Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tamás, nagyon sajnálom a történteket, örülök, hogy " egyben" vagy, Briginek jobbulást kívánok , gyógyuljon meg gyorsan !
Köszi mindenkinek. Kalmi! Már a gyáli Fekti műhelyben van a motor. Mindenről számla kell a kártérítés miatt és ezért vitettem ilyen teljes(biztosítási is) ügyintézést csináló műhelybe a gépet.
Sziasztok! Sajnálom a történteket. Barátnődnek kívánok én is mielőbbi gyógyulást!
Bassza meg!

Sajnálom! Briginek jobbulást! Ha bármiben segíthetek (szerelés, alkatrészbeszerzés) szólj nyugodtan. Ha elhozod a gépet szívesen segítek lebontani róla a tönkrement dolgokat és rendbe szedni!

Üdv: Gergő
Sziasztok!
Mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Gyula! Összetört a virgács. Ma reggel lementünk Dabasra egy kis földhivatali ügyintézésre, amit gondoltuk összekötünk egy kis motorozással. Elintéztük a dolgunkat és visszaindultunk a régi 5ös úton. a 40es km táblánál egy furgon sofőrje úgy gondolta lefordul az út melletti gázcsere telepre, mert csak 4000 a palackos pb gáz. Nem vette észre, hogy jövünk. Brigi ment elől a virgáccsal. Hogy elkerülje a Peugeot Boxer oldalának telitalálatát, oldalra tette a gépet, de valami megdobta csúszás közben, úgyhogy cigánykerekezés lett a vége. nem tudom miként, de én meg bírtam állni a faszkalap előtt néhány centivel. Miután meggyőződtem róla, hogy a nőm él, kicsit elöntötte a szar az agyamat. Mindegy, 63 éves embert nem fogok bántani, de nagyon idegbeteg lettem ekkora figyelmetlenség láttán. A motor siralmasan néz ki. Briginek a bal térdén megnézhettem milyen szép fehér a csontja. Majdnem én lettem rosszul. Mindkét könyökét leverte rendesen. A Nolan sisakja nagyon jó szolgálatot tett. Mentők-rendőrök jöttek, elvitték, összefoltozták, hazahoztam. A roncsért hívtam a gyáli szervizes havert, elvitte. Előzetes szakvélemény szerint 5 kiló a kár. Skultéti elvtárssal összefutottunk a szervizben. A mai napra úgy érzem több nem kell.
Saját motorral nyomtuk.
Itt a link : http://new.hungariarendoregyle...
Náluk voltunk.
Ez saját motoros tréning volt, vagy olyan körbebukózott géppel kell menni?
köszönöm !
Szia.
Dunakeszin volt a kawás fórum szervezte.Röviden: nagyon hasznos volt , nem volt könnyű 80.000 km motorozás után rájöttem itt ,hogy keveset tudok még a motorozásról.Így utólag azt kell mondjam egyszer legalább el kellene mennie mindenkinek egy ilyen tréningre tudástól függetlenűl.
Pl.: hihetetlen dolgokat lehet kanyarvételbe művelni csak hátsó fékkel.
25.000 ft volt a két nap.
Na jutottál vele valamire ?
Jelentkezés 2015. JÚLIUS 05-Ig
a smbt.st@gmail.com címen
MÁR CSAK 3 HÉT!
III. RELAX-WEEKEND SALGÓBÁNYA, 2015. JÚLIUS 09-12.
Ismét találkozhatunk egy hétvégén a csodálatos erdei környezetben lévő 515 méter magasságban található Salgóbányai Ifjúsági Táborban. Elsősorban régi motoros barátokat, ismerősöket várunk, de szívesen látjuk az új vendégeket is. Lehetőség van a család nem motoros tagjainak fogadására is, akik gépkocsival jöhetnek hozzánk. Ez a találkozó a régi időkre emlékeztethet, amikor a cél az azonos érdeklődési körű emberek személyes kapcsolatának, barátságának elmélyítése volt, egy szép természeti környezetben, közös programok, finom étel, egy pohár ital és a pattogó tábortűz mellett. Nem lesznek koncertek, féktelen bulizás és nem lesz tömeg. Kisgyermekkel is bátran jöhettek.
A tervezett programok között lesz ügyességi verseny, motor szépségverseny, férfi-női szkander bajnokság, strandolás, motoros és gyalogos túra és egyéb vidám program is, de aki csak pihenni akar, azt is megteheti.
Tervezett program:
csütörtök 16 órától tábornyitás, az érkezők fogadása
19:30-20:30-ig vacsora
21:00 tábortűz
23:00 éjszakai túra a Salgó várba
01:00 aki még éhes az a tábortűznél nyársalhat
péntek 08:00 - 08:30-ig reggeli
09:00-17:00-ig strandolás Pásztón vagy Bükkszéken,
18:30-től ügyességi versenyek (célba dobás, sörpörgető),
20:00-20:30 vacsora (megbeszélés a szombati gurulásra)
21:00 tábortűz
23:00 éjszakai túra a Salgó várba
01:00 aki még éhes az a tábortűznél nyársalhat
szombat 08:00 - 08:30-ig reggeli
09:00 -17:00 motoros túra,
1.) Ipolytarnóc: ősleletek, 4D -s mozi, Balassagyarmat:
Pannónia Múzeum, Hollókő: vár és falu, Tar: sztupa,
2.) Salgótarján: Bányamúzeum, Hollókő: vár és falu, Bér:
Magyarok útja, Magyarok Háza, Rádió Múzeum, Tar:
sztupa
3.) Motorral kirándulás a Somoskői várhoz és a mellette lévő
Vadasparkba, fagyizás Salgótarjánban egy kitűnő
cukrászdában,
4.) Gyalogos kirándulás a salgóbányai Erdészházhoz
(kiállítás), a közeli bányatóhoz, Medves-fennsíkra, a
Zagyva folyó forrásához,
5.) Pihenés a táborban.
18:00-19:00 motor szépségverseny
19:30-20:00 vacsora
20:30-tól férfi és női szkander verseny, eredményhirdetések
22:00-től tábortűz (aki éhes még nyársalhat)
vasárnap 08:00-tól 08:30-ig reggeli
09:30-10:30 táborbontás.
Mivel a tábor befogadó képessége korlátozott (max. 80-100 fő), ezért a részvételi szándékról a szállás, kaja, pia miatt előzetes infóra van szükségem, ezért jelentkezéseteket várom (létszám: fő, szállás: hány éjszaka, illetve sátor vagy faház, kaja: csütörtök vacsora+ nyársalás, péntek reggeli, ebéd, vacsora+ nyársalás, szombat reggeli, ebéd, vacsora+ nyársalás, vasárnap reggeli igény és a feltüntetett programok (1-5-ig) részvételére való jelentkezéssel,
a smbt.st@gmail.com címen 2015. JÚLIUS 05-Ig
(A jelentkezéseket vissza fogom igazolni!)
Csak erre a címre küldött jelentkezést tudom elfogadni !
Írjátok meg, hogy melyik vidám vetélkedőn vennétek részt ! (a díjak tervezése miatt)
Szállás árak:
- faház (5 személyes) 2000,- Ft/fő/éj (ágynemű használattal),
6 éves korig 1250,-Ft/fő/éj (ágynemű használattal)
- sátor: 700,-Ft/fő/éj
Kaja árak: (függ a létszámtól is)
- reggeli (péntek: tojásos lecsó virslivel, szombat: szalonnás,
hagymás kolbászos tojásrántotta, vasárnap: sült kolbász, sült
hurka, savanyúság, kenyér) 900,-Ft/fő (ez nem kiadagolt kaja,
-kivéve a kolbász és hurka- ,ezért többször is szedhetsz)
- vacsora (csütörtök: palóc gulyás és tócsni, péntek: csülkös
bableves és palacsinta, szombat: vegyes tál (frissensült
csirke, sertés, rántott sajt, vegyes köret, savanyúság)
1300,-/fő, (ez nem kiadagolt kaja, ezért többször is szedhetsz)
-nyársaláshoz az igények előzetes leadása mellett a szükséges
alapanyagokat beszerezzük 500,-Ft/ adag (minden este lesz
nyársalás)
- ebédet a helyszínen tudtok egyeztetni kb. 1300,-Ft-os áron
IFA, parkolási díj nincs.
A táborban olcsó Büfé lesz.
Töltsünk el együtt egy kellemes hétvégét.
Mindenkit szeretettel várunk !
Urbán Zoltán
SMBT
No mi szótfogadtunk. Alsóőrsről a Tiszára jöttük.
Én már mennék haza. Kockás a seggem a sok motorozástól. No meg súg a fülem az otthoni munkák miatt.
udv

