Itt van egy használt az EBAY-ról németből ezek tuti jók szoktak lenni.
Ha nincs szerelő aki megjavítja, vagy túl drágán csinálja akkor itt van ez. Itt a linkje. http://www.ebay.de/itm/YAMAHA-...
Üdv mindenkinek!
Ismer valaki Pesten vagy a közelben olyan műszerészt, aki a TCI gyújtásvezérlőt tudja javítani ? "XV750SE"
Bonyhádon lakik egy Müller Szabolcs nevü srác aki electronikákkal foglalkozik. Hetek múlva tudna csak foglalkozni vele.
Ezen felül meg kéne neki a kül.ford.számokhoz tartozó előgyújtás értékek!? HOL TALÁLOK ERRÖL LEÍRÁST?
Valakinek megvan esetleg?
A segítséget előre is köszönöm!
A számom. Húsz 475 8051
Találkozzunk, és dumáljunk! Legalább meg nézem a Magnádat. (Valamikor én is gondolkoztam a vételén)
Úgy néz ki egy páran leszünk innen a fórumról is.
Tán csak nem lesz rossz.
Sziasztok! Zsoccca mennyi is a telefonszámod? Esetleg szombaton összefuthatnánk. Az igazság az, hogy ha igen meleg lesz lehet hogy a felvonulást kihagyom , sajnálom a motort. Tavaly is Füredtől pár kilométerre leálltam, mert nem akart elaludni az olajnyomáslámpa a virgácson, még fél gáznál sem. De előttem már elég sok motor félreált, drágábbak is , újabbak is. Lehet hogy semmi baja nem lett volna de nem kockáztattam.
Szia Zsoccca !
Én is hasonlóan érzek mint Te Alsóőrssel kapcsolatban. Sajnos nem tudok szerdán már ott lenni, így csak csütörtökön indulok. Ha ott leszek, majd megcsörgetlek. Jó utat !
Szia
Egyenlőre úgy néz ki, hogy megyünk. Elejétől a végéig. Bár még a bejáratnál is meggondolhatom magam. Vegyes érzelmekkel készülök. Kíváncsi is vagyok rá. Érdekelnek a programok, koncertek. No meg sok rosszat is hallottam róla. Meg, dolgom is sok lenne.
Felvonulni nem hiszem, hogy megyünk. Már voltam hasonlón. S úgy gondolom, hogy egy élmény. De nem akkora, hogy kockáztassam a motorom. Ugyan lehet, hogy ott, és akkor nem veszek észre semmit, de gondolom nem tesz túl jót a bloknak, ha forr benne az olaj.
Remélem majd minden ott lévő fórumtárssal találkozunk majd. S be is tudjuk azonosítani egymást.
Egyszer én is lenyomtam a felvonulást. A Katana simán bírta, volt velünk egy 1,5ös Kawa vulcan meg egy 750es shadow és a tesóm R1 Yamahája. Mondanom sem kell, hogy csak az R1 kínlódott. A levegősök(az enyém olajos is) lazán vették a dög melegben araszolást. Az R1 110°c-on fortyogott, elment az alapjárata, szóval nem igazán kedveli az ilyesmit. Persze nem is felvonulás a fő profilja. 280al tépve alig éri el a 80°c-t. A pálya az igazi otthona.
Üdv! 2013-ban nem volt olyan meleg a felvonuláson, azt hiszem csöpörgött az eső, de 2014-ben felforrtak a motorok. Jó pár motor nem jutott el Füredig, volt ami kiköpte a vizet , volt amelyik felkapta az olajat. Lehetett az Honda , Yamaha , Harley Davidson, füstölt kéket ,szürkét. Volt egy mókus régi terepszínű BNV-vel , ment mint a golyó jól bírta a kínzást. Na egy szó mint száz ha leérek megcsörgetlek, egyedül megyek , mert a haverokkal megint nem érek oda mint Győrbe.
Szia ! Hívj ha megérkeztél. A felvonulásra elszoktam menni ,de amilyen meleget jósolnak meggondolandó.Ha még nem voltál, egy 3 órás útra számíthatsz időnként 20-30 km/o-s araszolgatásokkal . De az biztos ,hogy örök élmény ha megcsinálod.
