Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja. 9-kor nyitunk addig sotet van, nem teljesen de a kamera nem erzekel kicsi fenyt. Koszi azert hogy szoltal, soha nem tudni mikor hal meg a technika.
Bocs, lehet csak a villany volt lekapcsolva? Most már jó a kép.
Józsi!
A két utcai kamerátok jó, de ami a műhelyben van fekete képet mutat.
Üdv.
Ok ma megkerdem a lehetosegeket. Felgyorsitom az eseményeket igerem.
Tegnap este értünk haza Görögországból, úgyhogy semmi sincs elkésve. A szivattyú továbbra is kellene!
Szia! Pontosan az ilyen eredmények alapján választottam a Metzelert!
Kicsit eltűntem családi okok miatt amiért bocsánatot kérek. Katana rólad sem felejtkeztem el de nem tudtam a dologgal foglalkozni amiért ugyancsak bocs. Ha kell még az alkatrész szolj.
Mára viszont itt van egy atepitett yamaha 1700.

egy yamaha másképp
Szia István ! Engem is érdekelne egy jó áras darab ... Köszönöm !
Üdv! Nekem is xv400-as motorom volt , de simán felment rá az 535-ös féktárcsa, féknyereg, hátsókerék. A vázban nem volt különbség, csak a motorban , meg az elektronikában.
nekem 1 db kellene elfogadható áron! üdv. István
udv

jovo heten talan meglesz oldva ha a jo isten is ugy akarja

kerem e tagsagot hogy jelezetek hogy hany db ra van szukseg v iszem a dekliket 3 d nyomtatni es akor megtudom hogy menyibe kerul udv kaczko
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki csinált-e már olyat, hogy 400-as Virago első kereket házasított össze 535-ös elsőkerékkel. Kényszermegoldásként próbálnám, mivel a 400-asomhoz képtelenség új vagy bomtott féktárcsát befejezni. Tehát tudna-e valaki választ adni arra , hogy a 535-ös első kerék bemenne-e csont nélkül tárcsával együtt a 400-as helyére. Ez utóbbihoz a féktárcsa beszerzése gyerekjáték. Válaszokat előre köszönöm!
Sziasztok! A Metzelerről nekem is az a tapasztalatom,hogy megkeményedik, és csúszkál,mintha jégen közlekednék! Ezt a szezont még kihúzom,és csere, pedig nem kopott! Soha többet nem veszek Metzelert!
Végre olyan a motor amilyennek megálmodtad és eladod?
Kezdem azt hinni, hogy csak addig érdekel egy motor amíg van mit alakítani rajta
Mi az a "nagy" Harley?
eredeti yamaha lenne 45-50 körül de egy kicsit irreálisnak tartom!
Sziasztok!

Eladtam a sportsteremet, visszatérek egy időre a Yamahához. Wildstart vadászok. Amíg nem lesz annyi pénzem hogy vegyek nagy Harley-t! :)

Pár fotó a sportsterről ami előtt eladtam:
Szia István ! XV 1100 akku fedő oldaldekli hasonló a Szent Grálhoz, én már lassan négy éve keresek. Magyarországon egyáltalán nem kapható , ebay.de vagy ebay.co.uk , itt lehet néha találni - aranyáron, esetleg boats.parts.net ... Ha lesz valami jó beszerzési forrásod, légyszíves engem is értesíts ... Előre is köszönöm ...
Nálam , olyan 5000 körül van egy szezon .
A Metzeller-el ellenkező volt a tapasztalatom , mintha felkeményedett volna . Nem éreztem magam biztonságban .
Köszönöm.
Üdv! Csak oldalsztenderem van.
Sziasztok márkatársak, veszélyben az augusztus eleji túra.S.O.S. Yamaha Virago XV535-höz (1988) keresek féktárcsát! Köszönöm a segítséget!
robi306
A sztender az oldal- vagy közép-. Engem középállvány érdekelne.Kösz.
Hány km. nálad egy szezon ? Egyébként nálam is gyorsabban kopott a megszokottnál, viszont jól tapadt, és ennek az ára sem rossz.
Mostanában viszont amennyit megyek egy szezonban, inkább rám öregszik a gumi mintsem elkopik.
Igen, természetesen. De a gumis úgyis megfelelőt fog bele tenni.