Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerda csütörtök fele legkésöb beszéljük meg a ki mikor megy dolgot lehet kiveszek szabit péntekre ha mindenki pénteken megy.
A délelőtti indulásra nekem nem sok esély van, de azért nem zárom ki. Gyula! Természetesen lesz hely a sátradnak.
A délelőtti indulásra nekem nem sok esély van, de azért nem zárom ki. Gyula! Természetesen lesz hely a sátradnak.
Részemról O.K.
Készülök, indulás pénteken délelőtt. (mint tavaly.)
Szerencséd volt.
Mára az idő is elromlott.
Legalábbis nálunk igen.
Ha nem is Mátra, de egy kisebb kör összejött ma.
Holnap vasárnap=gyereknap, más programok...
Az lemaradt ha megyünk egy sátorhely kéne.
Hali. Nekem tervbe van véve de szombatól. Most mindenki pénteken megy végűl is. egyedül kell mennem ?
Mi úgy néz ki, megyünk holnap!
Tisztelt fórumtársak! Jövő héten lesz a gerjeni összejövetel. Ki, hogy gondolja? Részemről mennék! A köpönyeg szerint jó idő lesz. Múlt héten bevált nagyon. Prágában voltunk a Speedway GP-n és bizony itthon voltak olyan hangok, hogy ne menjünk, szakadni fog az eső! Prágára felhős de száraz időt jelzett a köpönyeg.hu. 615 km-ből 560 szakadő esőben zajlott, de kicsivel a cseh főváros előtt tisztulni kezdett és szép időben zajlott a verseny. Szóval hihető amit mondanak. Jogo? 5.50? Bárki aki jönne, jelezze! Mi már pénteken mennémk! Dragjanónak jelezném, hogy mennyi sátorhelyet kéne foglalni!
Mi nem megyünk...
Kalmi!

Lesz Mátra, vagy sem?
köszi
Sziasztok, 93-as xv 250-hez nem tudjatok veletlenul hol tudok hattamlat es csomagtartot venni ?
Itt a teljes lista, az elso kep a Front a masodik a Rear
Köszi az infot
A 125-ös és a 250-es Virago valamint a Keeway Supershadow 250-es karbija egyforma!
Üdv! Az a szabályzócsavar nem jó a 250-esbe. Nekem minden fúvóka 535-ös -ből lett kibontva.
szia nem emlékszel a többi fúvóka méretre?
Szia!
Ezek a cuccok jók a 250-eshez is?
Ha igen akkor kellene nekem a képen bejelölt szabályzó csavar.
Szia,

a szombati motorozásba betársulok, ha nem akarsz túl korán indulni.
köszönöm!
Hello. http://www.motorradbay.de/xana...
82 Euro volt szállitással a két szett.
szia hol vetted a karbi felújítót és mennyi volt?
Karburátor főfúvókáit nézd meg.