Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
535öshöz keresnék karburátor tömítést.... a fedlap alá vagy minek nevezzem :) és keresnék még normális benzincsövet... a szivattyú és a karburátor közé.... sajna amit kapok 1 évet bír és kirepedezik...
Koszi a kepeket! Uh, de jo kis szalonnasutes volt. De ennek egy zsirosdeszkat :-)
Bizony bizony Öreg járgány szivatóval indul.....
Nem semmi a kicsike. 69 éves?
Szerintem én nem is tudnám vezetni. Minden máshogy működik rajta.
Ha mégsem jönne össze, akkor Július 9.-ei hétvégén Salgóbányán a Relax Motoros hétvégén bepótoljuk a sörözést. Szalonna sütés közben. Az éjszakai Vártúra után.
Nem semmi. Szép gép.
Rezonál az öreg vas rendesen. Szépen egyben van.
Azt a mindenit!
Egy kedves vevonk megallt a harley-val megmutatni en meg csinaltam egy rovid videot akit erdekel.
1946-os evjarat. Knucklehead

Video
Köszönöm megnéztem!
Szia Zsoccca, ok majd meglatod. Nyilvan ha te vagy a szellemi atyja a turanak akkor furan jon ki ha pont te nem mesz, ertheto. Ha meg megis sikerulne eljonnod Felvidekre, soroznenk egy jot :-)
Remélem Alsóőrsön mindenkivel tudunk találkozni. S be is tudjuk egymás azonosítani.
Szia! Alsóörs , Kenese, Ikervár, Sárvár mind be van tervezve. Többet nem dolgozom hétvégén, még ha öregasszonyok potyognak is az égből. Majd valahol találkozunk remélhetőleg, a telószámod megvan.
Szia Robi!
Mi a szokástól eltérően eső nélkül megúsztuk.Rengetegen voltak ,remek hangulat, jó társaság. Valahol majd összefutunk,tervezem Alsóörsöt , Kenesét,Sárvárt.
Üdv
Üdv mindenkinek! mv53 sajnálom hogy nem tudtunk találkozni. Sajnos lett egy lerobbant autóm , amin gyors segélyt kellett alkalmaznom, és elment az idő. Késve tudtam csak elindulni , Pápán meg elkapott az eső . Megvártam hogy elálljon az eső, aztán visszafordultam. Vizes nadrágban nem olyan jó motorozni , persze nem vittem a sietségben esővédő ruhát sem.
Nekem is van csapódó problémám. Ma a barátnőm menni akart a Magnával a dolgára, de makacskodni kezdett a drága. Szívatóval beindul de ha visszatolom akkor hamar megáll. A kis benzinszűrő tele van. A szivattyút nem hallom kattogni. Az áramszedő papucsokat megcsiszoltam(ez máskor bejött) de ezzel el is jutottam a képességem végéhez. Valami ötlet?
Menj vissza az 1309es oldalra és nézd meg kalmi79 fényképeit!
sziasztok van egy xv 500 yamahám ausztriábol származik .a problémám az hogy la van fojtva valahogy a végsebessége 130 .az lenne a kérdésem nem tudjátok véletlenül hol és mit cseréljek?
Sajnos nincs neki, csak nagyobbakhoz. Nagyon segítőkész rendes srác. Kösz a segítséged. Úgy néz ki a napokban megoldódik.
Szia!
Megnéztem, köszi szépen! Nagyon jók! Még ha éjszaka le is hült a levegő, nappal azért jó idő volt rátok!
Sziasztok!

nyitott kipufogó keresek 535-höz.
Van esetleg valakinek?
köszi
Kösz. Megkeresem.