Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Jenő! Remélem egészséged engedi, hogy bepótold az eddig kimaradt motorozást! Sajnos idén egybeesik a nyaralásunk a salgóbányai eseménnyel. Érezzétek jól magatokat!
Szia!
Jelenkezésemet,rendelésemet elküldtem.
Szia!
Én sajna az idén még nemsokat motoroztam,így még nincs tapasztalatom a Spuri -ról ,de jó,hogy van.
Ma volt a varratszedés. Gyógyulgat. Nem sokára sós vízben fogjuk kezelni!
Szevasztok!
Aki még jönne Salgóbányára, kérem ,hogy a szállás és kaja igényét július 5-ig adja le nekem a smbt.st@gmail.com címemre. Javasolom, hogy a részleteket ( III. Relax-Weekend ) olvassa el a facebook-Salgótarjáni Motorosok Baráti Társasága oldalán. Köszönöm.
Mi ugy néz ki idén nem megyünk.
Sziasztok!
Salgóbányára Bp.és környékéről ki szándékozik menni és mikor?
Szia! Jelentkezésem elküldtem a megadott mail címre.
Üdv!
Én is használom a :Spurit: és jó dolognak tartom! Nekem bevált, azóta nincs a karburátor úszóházában zöld "takony"!
Mi újság nálatok? Hogy van a párod térde?
Kösz! Néztem csak nem láttam.javascript:smile(document.frmmsg.body,`30`);document.frmmsg.body.focus()
Ok. Ha július 11ig várhatóan nem érkezik meg, akkor inkább 25.e után kéne mert megyünk Görögországba!
Köszi , beállítom. Most látom be van kattintva a pipa mnégsem kapok mailt.
átmérö 29.5 55cm hosszu 28 ezer az ára
ennyi...
Mi kell még ennél több, nem?!
Nem értem ezt a nemzedéket...

Itt megadtam a szervizkönyvet... benne van minden...
clip position :1!
Sziasztok! Kis Viragonál a subertű melyik rovátkában van gyárilag? Ha valaki tudja megköszönöm.
Nem felejtkeztem el rolad, csak nagy a káosz most itt.
Szia!

Mibe kerül?
A "hozzászólás elküldése" felett : rövid értesítés e-mailbem..........
Szia, méretet, árat tudsz mondani?
Tudja valaki hová kell tenni a pipát hogy kapjak mailt ha válasz érkezett a hozzászólásomra?
Szevasztok!
Aki eljönne a III. Relax-Weekend salgóbányai találkozóra (július 9-12.) annak jelentkezését várom július 5-ig a szállás és kaja igény miatt a smbt.st@gmail.com címen.
Nyilván mindenkinek megvan a véleménye, de én inkább a tapasztalatomat írtam le.
hátsó bőr táska eladó 06704275150
A spuri, egyenlő petróleum! Olcsó és ugyan azt a hatást éri el a polgártárs! Már ma cigány is tudja ,hogy a petró világításra is jó a villany bevezetése után. Dik mán droton gyzsal a petró!