Szia Jenő! Remélem egészséged engedi, hogy bepótold az eddig kimaradt motorozást! Sajnos idén egybeesik a nyaralásunk a salgóbányai eseménnyel. Érezzétek jól magatokat!
Szevasztok!
Aki még jönne Salgóbányára, kérem ,hogy a szállás és kaja igényét július 5-ig adja le nekem a smbt.st@gmail.com címemre. Javasolom, hogy a részleteket ( III. Relax-Weekend ) olvassa el a facebook-Salgótarjáni Motorosok Baráti Társasága oldalán. Köszönöm.
Üdv!
Én is használom a :Spurit: és jó dolognak tartom! Nekem bevált, azóta nincs a karburátor úszóházában zöld "takony"!
Mi újság nálatok? Hogy van a párod térde?
Szevasztok!
Aki eljönne a III. Relax-Weekend salgóbányai találkozóra (július 9-12.) annak jelentkezését várom július 5-ig a szállás és kaja igény miatt a smbt.st@gmail.com címen.
A spuri, egyenlő petróleum! Olcsó és ugyan azt a hatást éri el a polgártárs! Már ma cigány is tudja ,hogy a petró világításra is jó a villany bevezetése után. Dik mán droton gyzsal a petró!
Jelenkezésemet,rendelésemet elküldtem.
Én sajna az idén még nemsokat motoroztam,így még nincs tapasztalatom a Spuri -ról ,de jó,hogy van.
Aki még jönne Salgóbányára, kérem ,hogy a szállás és kaja igényét július 5-ig adja le nekem a smbt.st@gmail.com címemre. Javasolom, hogy a részleteket ( III. Relax-Weekend ) olvassa el a facebook-Salgótarjáni Motorosok Baráti Társasága oldalán. Köszönöm.
Salgóbányára Bp.és környékéről ki szándékozik menni és mikor?
Én is használom a :Spurit: és jó dolognak tartom! Nekem bevált, azóta nincs a karburátor úszóházában zöld "takony"!
Mi újság nálatok? Hogy van a párod térde?
Mi kell még ennél több, nem?!
Itt megadtam a szervizkönyvet... benne van minden...
clip position :1!
Mibe kerül?
Aki eljönne a III. Relax-Weekend salgóbányai találkozóra (július 9-12.) annak jelentkezését várom július 5-ig a szállás és kaja igény miatt a smbt.st@gmail.com címen.