Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit abbamaradt a motorozás mostanság a fórumon. Nálam is, azonban kezd némi használati tapasztalat alakulni a Spuri tekintetében. Fogyasztás csökkenés nagyon minimális. Virago 2-3dl./100km, Katana, 4dl./100km. A Seat Ibizámat 07. 11. től tesztelem majd egy 2500km.es távon. Karbik szétszedve nem voltak, így a tisztító hatást nem ellenőriztem. A benzin romlást akadályozó hatás azonban nálam bejött. Tavaly nem sokat használtam a robogómat. Közel 1 éves benzin volt(van) benne. A mindig pöccre induló kis gép, bizony elkezdett szarakodni. 15-20 rúgás kellett az életre keltéséhez és az alapjárata is ingadozott. Kipufogó gáza könnyfakasztóan savanyú, büdös lett. Gondoltam megpróbálom a spurit. Sok reményt nem fűztem hozzá, de bejött. Helyre állt a rend. Azóta már tankoltam bele és az új benzinbe is raktam. Úgy néz ki van amiben tényleg jó.
Szia ! Az e-mail címem berkesist@freemail.hu . Erre a címre küldd el légyszíves az e-mail címedet vagy a telefonszámod , priviben megírom. Előre is köszönöm .
Szia!

Én salgótarjáni vagyok - közel Pásztóhoz - és ismerősöm is van ott, egy motoros kolléga a DragstarKlub Hunland-ból.
Miről lenne szó?
Sziasztok ! Elnézést kérek , nem motoros téma . Van valaki a fórumról aki Pásztón lakik, vagy van ott ismerőse ? Előre is köszönöm ! Szép napot mindenkinek !
Elvileg igen. :) Jön még valaki budapestről pénteken?
Szia!
Volt némi problémád a motoroddal! Sikerült helyre hozni?
Szia!
Gyere ha meg tudod oldani!
Mi is megyünk Salgóbányára,péntek délelőtti indulással Bp-ről.
Kicsengett jó sokat. Legendib volt a kereső. Skype on
Jó az után gyártott. Skye on megpróbáljuk a kapcsolat felvételt.
Vaci uj kellene a hondatol? Vagy utangyartott is jo? Orulnek ha ram tudnal csorogni. Skype Viber Tango Facemessenger Hangout. Barmelyik jo
Természetesen nem hagyom magam kisemmizni.
Szia Józsi! A segítségedet kérném még mindig a benzinpumpa ügyében. Eddig nem volt sürgős, de most már nincs a Virago. Szeretnénk újat és az ebayon elég leharcolt darabok vannak. Ha esetleg tudnál segíteni, megköszönném. A vételárat átutalnám bankszámlára ha úgy jó. 16710 MJ8 005 Ez az OEM száma a szivattyúnak. Ha tudnál segíteni, írom a címet.
Ez az ország ilyen! Ne hagyd magad mert akkor kisemmiznek!
Nem volt még ilyen esetem, így tanácsot sem tudok adni azon kívűl,hogy ne hagyd az igazadat!
Sok sikert és kitartást aminélkűl nincs siker a gecikkel szemben!
Jobbulast neki, hallom, olvasom mi tortent. Vigyazzatok ezekkel a vakon kozlekedokkel. Es orulok hogy nem vette el a kedvet a motorozastol.
Hello , én is tervezem, kicsit még képlékeny.
nem tudjátok ki lesz a gitáros? szeretem az unplugged acoustic muzsikát
Brigi már beszélt ismerős(kártérítésre szakosodott) ügyvédnővel és ezért nem is vagyok elkeseredve. Jöjjön aminek jönnie kell. Nem akartam nyerészkedni, de pofátlanság a piaci ár felét beajánlani egy öreg, de makulátlan motorra.
Hosszú menet lesz ! Tapasztalatból tudom.
Ne hagyd mert elsőre mindig bepróbálkoznak. Mindent levélben vagy e-mailban intézz, annak nyoma van, és próbálj begyűjteni neveket akik az ügyedet intézik hogy legyen kire hivatkozni. Nem irigyellek, de meglátod ez olyan mint a piac. Alkudozni, meg fenyegetőzni kell. Nálam kb három hónap volt az ügyintézés mire a pénzemhez jutottam.
Köszönöm lehet, hogy kérni fogom. Úgy néz ki gt.re 3 kilót akar fizetni a k&h biztosító. Kicsit nem vagyok boldog. Fel nem foghatom, hogy hol kapok ennyiért ilyen gépet. Majd kérem, hogy ők vegyék meg!
Tamás !
Ha a bukás során sérült a tükör, vagy az index és szükséged van rá, tudok adni. Egyik sem új de használhatók.
Tegnap beszélgettünk a jövőről és meg sem fordult a fejében, hogy abbahagyná a motorozást egy ilyen szerencsétlen eset miatt és köszöni a jókívánságaitokat.
Szerencsére nem az a gyenge galamb lelkű a lány. Igaz még nem kérdeztem a jövőbeli motorozási terveiről. Most annak örül(ünk), hogy lassan már be bírja hajlítani a lábát egy kicsit.
Üdv mindenkinek!
A Salgóbányai találkozóról érdeklődnék, hogy kinek van szándéka jönni? Mi megyünk , el is küldtük a kaja rendelést Urbán Zolinak.
Persze, nagy, mind a három.
A 20 éves természetesen nő nemű és nagy dudájú lenne!