Sokat nem érdemes ezen agyalni, mert vagy abbahagyod vagy nagyon óvatos leszel. Ez utóbbi a kisebb baj, szép lassan ahogy jönnek a balesetmentes kilométerek, kopnak majd a rossz élmények is. Annyira azért nem voltunk lassúak ma, lehet kijött volna a százas átlag ha számoljuk.
Más:
250 km virago után átülni a TDM-re olyan volt, mint egy műszak irodai szék után beülni a fotelba egy korsó sörrel. Lehet veszek egy túramotort is..
Nem semmi! A balesetig én a "velünk ilyen nem történhet"című történetet tudtam csak elképzelni. Nem is foglalkoztatott semmi negatív gondolat motorozás közben. Teljesen felhőtlenül tudtam élvezni a motorozást. Ez most árnyalódott rendesen, de küzdök ellene. A lánynál más a helyzet. Napokkal a baleset után már határozottan kijelentette, hogy nem fél és folytatja. Ma már azt, hogy ő mindent tönkre tesz, nem érdemes motoroznia, csináltassuk meg és adjuk el a Magnát! Még nem tudom mi lesz, elég hirtelen természetű a nő. Lehet ezt is elfelejti pár nap alatt(mármint, hogy az én napom ma hogyan kezdődött).
Megértelek én is hasonloval küzdök. Szeretek motorozni de mostanaban annyira átmentem ovatosba ( fososba ) hogy már engem is zavar. Velem nem történt ilyen mint veletek de egyfolytaba az jar az agyamba ha valami lesz velem mi lesz a családommal. Kéne az agyamnak egy reset valahogy.
Na, ez is meg volt! Régen fáradtam el ennyire. 375km-t mentem én, de 600nak tűnt mire hazaértem. Gyula! Amint csinálható lesz a motor átviszem kalmihoz és ő gondolom tud fotókat feltenni! Sajnos nekem olyan komolytalan telóm van, amivel nem megoldható a feltöltés. Ha kalminál lesz, az ülésről is megmondja a véleményét aki ért hozzá. Nem a tiédről ,hanem az enyémről(javítható e?). Elmondanám, hogy bizonyára tudat alatt de nagyon befolyásolt a mai nap elején a baleset amely előttem történt. Bizony ketten ültünk a motoron. A majré, meg én. Folyton arra készültem ,hogy mit tegyek ha elénk fordul egy kocsi! kalmi meg is jegyezte, hogy igen óvatos lettem az előző stílusomhoz képest. A nap vége felé úgy érzem már javult a helyzet, de elég szar belegondolni, hogy miként fogja a Brigi újrakezdeni ha nekem ilyen szarul megy! Ez már csak a jövő szezonban fog kiderülni. Mindenkinek balesetmentes továbbiakat!
Szia Tamás. Fogalmam nincs mennyit érhet az ülés. Mondj rá egy árat aszt megegyezünk.
A virgacsrol nincs fotod hogy nez ki a bukta után ? Megnézném már ha nem baj és van képed róla.
Szia Gyula! Szerintem szükség lesz a gyári ülésre! Álmodd meg az árát légy szíves! Este majd jelenkezem, ha hazaértünk. Tényleg gyenge volt ez az idény nekem is(nagyon betett a baleset).
Kedves Tamás
Én is emlékszem "jocóbarátomat" mennyire megviselte a veszteség, és nem is a tényleges értéke, hanem a munkájával kapcsolatos rengeteg telszám eltűnése. Ráadásul abban a letört idegállapotban nehogy figyelmetlen legyen a hazaúton. Úgyhogy örülök a kedvező fordulatnak.
Apropó Gerjen! Talán emlékeztek rá,(régi fórumozók) hogy egy kicsit keserű szájízzel jöttünk haza Gerjenből! Jocó barátomnak ellopták a telóját(alma5) és ez kicsit szíven ütött minket, hiszen nem vagyok(vagyunk) hozzászokva semmi eltűnéséhez egy motoros találkozón. Az anyagi kár egy dolog, az erkölcsi a rosszabb. Nem is mentünk az idén több találkozóra. A tesómék voltak Sirokon, pénteken lementek és szombaton haza is jöttek. Úgy látszik öregszünk az ilyesmi mulatásokhoz. Jocóbarátom Andreája, szőke nő létére(ellenére) felrakott?(rakatott?) a telóra valami tiltásfélét vagy mittudomén. A lényeg, hogy amint bekapcsolták, jelzett nekik, hogy hol is van(Pécs). Gondolom a szemétládák is észrevették, hogy nem fog menni a dolog és használhatatlan a telefon, mert eldobták a Széchenyi téren. Újra hetekig semmi hír, majd megint bekapcsolta valaki és követte a telefon utasításait(kérését), mármint közölte, hogy őt ellopták és jogos tulajdonosa a Kovács Jocó és ez és ez a száma, kérem hívja fel! Tegnap voltam Pécs környékén fuvarban és összefutottam a becsületes megtalálóval(nagyon fiatal lányka) és visszaadta a telefont. Ő mondta el ,hogy hol találta. Így alakult. Egy fabatkát sem adtam volna érte.
Rendben. Akinek van kedve jönni, az jöjjön!
Vasárnap 9:30-kor találkozzunk a 3. as országút M31-ről kivezető körforgalmánál, azt hiszem korábban már találkoztunk itt!
Más:
250 km virago után átülni a TDM-re olyan volt, mint egy műszak irodai szék után beülni a fotelba egy korsó sörrel. Lehet veszek egy túramotort is..
A virgacsrol nincs fotod hogy nez ki a bukta után ? Megnézném már ha nem baj és van képed róla.
4-en leszünk összesen. Pedig kb 15 embernek szóltam személyesen.
Szeptemberbe meg lehetne egy viragos gurulas az iden gyengen muzsikaltunk.
Hány óráig tervezted kb a végét?
Én is emlékszem "jocóbarátomat" mennyire megviselte a veszteség, és nem is a tényleges értéke, hanem a munkájával kapcsolatos rengeteg telszám eltűnése. Ráadásul abban a letört idegállapotban nehogy figyelmetlen legyen a hazaúton. Úgyhogy örülök a kedvező fordulatnak.
Csatlakoznék Hozzátok! Dunaújváros környékén lakom, Virago 535 boldog tulajdonosa vagyok május óta.
Jó gurulást!
Vasárnap 9:30-kor találkozzunk a 3. as országút M31-ről kivezető körforgalmánál, azt hiszem korábban már találkoztunk itt!