Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több ève jàrok már. A nyeremény játékra nem feltétel a kinyomtatott regisztráció úgyis a helyszinen kell a belépő karszalaggal érvényesíteni a regisztrációt. A tavalyi nyertest jól ismerem.
Szia Zoli
Akkor idén péntekre szabit veszünk ki.És már csütörtök délután kimegyünk. Csak hogy elfoglaljuk a legjobb faházat.
Reméljük legalább olyan jó lesz mint tavaly.
Köszönöm a válaszokat.
Mi is készülünk. Remélem idén már össze jön. Még a szép kártyán kéne áttenni a belépő összegét a szabadidő sebbe.
Mi is regisztráltunk a nyeremény motorra. Csak ki nyomtatni nem tudjuk a regisztrációt, Hátha lőn csoda. Hisz tavaly is egy fórumtársunk nyerte. Bár számunkra nem ez a lényeg. Hanem a programok és a koncertek.
A mikor ott leszünk majd megcsörgetünk.
Az én számom: húsz 475 8051
Te voltál már itt?
Szia !
Én megyek Alsóőrsre ,a "harminc 6314036-s számon elérhető vagyok ,vagy adj elérhetőséget.
Üdv
Mi is mennénk az asszonnyal a szeldi tóra feltétlen. Kérlek értesíts, írd ki a fórumra a fejleményeket! Vagy privát mail! jeszenszki.tibor@upcmail.hu
Akit érdekel július 5-ig jelezze a részvételét a leírtak szerint.
III. RELAX-WEEKEND SALGÓBÁNYA, 2015. JÚLIUS 09-12.
Ismét találkozhatunk egy hétvégén a csodálatos erdei környezetben lévő 515 méter magasságban található Salgóbányai Ifjúsági Táborban. Elsősorban régi motoros barátokat, ismerősöket várunk, de szívesen látjuk az új vendégeket is. Lehetőség van a család nem motoros tagjainak fogadására is, akik gépkocsival jöhetnek hozzánk. Ez a találkozó a régi időkre emlékeztethet, amikor a cél az azonos érdeklődési körű emberek személyes kapcsolatának, barátságának elmélyítése volt, egy szép természeti környezetben, közös programok, finom étel, egy pohár ital és a pattogó tábortűz mellett. Nem lesznek koncertek, féktelen bulizás és nem lesz tömeg. Kisgyermekkel is bátran jöhettek.
A tervezett programok között lesz ügyességi verseny, motor szépségverseny, férfi-női szkander bajnokság, strandolás, motoros és gyalogos túra és egyéb vidám program is, de aki csak pihenni akar, azt is megteheti.
Tervezett program:
csütörtök 16 órától tábornyitás, az érkezők fogadása
19:30-20:30-ig vacsora
21:00 tábortűz
23:00 éjszakai túra a Salgó várba
01:00 aki még éhes az a tábortűznél nyársalhat
péntek 08:00 - 08:30-ig reggeli
09:00-17:00-ig strandolás Pásztón vagy Bükkszéken,
18:30-től ügyességi versenyek (célba dobás, sörpörgető),
20:00-20:30 vacsora (megbeszélés a szombati gurulásra)
21:00 tábortűz
23:00 éjszakai túra a Salgó várba
01:00 aki még éhes az a tábortűznél nyársalhat
szombat 08:00 - 08:30-ig reggeli
09:00 -17:00 motoros túra,
1.) Ipolytarnóc: ősleletek, 4D -s mozi, Balassagyarmat:
Pannónia Múzeum, Hollókő: vár és falu, Tar: sztupa,
2.) Salgótarján: Bányamúzeum, Hollókő: vár és falu, Bér:
Magyarok útja, Magyarok Háza, Rádió Múzeum, Tar:
sztupa
3.) Motorral kirándulás a Somoskői várhoz és a mellette lévő
Vadasparkba, fagyizás Salgótarjánban egy kitűnő
cukrászdában,
4.) Gyalogos kirándulás a salgóbányai Erdészházhoz
(kiállítás), a közeli bányatóhoz, Medves-fennsíkra, a
Zagyva folyó forrásához,
5.) Pihenés a táborban.
18:00-19:00 motor szépségverseny
19:30-20:00 vacsora
20:30-tól férfi és női szkander verseny, eredményhirdetések
22:00-től tábortűz (aki éhes még nyársalhat)
vasárnap 08:00-tól 08:30-ig reggeli
09:30-10:30 táborbontás.
Mivel a tábor befogadó képessége korlátozott (max. 80-100 fő), ezért a részvételi szándékról a szállás, kaja, pia miatt előzetes infóra van szükségem, ezért jelentkezéseteket várom (létszám: fő, szállás: hány éjszaka, illetve sátor vagy faház, kaja: csütörtök vacsora+ nyársalás, péntek reggeli, ebéd, vacsora+ nyársalás, szombat reggeli, ebéd, vacsora+ nyársalás, vasárnap reggeli igény és a feltüntetett programok (1-5-ig) részvételére való jelentkezéssel,
a smbt.st@gmail.com címen 2015. JÚLIUS 05-Ig
(A jelentkezéseket vissza fogom igazolni!)
Csak erre a címre küldött jelentkezést tudom elfogadni !
