Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alakul!
Semmi probléma. Várunk a leendő gurulásokra.
Jelenlegi helyzet.
Sziasztok!
Bocs, hogy beleszólok, de én is mennék veletek motorozni ha lehet! Tudom még uj vagyok itt, de ha időm engedi csatlakoznék. Csak kicsit előbb írjátok meg mikor. Sajnos nekem hétvégén is sokszor dolgoznom kell! (Ezért nem mentem a múltkor sem!)
Ok. Nem felhánytorgatásképpen írtam. Természetes, hogy ha hamarabb már elígérkeztél valahova akkor oda mész. Remélem száraz, kellemes őszünk lesz és gurulunk még szezonzárásig néhányat! Az lenne a jó, ha te terveznél egy utat és te is mennél elől és akkor nem érzed túl lassúnak(óvatosnak) magad. Mehetünk arra megint amerre Lacival mentünk amikor a biztosíték szarakodott neki! Legfeljebb a diósjenői szakasz helyett a Márianosztra-Kóspallag vonalon jövünk vagy megyünk. Szerintem ha megtervezed és vezeted a túrát, annyi dolgod van, hogy elmegy egy agyi resetelésnek, amit óhajtottál a múltkor! Akkor nincs időd foglalkozni olyannal amivel valójában nem is akarsz csak basztat téged! Na! A végén még cihomókus leszek!
Akkor elnéztem. Utoljára akkor néztem a Spori fórumra, amikor írtad, hogy Maribornál a hegyen át menjetek! Azt hittem a héten.
Nem most vagyunk! :)
Jövő héten megyünk csütörtökön!
udv az uraknak

bocsi de a tav gyogyitas nem biztos hogy jo modszer mert altalaban a kerdezok mar akkor kerdeznek mikor mar jo hoza nyukaltak a dolgokhoz

eloszor kerdezni kellene mikor a problema jelentkezik meg nem mindig vagyunk a monitor ellot

udv kaczko
En mentem volna a mult heten is de mar eligerkeztem egy haveromnak segiteni telket rendezni. A kawas csapat is eleg aktiv de nekem egy kicsit gyors a tempo es most mint mondtam kicsit ovatos lettem. Ha lesz meg iden gurulas en megprobalok menni.
Természetesen. Így, hogy kalmi megint Yamahás gondolom aktívabb lesz itt újra! A Múlt héten beszéltük is, hogy azért mehetünk még az idén! Csak gyertek többen! 15 embernek szólt kalmi és 4en voltunk. Abból 1 a személyes haverja kalminak(nem a fórumról). Nem tudom milyen az idő Ausztriában, de sokkal jobb nem lehet mint itt. Most vannak Faakerseeben.
Azért egy közös gurulást még megejthetnénk mi előtt bejön tél.
Szia. Mit akarsz tudni tudni a pelletről főnökömnek az van már vagy 5 éve kérdezhetek tőle.
Ezért nem kéne szomorkodni! Nincs blackiex, ezt tudomásul kell venni! Olyan is lehet, hogy nem tudják a fórumtársak a választ. A nyáron valóban visszaesett a fórum tartalmilag rendesen, jöttek újak, sokan nem jelentkeznek, úgy tűnik ez a rendje az ilyen formátumú közösségeknek. Nem voltak közös gurulások a nyáron, amelyek eddig rendszeresek voltak. Kicsit elfáradt a dolog. Azért csak nem fogunk kimúlni!
Jobban örültél volna 10db hozzászólásnak, hogy: "Zsocca nem tudok vezérműlánc feszítőt" ?
Szerintem Kaczkó is írt volna, ha lenne neki.
Amúgy egy sima google keresés:
http://oem-parts.hu/parts/yama...,
vagy ebay.de:
http://www.ebay.de/sch/i.html?...
Amúgy mi a baj vele, nem a láncod nyúlt meg?
A teleszkópodról nem tudok okosat mondani, az enyémről már lespórolták a levegő tuning opciót. (amúgy jó eséllyel az előfeszítést lehet beállítani vele a testsúlyodhoz)
Szia
Én is ugyan így jártam.
Megvettem az 1,1-esemmet. Lecseréltem az olajat. Respol 15-50-es.
S utána el kezdet meg, meg csúszni.
Intenzív gyorsításkor 5,-ben. Az tán próbálgattam. Fékeztem és gázt adtam egyszerre. akkor meg nem csúszott. Aztán a következő hirtelen nagy gázadáskor újra megcsúszott.
Én kicseréltem a parafa lamellákat. (Nem nagy vaszisz dasz)
S azóta rendben van.

Sok sikert a motorhoz! Szerintem a legszebb sorozatban gyártott Chopper. És nagyon megbízható is. Tavaly megkerültük vele fél európát. 450 kg-osan. Alpok és egyéb nehezített útvonal. És egyetlen egy mellé pöffenést sem produkált. Tehát úgy megy mint a parancsolat. Csak el ne kiabáljam.
HÁÁÁt
Szomorkodom, hogy menyire változik ez a fórum.
Kétszer is kérdeztem a társaságtól, és kétszer sem jött válasz. Egy sem.
Tavaly még az volt a gondom, hogy a sok jó tanácsból, hogy válasszam ki a legjobbat.
Egyébként köszönöm az érdeklődésed.
Gábor, ha felkészült leszel , és sofőrrel jössz, még a helyi antialkoholista klub tagjai számát is gyarapítjuk ...
Szia István !

Köszönöm, kora reggel ez jól esett.
Barátom ! Ne várd meg az elvonási tüneteket, 35 kilométerre laksz tőlem, meglátogatsz , felülsz az öreg vasra , annyit motorozol , amennyi jól esik ... Ha gondom volt az XV-vel, mindig segítettél, így bármikor vendégem vagy ! Mindenkinek szép időt !
Bennem is pislákol egy kis remény, a motoros cuccaimat nem is adom el, hátha... Ha az elvonási tünetek erősen jelentkeznek, elkérem egy körre a 80 éves faterom Piaggioját
Ja, igen! Emlékszem, hogy beszéltél a piti cruiserről. A Diesel jó választás belőle. A benyások gyenge szarok a súlyához. Hátha még elindul a szekér és lesz ez is az is!
Sajnos igen. Beleszerettem egy chrysler PT 2,2 crd-be, csak hiányzik hozzá a kp. Ha eladom a virgácsot nem hiszem hogy lesz másik.
yamaha xv535 alkatrészei eladók 06704275150
Ez az idény ritka szar volt nekem is. Talán még javítunk rajta az ősz folyamán tormyval, kalmival! Van kinézve más, vagy szögre akasztod a bukót?
Az igazság az hogy nekem a szezon el sem kezdődött. Idén kb 300 km-t ha mentem