Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó a TDM. Olcsó, megbízható. Egy baja van, nem érzem rajta magamat szabadnak. És baszom unalmas. Nekem.
Talán pont az elcsábulás veszélye miatt nem akartam kipróbálni a TDM-et!
Sokat nem érdemes ezen agyalni, mert vagy abbahagyod vagy nagyon óvatos leszel. Ez utóbbi a kisebb baj, szép lassan ahogy jönnek a balesetmentes kilométerek, kopnak majd a rossz élmények is. Annyira azért nem voltunk lassúak ma, lehet kijött volna a százas átlag ha számoljuk.
Más:
250 km virago után átülni a TDM-re olyan volt, mint egy műszak irodai szék után beülni a fotelba egy korsó sörrel. Lehet veszek egy túramotort is..
Nem semmi! A balesetig én a "velünk ilyen nem történhet"című történetet tudtam csak elképzelni. Nem is foglalkoztatott semmi negatív gondolat motorozás közben. Teljesen felhőtlenül tudtam élvezni a motorozást. Ez most árnyalódott rendesen, de küzdök ellene. A lánynál más a helyzet. Napokkal a baleset után már határozottan kijelentette, hogy nem fél és folytatja. Ma már azt, hogy ő mindent tönkre tesz, nem érdemes motoroznia, csináltassuk meg és adjuk el a Magnát! Még nem tudom mi lesz, elég hirtelen természetű a nő. Lehet ezt is elfelejti pár nap alatt(mármint, hogy az én napom ma hogyan kezdődött).
Megértelek én is hasonloval küzdök. Szeretek motorozni de mostanaban annyira átmentem ovatosba ( fososba ) hogy már engem is zavar. Velem nem történt ilyen mint veletek de egyfolytaba az jar az agyamba ha valami lesz velem mi lesz a családommal. Kéne az agyamnak egy reset valahogy.
Na, ez is meg volt! Régen fáradtam el ennyire. 375km-t mentem én, de 600nak tűnt mire hazaértem. Gyula! Amint csinálható lesz a motor átviszem kalmihoz és ő gondolom tud fotókat feltenni! Sajnos nekem olyan komolytalan telóm van, amivel nem megoldható a feltöltés. Ha kalminál lesz, az ülésről is megmondja a véleményét aki ért hozzá. Nem a tiédről ,hanem az enyémről(javítható e?). Elmondanám, hogy bizonyára tudat alatt de nagyon befolyásolt a mai nap elején a baleset amely előttem történt. Bizony ketten ültünk a motoron. A majré, meg én. Folyton arra készültem ,hogy mit tegyek ha elénk fordul egy kocsi! kalmi meg is jegyezte, hogy igen óvatos lettem az előző stílusomhoz képest. A nap vége felé úgy érzem már javult a helyzet, de elég szar belegondolni, hogy miként fogja a Brigi újrakezdeni ha nekem ilyen szarul megy! Ez már csak a jövő szezonban fog kiderülni. Mindenkinek balesetmentes továbbiakat!
Szia Tamás. Fogalmam nincs mennyit érhet az ülés. Mondj rá egy árat aszt megegyezünk.
A virgacsrol nincs fotod hogy nez ki a bukta után ? Megnézném már ha nem baj és van képed róla.
Szia Gyula! Szerintem szükség lesz a gyári ülésre! Álmodd meg az árát légy szíves! Este majd jelenkezem, ha hazaértünk. Tényleg gyenge volt ez az idény nekem is(nagyon betett a baleset).
Nem tudom, de azért 18-19 re jó lenne hazaérni.
4-en leszünk összesen. Pedig kb 15 embernek szóltam személyesen.
Jo utat nektek ! Nagyon mentem volna de holnap melo havernal.
Szeptemberbe meg lehetne egy viragos gurulas az iden gyengen muzsikaltunk.
Én is ott leszek fél tízre.
Hány óráig tervezted kb a végét?
https://www.google.hu/maps/@47...!3m6!1e1!3m4!1sqbdE8QM5XX7E0MkMFeVWCA!2e0!7i13312!8i6656
Fél 10 MP-kút!
Akkor holnap?
Örömében, le is mentek a Zorall sörolimpiára.
Kedves Tamás
Én is emlékszem "jocóbarátomat" mennyire megviselte a veszteség, és nem is a tényleges értéke, hanem a munkájával kapcsolatos rengeteg telszám eltűnése. Ráadásul abban a letört idegállapotban nehogy figyelmetlen legyen a hazaúton. Úgyhogy örülök a kedvező fordulatnak.
Apropó Gerjen! Talán emlékeztek rá,(régi fórumozók) hogy egy kicsit keserű szájízzel jöttünk haza Gerjenből! Jocó barátomnak ellopták a telóját(alma5) és ez kicsit szíven ütött minket, hiszen nem vagyok(vagyunk) hozzászokva semmi eltűnéséhez egy motoros találkozón. Az anyagi kár egy dolog, az erkölcsi a rosszabb. Nem is mentünk az idén több találkozóra. A tesómék voltak Sirokon, pénteken lementek és szombaton haza is jöttek. Úgy látszik öregszünk az ilyesmi mulatásokhoz. Jocóbarátom Andreája, szőke nő létére(ellenére) felrakott?(rakatott?) a telóra valami tiltásfélét vagy mittudomén. A lényeg, hogy amint bekapcsolták, jelzett nekik, hogy hol is van(Pécs). Gondolom a szemétládák is észrevették, hogy nem fog menni a dolog és használhatatlan a telefon, mert eldobták a Széchenyi téren. Újra hetekig semmi hír, majd megint bekapcsolta valaki és követte a telefon utasításait(kérését), mármint közölte, hogy őt ellopták és jogos tulajdonosa a Kovács Jocó és ez és ez a száma, kérem hívja fel! Tegnap voltam Pécs környékén fuvarban és összefutottam a becsületes megtalálóval(nagyon fiatal lányka) és visszaadta a telefont. Ő mondta el ,hogy hol találta. Így alakult. Egy fabatkát sem adtam volna érte.
Akkor, ha előbb ránk találsz, már összefuthattunk volna Gerjenben! Az nincs túl messze neked.
Úgy van. Meg se néztem a térképet, mert a benzinkúton találkoztunk a legutóbb is és ezért gondoltam, hogy most is arra gondolsz!
Sziasztok!

Csatlakoznék Hozzátok! Dunaújváros környékén lakom, Virago 535 boldog tulajdonosa vagyok május óta.
Jó gurulást!
Az nem egyel arrébb van? Tőlem lehet a benya kút is de az a következő körforgalom sztem.
Igen. Mobil Petrol kút.
Rendben. Akinek van kedve jönni, az jöjjön!
Vasárnap 9:30-kor találkozzunk a 3. as országút M31-ről kivezető körforgalmánál, azt hiszem korábban már találkoztunk itt!
Én is mennék vasárnap.