Tomi, a vas le van tojva, azt könnyű hegeszteni-kalapálni. Remélem Brigi javu! Biztos kell a lelkével is foglalkozni, hogy szívesen üljön vissza a nyeregbe.
A fehér furgonnal meg a suzukival kell vigyázni Szombaton kb 6-7 autót előztem , persze hogy a suzuki ugrott ki elém a sorból , és alig ért vissza a kamion előtt.
Amikor majd be tudja hajlítani a lábát eldől, hogy ketten ülnek e a motoron(ő meg a majré) vagy marad minden a régiben. Minden esetre a protektoros dzseki és térdvédők megvásárlása napirendre került.
Nagyon sajnálom, hogy így jártatok. Gyógyulást kívánok a kedvesednek. Remélem, mihamarabb meggyógyul, és újból nyeregbe pattanhat. A biztosító meg remélem, mihamarabb kicsenhógeti a pénzt a motorért.
Üdv.: Gábor
Én is jobbulást kívánok a lánynak és a motornak is.
A térdre nagyon kell vigyázni, mert rohadt lassan gyógyul.
Tavaly amikor megborultam (gyök2-vel), fél évig sántikáltam és futni sem tudtam. Azóta térdvédőt használok, nem egy nagy pénz és észre sem veszed ha megszoktad.
Jézusom, most olvasom, hogy jártatok. Mihamarabbi gyógyulást a barátnődnek, meg a Virgácsnak is.
Én a múlt szombaton törtem össze a Hondát, úgy látszik a gyáliakra rájár a rúd mostanság. Nekem a házunktól 200 m-re sikerült telibevernem egy termetes őzet, a Gesztenye utcában. Konkrétan nekem ugrott a rohadék, éjjel egy óra felé. Ráadásul nekem is jöttek a jelek reggel óta, hogy jobb lenne ha visszafordulnék. Én is kezdek babonás lenni.
Szia Tamás!
A Barádnődnek mielőbbi teljes gyógyulást kivánok,Neked nyugi,a virgácsot majd megcsinálják.
Szerintem még rosszabul is végződhetett volna.
Mindég mondom a közlekedéshez sok szerencse is kell.
Üdv. Mindenkinek.
Így olvasva lehet hogy van benne valami . Tegnap meg ma én is mocival mentem dolgozni tegnap kicsit ma eléggé meg voltak őrülve az emberek. Ma konkrétan max 50 mertem menni még ha tiszta is volt elöttem az út.
Szerintem menthető! Szegény lány, jobban sajnálja mint magát. Egy hangyányin múlott, hogy nem sikerült ösztönösen jól döntve elkerülnie a balesetet, de a faszkalap úgy beszart amikor végül is meglátott minket, hogy szinte megállt a kereszteződés közepén. Kicsit át értékeltem én is a KRESZ által leírt "bizalmi elv"et a történtek után. Egyébként, ha van isten, nem akarta a mai gurulást. Lefele én mentem elől. 3 percel az indulás után egy Ignis utánfutó szerelvény elénk fordult egy fatelepről. Némi kurvaanyázás és obszcén integetés után túltettem magam a dolgon. 5km. után egy Ford Transit mögött mentünk. Az M5 feljárónál gondolt egyet és az egyenesen továbbhaladó sávból lefordult a pályára. Majdnem neki mentem. Visszafelé mondtam a lánynak"menjél elől mert én ma vonzom a bajt". Ez lett belőle.
Szia!
Jobbulást és teljes felépülést kívánok a barátnődnek. A virgácsot össze lehet rakni, de a csajszit már nehezebb. Nézd a jó oldalát ha ennyivel meguszta.
Köszi! A történtekhez képest elég jól jött ki a balesetből. 3hét betegállomány, utána meg megyünk Görögországba 2 hétre. Reméljük nem(gazdasági) katasztrófa turisták leszünk! Most már olyan is eszembe jut, hogy vajon lesz e vívás a biztosítóval a kár nagysága miatt. Az 5 kilót én túlzásnak tartom a 450es vételár tükrében, de azért szeretném saját pénz berakása nélkül helyreállítani a vasat! Meglátjuk milyen a K&H biztosító.
Jobbulást a barátnődnek.
Nagyon sajnálom, hogy így jártatok. Gyógyulást kívánok a kedvesednek. Remélem, mihamarabb meggyógyul, és újból nyeregbe pattanhat. A biztosító meg remélem, mihamarabb kicsenhógeti a pénzt a motorért.
Üdv.: Gábor
A térdre nagyon kell vigyázni, mert rohadt lassan gyógyul.
Tavaly amikor megborultam (gyök2-vel), fél évig sántikáltam és futni sem tudtam. Azóta térdvédőt használok, nem egy nagy pénz és észre sem veszed ha megszoktad.
Én a múlt szombaton törtem össze a Hondát, úgy látszik a gyáliakra rájár a rúd mostanság. Nekem a házunktól 200 m-re sikerült telibevernem egy termetes őzet, a Gesztenye utcában. Konkrétan nekem ugrott a rohadék, éjjel egy óra felé. Ráadásul nekem is jöttek a jelek reggel óta, hogy jobb lenne ha visszafordulnék. Én is kezdek babonás lenni.
A Barádnődnek mielőbbi teljes gyógyulást kivánok,Neked nyugi,a virgácsot majd megcsinálják.
Szerintem még rosszabul is végződhetett volna.
Mindég mondom a közlekedéshez sok szerencse is kell.
Üdv. Mindenkinek.
Jobbulást és teljes felépülést kívánok a barátnődnek. A virgácsot össze lehet rakni, de a csajszit már nehezebb. Nézd a jó oldalát ha ennyivel meguszta.