
Hogy érted azt, hogy "nem a te műfajod"? Beülsz a google térkép elé és kigondolod a merremikort. Tudod a motorok hatótávolságát. Megnézed a benzinkutakat, ilyesmi. Az elől menés és figyelés, hogy jönnek e mögötted rendesen, pont jó lenne arra, hogy odafigyelj és ne másra! Gondold át Gyula! Ide kerültem hozzátok típusidegenként 2012ben. `13 nyarán meg egy komoly bandát levezettem Barcsra, ami több mint 300km nekem. Előtte csak a tesómmal, meg a Jocóval gurulgattam, néha melóba mentem egyedül. Semmi tapasztalat nélkül, csak akartam és sikerült. Gondold át! Nem egy elrugaszkodott gondolat. Jó néhányat alhatsz rá.
Tura szervezesre nem valalkoznek nem az en mufajom . Elol meg plane nem megyek. A szervezest meghagynam nalam okaosabb sporttasnak.