Üdv
Üdv mindenkinek! mv53 Győrújbaráton nem tudtunk összefutni, talán majd Alsóörsön sikerül. A fórumról még csak egy két motorossal találkoztam személyesen, talán Alsóörsön bővül a kör. A felvonulást is tervezitek? Én csak szombaton reggel érkezem, estig. Az asszony és a lányom ,nem motorozik ,és a tovább maradást nem engedélyezik./SAJNOS/
Nekem kicsit felemás érzéssel múlt el az idei Duna-Rock találkozó Gerjenben. Az, hogy öregszem és a kényelmetlen sátorban szarul alszom, nehezen tolerálom a toitoi wc-ket, az én gondom. A kaja, pia jelentős drágulása sem érint(ene) fájdalmasan, ha minőségileg javulást is hozna. Azonban jelentősen felhígult a látogatóközönség. Jocó barátom(ittasan) elhagyta valahogy a telóját. Az, hogy i phone 5 nekem semmit nem mond, de mások szerint naiv voltam azt gondolni, hogy előkerül! Régen egy motoros összejövetelen tele pénztárcát sem volt nagy gond elhagyni. Leadták a bárpultnál vagy bemondatták a szpíkerrel vagy tököm tudja. De semmi nem veszett el. Ez a telefon nem lett meg. Szóval értem én a gazdasági haszon dolgát csak nem akarom elfogadni, hogy így is mehetnek a dolgok, meg úgy is(becsületkasszásan) majdnem nevetséges árakon mint Salgóbányán. Ez van, a jövőben kisebb csendesebb összejöveteleket részesítek majd előnyben. Ha egyáltalán rászánom magam. A nőmmel teljesen egyetértve azt kell mondanom, hogy jobb a valaki(kalmi,tormy,vagy akár az én) által(am) felvetett spontán túrát lenyomni és motorozni. Útközben egy jót kajálni valahol, este meg hazamenni a kényelmes otthoni ágyba. Sajnos már zavar a részeg barmok dorbézolása, esés kelése(akkor is ha a barátom) stb. Szombat délután haza is jöttünk. Brigi élvezte a Virago könnyű vezethetőségét, meg az alföldünk egyhangú képét ahová csak ritkán zavar be egy egy kanyar.
Baj nélkül megérkeztem Gerjenből, minden az évek óta megszokott, a rock, a ritkán látott böhömnagy gépek, a sör meg a kánikula.
Egyvalami még kellene, a vízpart. Dehát ez már nem a rendezésen múlik.
Apropó, köszi a rendezők fáradságos munkájának és a helyiek toleranciájának, mert azt csendes kis községet igencsak megdübörögteti a fergeteges rock meg a többszáz kipufogó.
Egyszóval nekem bejött az idén is.
Ha nincs szerelő aki megjavítja, vagy túl drágán csinálja akkor itt van ez. Itt a linkje.
http://www.ebay.de/itm/YAMAHA-...
Esetleg bontospityu, ez is jó srác!
http://bontospityu.hupont.hu/
Ismer valaki Pesten vagy a közelben olyan műszerészt, aki a TCI gyújtásvezérlőt tudja javítani ? "XV750SE"
Bonyhádon lakik egy Müller Szabolcs nevü srác aki electronikákkal foglalkozik. Hetek múlva tudna csak foglalkozni vele.
Ezen felül meg kéne neki a kül.ford.számokhoz tartozó előgyújtás értékek!? HOL TALÁLOK ERRÖL LEÍRÁST?
Valakinek megvan esetleg?
A segítséget előre is köszönöm!
Délután én is indulok Alsóörsre. Remélem idén is lehet menni a Harlikkal, szeretnék kipróbálni egyet, vagy kettőt.
30 4822817.
Találkozzunk, és dumáljunk! Legalább meg nézem a Magnádat. (Valamikor én is gondolkoztam a vételén)
Úgy néz ki egy páran leszünk innen a fórumról is.
Tán csak nem lesz rossz.
Akkor magamnál tartom majd a telefonom.
Én is hasonlóan érzek mint Te Alsóőrssel kapcsolatban. Sajnos nem tudok szerdán már ott lenni, így csak csütörtökön indulok. Ha ott leszek, majd megcsörgetlek. Jó utat !
Egyenlőre úgy néz ki, hogy megyünk. Elejétől a végéig. Bár még a bejáratnál is meggondolhatom magam. Vegyes érzelmekkel készülök. Kíváncsi is vagyok rá. Érdekelnek a programok, koncertek. No meg sok rosszat is hallottam róla. Meg, dolgom is sok lenne.
Felvonulni nem hiszem, hogy megyünk. Már voltam hasonlón. S úgy gondolom, hogy egy élmény. De nem akkora, hogy kockáztassam a motorom. Ugyan lehet, hogy ott, és akkor nem veszek észre semmit, de gondolom nem tesz túl jót a bloknak, ha forr benne az olaj.
Remélem majd minden ott lévő fórumtárssal találkozunk majd. S be is tudjuk azonosítani egymást.
Üdv
Salgóbányára hozhatod a családot is. Mások is így jönnek. A főnök motoron az utánfutók autón.
De majd talán jövőre.
Egyvalami még kellene, a vízpart. Dehát ez már nem a rendezésen múlik.
Apropó, köszi a rendezők fáradságos munkájának és a helyiek toleranciájának, mert azt csendes kis községet igencsak megdübörögteti a fergeteges rock meg a többszáz kipufogó.
Egyszóval nekem bejött az idén is.
Ha Szeliden lesztek,ha több időre nem is futja de,egy kézfogás erejéig biztosan elgurulunk hozzátok!