Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy merről mentek a Mátrába? Jászberény nem esik útba senkinek?
Sajna én nem tudok veletek menni mert ebéd után melózok, de egy kávét vagy üdítőt valahol a környéken meginnék veletek. Meg legalább személyesen is megismerkedhetnénk!
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
Szeretnék tenni a motoromra plexit és háttámlát.
Nem tud valaki olcsón jót?
Előre is köszi!
Üdv Tamás!
Naná, hogy volna! Legalább megdumáljuk a részleteit a jövendőbeli dolgunknak, meg a motorodra is kíváncsi vagyok!
Vasárnap valakinek lenne kedve Mátrázni egyet?
udv
isten hozott dicso lovag

udv kaczko
Üdv mindenkinek itt a forumon nem régen én is váltottam vasat egy gsxf röl sikerült egy xv 750 re szert tenem igen "kula" állapotban,képeken mellékelem a három héttel ezelötti állást és a jelenlegit,üdv Roland Környéröl.
Sziasztok
Segítség kéne nekem.
Sajnos Vezérműlánc feszítőt kellene beszereznem. Az XV 1100-as Virágómhoz. S egyenlőre nem találok.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm! De a linkelt oldalon csak 535-ös szívócsonkot találtam. Megegyezik a 400-assal?
Sziasztok!
A hőhullám végképp odavágott a karbiktól induló gumi leömlőknek. (Nem voltak már fiatalok, de még bírták eddig...) Úgy nézem, hogy kirepedeztek és falsot szívnak. Egyelőre nem vészes, de cserélnem kell.

Nincs valakinek "elfekvőben"? Vagy olcsó beszerzési forrás...?

Előre is köszi! (Ja, XV 400-ról van szó.)
udv
nincs mit
Tisztelt motorostársak ha valakinek szüksége lenne egy zsír új Varta Y50-N18L-A motoraksira kérem jelezze, én 1100 viragóba vettem .06308966066
Szia ! Nagyon helyes ,hogy leirtad ezt a problémát mert velem is ez történt és nekem2 hónapig volt ott a motorom ! Amit megcsináltak azt mind hibásan tették de ezeket a tételeket nem kellett kifizetnem. Csak azt kellett kifizetnem amit nem végeztek el rajta ,mint utólag kiderült egy másik szervizben ! KERÜLJÉTEK MESSZIRE EZT A kawaszati szervizt, mint gyújtogató a vizes szénát. !
Talán a huszadikai héten, vagy utána el tudok ugrani arra. Előre is köszönöm a jóindulatod. ;)
udv

gurulj el hozank pusztafoldvara es adok egyet probara udv kaczko
Üdvözöllek a fórumon Tamás! Sok balesetmentes kilométert kívánok a motorodhoz!:)
Más dolog... elsősorban 535-s tulajok véleménye érdekelne. Adott egy egyébként kifogástalanul üzemelő motor, legutóbb a Kárpátokban motoroztunk mikor egy bizonyos magasság felett elkezdett rángatni , megjegyzem havas eső esett... orvosolandó a problémát az alapjárati keverék szabályozó csavarokon dúsítottam és a hibajelenség megszűnt, viszont hazaérvén a biztonság kedvéért szinkront és karburátor beállítást eszközöltettem rajta és meglepő de a 2 henger csak a keverékképző csavarok 5-5 teljes kitekert fordulattal működtek egyenletesen, ez számomra meglepő hiszen a fórumot visszaolvasva mindenhol 3 max .3fél fordulatot írnak.A szerelő nem volt meglepve .(kifejezetten Japán motorokat szervizel) A Beállítást CO -mérővel végezte.Ez normális így? vagy csak az alapjárati fúvókák vannak eltömődve? Egyébként a motor teljesítményével és a fogyasztással sincs gond.
A hengerűrtartalomból adódó határig akkor eljutottál valószínűleg! Ha nagyon kiheréled, már fúvókázni is kell meg hosszú távon fárasztó(zavaró).
Jászberény környékén van valamelyikőtök?
Gurulhatnánk eggyet!
Köszi a segítséget mindenkinek!
De ezeken a dolgokon már túl vagyok.
Még kicsit chopperesebb hangot szeretnék, vagy ez a vége?

Amúgy szívesen részt vennék bármilyen közös programon, motorozás akármi jöhet!
Fúrd körbe 8-as fúróval mindkét kipufogón a középső lukat. Ércesebb, és egy kicsit hangosabb lesz. A gyalogosok észre fognak venni. De a fogyasztást, és a műszaki vizsgát még nem befolyásolja.
Köszi a választ!
Talán még ezt megpróbálom, bár elég nehéz lesz szerezni. :(
Szevasz druszám! Segítenék, de neked kell elvégezned a piszkos munkát! Van az oldalon az a kis csík, hogy "keresés ebben a topikban" Na oda írd be, hogy "furulya" és olvass! Jó szórakozást!
Majd teszek képet fel a motorról is!

Valaki tud segíteni abban, hogy mit csináljak a kipufógóval a jobb hang érdekében? ?
Sziasztok!
Köszi a szíves fogadtatást! !
Megpróbálom rendbe tenni az adat lapomat.
Csak kell egy kis idő mert nem vagyok egy számítógép zseni, bocs.

Esetleg valaki tud segíteni?