hivd ezt a szamot 06303758075
Heló! Nekem van egy gyári kormányom. Ha érdekel, írj emailt, küldök képet is ha kell.
Majd megírhatnád a tapasztalatokat. A Kozma utcai gokartosba mész?
Én meg kétnapos motoros tréninget nyomok. Az első nap megvolt. Mondanom se kell milyen jó idő van a pályán + küzdelem a gyakorlatokkal. A kawa tulélte az első napot én rohadt fáradt vagyok és azt modják a holnapi nap lesz igazán kemény.
Akkor menjünk a Tisza-tóhoz!
Gyerekek a medencében, én pedig sörrel az árnyékban :) :) Elég lesz holnap délután a kormány mögött ülni vagy 10 órán keresztül :(
Ha nem is ott, de mindenképpen vízközelben. Ilyen dög melegben inkább lazsálok!
Nagyon megállt itt az élet, mindenki a HD fesztiválon van?
Vasárnap nincs kedve valakinek gurulni egyet (2-300 km)?
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Most cseréltünk vezérműláncot és kuplung a virgacsban és az első indításnál nagyobb fordulaton valami iszonyú csattogó hangot adott (mintha a centrifugába dobtunk volna egy marék anyát )
Néztünk feszítőt, szelephézagot, semmi...
Van valakinek valami ötlete?

Köszi
Skultéty elvtárs a gépteremből!
Már régen hallottam magáról, ezt Önnek címzem!
http://index.hu/index2/#bloghu...
Sziasztok Motorosok !

1988 utáni XV 1100-hez keresek gyári, vagy azzal megegyező kormányt, és estleg ha valaki tud 140/90X15 hátsó gumit.