Írjátok meg, hogy melyik vidám vetélkedőn vennétek részt ! (a díjak tervezése miatt)
Szállás árak:
- faház (5 személyes) 2000,- Ft/fő/éj (ágynemű használattal),
6 éves korig 1250,-Ft/fő/éj (ágynemű használattal)
- sátor: 700,-Ft/fő/éj
Kaja árak: (függ a létszámtól is)
- reggeli (péntek: tojásos lecsó virslivel, szombat: szalonnás,
hagymás kolbászos tojásrántotta, vasárnap: sült kolbász, sült
hurka, savanyúság, kenyér) 900,-Ft/fő (ez nem kiadagolt kaja,
-kivéve a kolbász és hurka- ,ezért többször is szedhetsz)
- vacsora (csütörtök: palóc gulyás és tócsni, péntek: csülkös
bableves és palacsinta, szombat: vegyes tál (frissensült
csirke, sertés, rántott sajt, vegyes köret, savanyúság)
1300,-/fő, (ez nem kiadagolt kaja, ezért többször is szedhetsz)
-nyársaláshoz az igények előzetes leadása mellett a szükséges
alapanyagokat beszerezzük 500,-Ft/ adag (minden este lesz
nyársalás)
- ebédet a helyszínen tudtok egyeztetni kb. 1300,-Ft-os áron
IFA, parkolási díj nincs.
A táborban olcsó Büfé lesz.
Töltsünk el együtt egy kellemes hétvégét.
Mindenkit szeretettel várunk !
Urbán Zoltán
SMBT
Kedves Imre
A szelidi tóra is készülünk, de még csak az van meg, hogy az idén nyáron legyen. Az sincs tőletek messze, úgyhogy egyszer csak összejön. Én családdal fogok menni oda, mert príma a strand. Júni 20 és júli 20 között legalább egy hétre. Van sátorhely is meg bungaló is.
Üdv mindenkinek! Én készülök Alsóörsre , már beregisztráltam magam a nyeremény motorra.
Sziasztok
Alsóőrsre készül innen valaki?
Sziasztok Mindenki!
Jó utat és időt a ˝Gerjeni Találkozó ˝-hoz! Nekünk is volt szándékunk menni,de közbejött néhány dolog! Pedig nekünk közel is volna!Majd elmesélitek ,hogy milyen volt!
Ez egy bevétel centrikus díjrendszer. A németeknél is bevezetik a díjfizetést a hatalmas tranzit forgalom megvágásának céljából, de a németekkel mi a helyzet? Vajon mi? Amit beköhögnek, levonhatják a gépjárműadóból. Tehát gyakorlatilag visszakapják. Nem buta a Merkel néni.
Köszönöm a segitséget, igy már minden világos, kellemes napot
Sziasztok, kellene 1 kis segítség . Van 1 Yamaha virago 125 ős mocim , az a probléma , hogy elindulás után 1-2 perc és le áll fel nyomja a légszűrőbe a benzint. ki lett tisztítva a karbi el állítva semmi. mi lehet a baj mert nem jövök rá . előre is köszi a segítségeket.
Kedves Tamás
Köszi a kiegészítést, hasznos tudni a szabad útszakaszokat.
Sajna de még ezzel is kell vesződni a zutazások előtt, hogy mi keseríti meg a gyanútlan motoros / autós idegrendszerét. Mert a büntetés utólér.
Mint mindíg, az idei szezon kezdete óta, most is indulás előtt elmormolok egy fohászt a jóisten áldását kérve, azon kedves emberekre akik ezt a kiismerhetetlen, józan észt nélkülöző útdíjrendszert ránktették.
De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
A microfilmen a hatso henger a #1 es az elso a #2 es a #1 henger azaz a hatso fofuvoka a 137.5 es a #2 henger azaz az elso fofuvoka a 135. A motoroknal mindig balrol van a hengerek szamozasa azaz nalad a hatso van balra igy az az #1.
Sziasztok. Öszeraktam a karburátort, beröffent, alapjárat keverék beállitás van még hátra. A gondom csak a már emlitett fúvókával van. A manualba azt irja hogy Main Jet Front 137.5 a felujitókészletben meg forditva. Akkor most melyik a jó? Köszönöm a segitséget.
Linkt készlet Front http://www.motorradbay.de/xv53...
Gondolom tudod, úgyhogy csak okoskodásból írom, hogy a Dunavecse-Kisapostag-híd(M8) is szabadon(díjmentesen) használható(szgk,mkp).
Sziasztok! Ki az aki szombaton megy rajtam kívűl?
Egyedűl uncsi!
Jó utat nektek. Mi később, de mindenképpen pénteken megyünk.
O.K.
Szia Laci. Akkor ha 10-re átmegyek hozzád az jó lenne ?
Ja csak még annyi, hogy aki előszőr jön a hivatalos megnevezése a helyszínnek: Gerjen , Víztorony melletti szabad terület, nem pedig kemping ahogy az előbb írtam.
GPS: 46.4963493347168 | 18.8985443115234
A zidőjárás: jobbat nem is kívánhatunk fűben alváshoz, az igényes rockfesztiválhoz méltó zenei tartalommal.
Akkor aki rászánja ezt a hétvégét csak jól jár.
Tavaly is rengetegen érkeztek családostul autóval is tehát nem csak motoros a rendezvény.
Kedves Gyula
Eddig úgy kalkuláltam, hogy az 51-es úton kezdem, arról dunaföldvári hídon át a 6-ra majd Pakson keresztül a gerjeni kenpingbe. Kb. 10 órás indulással, addigra talán a Pestről kivezetö forgalom is jobban fellazul. és délre megérkezés.
Egyáltalán hogy gondoltad azt a Wiskyt, hiszen többnyire tejjel, esetleg bodzaszörppel szoktuk a hűsítőt megoldani. vagy nem jól emlékszem?
De ha nagyon hozni akarod, hát egye fene.
Az akkus kütyüket, telefon, zseblámpa, e-cigi, legegyszerűbb szivargyújtóról megoldani. Nomád motoros el sem indul anélkül.
Meglesz-meglesz,ne aggódj!