Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyoroszi környékén megbízható szerelőt keresek akire rá merhetem bízni a vasat,h tegye rendbe.... de 150km-eskörzetben bárhová elviszem :)
Az én söröm meglegyen ám! Tudod!
Köszönöm most már teljes nyugalommal megyek le.
Üdv mindenkinek!Ne aggódj a cigi és a teló miatt,megoldjuk.Még a whisky hűtését is meg tudjuk oldani.Bár azt nem garantálom,hogy meg is lesz mire lehűl! Tavaly még csapat sörei is eltűntek,a rendezői sátorból saját hűtőnkből!Valaki nagyon rákapott! Holnaptól én már kint leszek,ha valakinek esetleg kérdése van,dragjano@gmail.com vagy 06-30/3848363 számon elértek!
A lemenés nem valószínű, hogy délelőtt lesz nekünk. Brigi reggel jön haza 24ből,(lehet,hogy) én is dolgozom, úgy néz ki jön a tesóm meg a Jocó barátom is. Ha lefelé nem is, de hazafelé biztos megyünk együtt! Még Brumi sem írta, hogy mikor tud jönni. Ha ti lesztek lenn először, akkor a ti dolgotok foglalni sátorhelyet egymás közelében!
Mindkettő! Brigi jön a virgáccsal mert a Magna még benzinpumpára vár. Amióta ráült nem igazán sietteti a Honda elkészültét mert nagyon bejön neki a Virago könnyed irányíthatósága meg a hangja. Már lehet az is, hogy eladósorba kerül a Magna ha kész lesz, neki meg nézünk 1,1es virgácsot vagy Drag Start. A nők már csak ilyen csapodárok. Janó adott telószámot, holnap megy ki ő is az építésben részt venni. A pia hűtését is megoldja.
Tamás, még a szokásos kérdésem: virgács vagy katana ?
Köszi. Azért egy kis whiskyt viszek a biztonság kedvéért.
Látod már ti mikor indultok?
Piát nem kell vinni csak a gond van a hűtésével. Nem volt drága a büfé tavaly. Telót tölteni meg ilyesmi dolgokban Dragjanó segít szerintem most is! Ő benne van a szervezőbizottságban! Mindjárt írok neki mailt, hogy nézzen ide és írjon valamit. Bár lehet, hogy már kint van a helyszínen. Mindegy írok neki.
Ennyi volt. Beírtam a keresőbe, hogy fúvókázni és előjött blackiex írása az eltérő hőmérsékletű hengerekről. Ezért kell más méret a hátsó hengernek. Néha használd a keresőt Lóri!
Valahol én is ilyesmit olvastam. Azért is megkeresem.
Na megkaptam a szabit péntekre szabad vagyok.
Laci (5.50) ha gondolod mennék veled ,beszéljünk erről.Itt vagy felhívlak ha felveszed.
Azt tudja valaki menyire lesz ott áramvételi lehetőség.Ecigi és telefontöltés miatt.
Valami szeszfélét visztek,vigyek?
Köszi, így már más.
Rendben, elfogadom, csak szerettem volna biztosra menni, mindent kicsereltem benne, már csak be kell állítani, köszönöm a segitseget
Helló, lori007
Valahol olvastam hogy a hátsó hengerhez azért kell nagyobb fúvóka, mert annak rosszabb a hűtése, és ezen segít a dúsabb keverék.
(Remélem jól emlékszem).
Miért nem fogadod el, hogy úgy jó ahogy küldték neked a felújító készletben? Ha meg úgy véled jó volt ahogy volt, tegyél 135öst a hátsó karbiba is! Mi baj lehet? Blackiex már ritkán néz fel ide. Neked kéne dönteni! Próbáld meg!
Sziasztok, nincs itt senki aki tudna segiteni a karburator temaban?
Akkor már el is dőlt, hogy a dunaföldvári hídon kelünk át. Szerintem a solti MOL-kút megint jó lesz találkahelynek!
Megyek én is! Eddig 95%-ra tuti.
Sziasztok,

Tervezi valaki, hogy megy a Magyar Motorosok Találkozójára?
Újszilváson lesz júni 12-14.

Addig is széles utat :)
Üdv! A kép lemaradt.
Ok. Visszatérünk a hét közepén a menetre.
Sziasztok!
vasarvi ha kell van egy jó állapotú egy dugattyús féknyergem.
Sziasztok!

Segítsetek lsz. 535-ös első fékhez karmantyút hol tudnék venni?
Nekem csak egydugattyús van rajta, de néztem, hogy van akinek 2 dugattyús van. Ha veszek kétdugattyús nyerget, azt simán fel tudom szerelni a mostani helyére?
Tudja vki, hogy az egydugattyús karmantyúnak mi a mérete?
köszi,
viktor
Tiszteletem mindenkinek. Tudnatok segiteni hogy akkor most milyen fuvoka kell legyen a karbiban? Mert a felujito keszletben az elso hengerhez 135 adtak a hatsohoz meg 137.5. Nekem ami benne volt azonos meretu volt, azaz 135 s .