Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Küldtem emailt nézd meg.
Üdv.
Szia Robi! Nem sikerült találkozni Győrújbaráton nem hívtál.Pár kép a találkozóról mindenkinek kedvcsinálónak.
Tekerj vissza néhány oldalt és meg fogod látni Kaczkó István hozzászólását. Ő a "bontóspityu". Vedd fel vele a kapcsolatot és lesz ami kell! Többen vásároltak már tőle a fórumról. Korrekt, ért a virgácshoz(is).
Nagyon rendes vagy, köszönöm.
A méretek megvannak nekem is, itt a lényeg, hogy eredeti gyári Yamaha Dragsztár Klasszik XVS 650A generátor tekercset keresek megvételre.
Üdv: Pál
Tesztelő berendezést készítenék.
Csak eredeti Yamaha Dragsztár Klasszik XVS 650A generátor tekercs kellene.
Nyilván megfizetném az árát, még utánvétes postaköltséget is.
Üdv: Pál
Sziasztok! Xv 250 hátsó keréktengelyre lenne szükségem. Ha tud valaki bontottat megköszönném.
Elmondanad megis mire es miert kell? Mert van talan hasznalt nekem de utangyartottat is tudok. Bar nem vagyok a szomszedban ha vegkepp nem talalsz segitseget szolj megprobalok valamit.
Szia!
Itt vannak a méretek, ha ez segít valamiben:
külső átmérő: 115 mm
belső átmérő: 54 mm
vasmag vastagság: 16 mm
vasmag külső vastagság:22 mm
rögzítő lukak közép táv: 55 mm
Figyelem motoros társaim!
Yamaha XVS-650A Generátor tekercset keresek?
Minden segítséget, és tanácsot elfogadok, hogy hol lehetne kapni?
Nem baj ha leégett a tekercs,csak kompletten lenne, Vezetékkel, csatlakozóval.
Üdvözlettel: Pál
Üdvözöllek!
Nem sikerült még XV-650A Generátor tekercset keríteni?
Esetleg a Fórum olvasói közt nincs e valakinek?
Üdvözlettel: Pál
Szia
Hát ma nem jártam nagy sikerrel. Mociztunk ugyan egy jó nagyot.
St- Ózd- Szilvásvárad-Eger-St.
Viszont nem tudtam meggyőzni őket, hogy ne a Feszty körképhez menjünk Pünkösdkor. S kihátrálni sem igen ildomos belőle. Mi vel az én ötletem volt. Csúnya lenne, ha pont én nem mennék.
Viszont meg próbálom őket meg győzni, hogy más időpontban mennyünk oda. Pünkösdkor biztos nagy a tömeg.
Allitolag van fahaz, de hogy mennyi es lesz-e meg szabad szombaton, nem tudni. Satort viszunk legfeljebb nem lesz felallitva.
Opusztaszer nem lesz setamenet :-) ne adj` isten 70-nel. De a csapat tudja. Csak proballak rabeszelni Jablonacra ;-)
Kar, jo lett volna osszefutni. Majd legkozelebb. Lehet a VB is lesz olyan jo :-)
Majdnem elfelejtettem, hogy Prágában leszünk azon a hétvégén, a salakmotor GP-n. Sajnos akkor ez most kimarad.
Megpróbálom beiktatni én is. Nekünk 240km. Remélem jó idő lesz azon a hétvégén! Mindjárt meg is lesem a várható időjárást.
Üdv mindenkinek!
Szia "mv53"!
Szeretnék veled beszélni telón a csípőprotézisről! Néhány tanácsra volna szükségem! Ha megcsörgetsz, visszahívnálak!
Hetven 501-19- 30 a számom.
Köszi szépen.
Holnap gurulás közben felvetem a csapatnak.
Hátha megváltoztatjuk a pünkösdi program tervet.
Esetleg faházat ott lehet bérelni?
Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Klasz
Gratulálok hozzájuk!
Szia Zsoccca, itt az emlitett talalkozo plakatja.
Ha van valakinek kedve csatlakozni varjuk szeretettel! Csaladias, jo buli szokott lenni. Korabban Krasznahorkan volt, most egy 300 fos kis magyar faluban.
Szia!
Mielőbbi gyógyulást, és jó egészséget kívánunk mi is!
Anita & Imre
Szevasz Jencike újra a fórumon! Igyekezz a gyógyulással mert tombol a szezon és nehogy lemaradj valamiről.
Kalmi is kérdezte tőlem amikor a Bakonyban gurultunk, hogy mi van veled, én meg mondtam"minden rendben az egészségeddel" merthogy találkoztunk amikor az olajat átvittem. Ezek szerint az már ilyen régen volt! Remélem gurulunk majd az idényben!
Sziasztok!
Közel kéthónap kihagyás után jelenkezek újra ,egészségi problémák volta ,de hála Isten gyógyulok,bár a motorozással még várrni kell egy kicsit,pedig a lelkem biztos gyógyítaná.
Itt is szeretném megköszöni Brumi. motoros barátunk töbszöri érdeklődését ,biztatását,bizony jól esett, köszönöm Tibor.
A Fórumot ezetúl is figyelem,igyekszek részt venni benne.
Mielőbbi személyes találkozás reményében Üdv. Mindekinek Jenő.
A kötelezővel nem lehet packázni! A kurmány büntet mint az állat!