Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorblokkbol szoghajtas

Itt van a 9-es hezagolo.
Hezagolok

A 9-es lemez a hezagolo. Termeszetesen a 2 kupkerek kozelitesevel csokken a kotyogas, azaz a blokkbol kijovo kereket tudod csak valtoztatni 3 hezagolo cserejevel. Hatul a kereknel is van a szoghajtas ahol mindket iranyban tehat a 2 kupkereknel tudsz hezagolot cserelni azaz a motor felol 3 lehetoseg van mig a kerek fele 5.

Nagyon vigyazva kell csinalni mert elofordulhat hogy nincs hezag es akkor a ket kerek eszi egymast. Minden esetben teljesen osszeszerelve a specifikus nyomatekra lehuzva kell ellenorizni.
Ertem. A hezagolo lemezeket a yamahatol tudod rendelni.
Szia
Esetleg betudnád nekem linkelni azt a robbantott rajzott amit nálatok mutattál? Jó lenne legalább azt megnéznem. Hogy pontosan hol is helyezkedik el. És hogy miként is lehet hozzá férni. No meg hogy honnan is lehet ezeket a hézagolókat megrendelni.
Valaki jön Győrújbarátra?
Az igaz. De mégis, jó volna látni róla egy videót, mielőt hozzá kezdenék.
Hát akkor neked is van elég bajod. Idén mi sem fogunk annyit motorozni mind tavaly. Mivel kénytelenek voltuk venni itt nem messze a Somlyói erdő szélén egy víkend házat. Hogy eltudjuk adni a lakásunkat. S így talán le tudjuk nullázni a hitelünket.

A kardán hézagolás:
Ahol a motor blokhoz csatlakozik a kardán, ott van valami szög hajtás. Amit érdemes valahogy hézagoló lemezekkel, kihézagolni. Hogy mindnél kisebb legyen a hézag. Így talán terhelés váltáskor nem tud kottyanni.
udv nagyi

csorges meg es elmagyarazom
udv zsocca

reszletesen elmagyaraztam amikor nalam voltal
udv kaczko
Szia!
Gondolom sejted mennyire akarok hazalatogatni de sajnos ez az ev nem igazan ugy alakul ahogy en akarom. Rita lanyom azt mondta hogy szeret nagyon de az adit viszi igy gondolkodnom kell egy auton es ez csak audi lehet. Szeretnek egy A5 kabriot lehetoleg nem 5 evesnel idosebbet. Masreszt meg Elsa anyukaja meghalt igy mar a masodik utazast tervezi jamaicaba 1 honapon belul, most mar a temetesre. Rengeteg penz elment igy.
Talan jovore es akkor tuti jobb partit csinalunk.

Kardan hezagolason mit ertessz?
Klasz volt újra látni téged Józsi. Mondjuk élőben jobb. De idén inkább mi megyünk.
Véletlenül nincs videód a kardán hézagolásról?
Nagyon köszönöm a segítségedet.
De, ép most rendeltem meg 6331 Ft-ért ezt
http://www.m0moto.hu/apracingb...

Akkor Alsóőrsön találkozunk Reméljük idén nekünk sem jön közbe semmi.
Köszönöm a videót, alkalmazni fogom a Hondához.
Sziasztok! Zsoccca Ha érdekel tudok organikus fékbetétet rendelni neked 5000FT árban /garnitúra (2db) Ferodo márkájút. Ha van unix bolt a környéken eltudom intézni hogy átveheted, mert az eredeti ára 8400ft lenne. De ha nem sürgős levihetem Alsóörsre, vagy posta egy borítékban.
Én egyszer kérdeztem itt hogy mit jelent a kardánhézagolás, de senki nem tudta. Megnéztem a manualban (a kevés angol tudásommal)úgy néz ki hogy elég bonyolult számításokat kell végezni hozzá. Ha valaki tud angolul segíthetne ebben a kérdésben.
Milyen alkatrész boltban válogassak? Ha itt bemegyek egy boltba, minden van csak Virágós alkatrész nincs.
Tehát rendelnem kell.
Hol találtad ezt a betétet? Légyszi másold már be ide a linkjét.
Sajna én csak szintereket találtam.
Ja és a Drag 1100-as fékbetétje egyezik-e a Virágóéval.

Köszi az infót. Átnézek a Dagos fórumra kardán hézagolás ügye miatt.
Tudom, hogy Robin a szelep hézag állításhoz szólt hozzá. De itt valaki korábban beszélt a kardán hézagolásról.
Azt sejtem, hogy nem egy egyszerű művelet. talán még a blokkot is szét kell húzni miatta.
Sziasztok!

Józsi kérésére töltöttem fel a videót melyet a linken keresztül meg tudtok tekinteni. A Co csavart eltakaró fém kupak leszedéséről készült.

Üdv. Gábor.
Üdv mindenkinek!
Urak,lassan lehet tervezgetni!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nézz át a dragstar fórumra. Pont a kardán hézagolását boncolgatják!
Szerintem Robin a szelephézagolásról írt!
Már találtam is. 6331Ft. AP Racing fékbetét.
Válogass az alkatrészboltban! Amiben apró rézdarabok vannak az kell neked. Olyat vettem én is(Lucas) szépen kopik, kicsit csikorog néha, de nincs kellemetlenség.
Sziasztok
Ebben az esőben mindenki motorozik?
Lenne még egy problémám. Tudna valaki ide linkelni egy oldalt, ahonnan, az XV 1100 as Virágómhoz tudnék organikus fékbetétet rendelni.
Sajnos én nem találtam eddig. De folyamatosan keresgélem.
Ugyan is attól félek, hogy szinter betéttel vettem. Ugyan is már mentem a motorral vagy 20 ezret, és még nem kopott semmit.
Úgy döntöttem, hogy inkább kicserélem. Nehogy megegye a tárcsákat. Mivel annak, igencsak húzós az ára.
Az 535-ösömben ennyi km nél, már legalább egyszer már nullára kopott.
Skacok!
Írjatok már valamit erről a hézagolásról.
Hogy is kéne ezt csinálni. Mert néha nekem is kottyan ott. Főleg terhelés váltáskor.
Mikor nagyon kis fordulaton 2-1500 motorfékkel gurulok, s utána egy nagyon pici gázt adok. No akkor hallom a kottyanást a kardán, blokk felőli részén.
Válaszokat előre is köszönöm.