Üdv! Hajlékony flexibilis szárú bilincs meghúzó a megoldás , pont belemegy a bithegy. Meg egy laposvas mire rá van hegesztve egy csődarab. amin átmegy a bilincsmeghúzó szára.A 99-es magna se jobb egy szarral sem.
Ma este elhozzuk a Magnát kalmitól. Ideadja a szinkrontesztert és szenvedjen vele az én szerelőm! Talán azbeszt a kezén a bőr! Szerintem csinálni fog valami célszerszámot hozzá! Nem ez lenne az első eset.
Ok. Gondolom úgy voltak vele, hogy ne piszkálják túl sűrűn azt az állítócsavart! Azért érzed, hogy kicsit egyenetlen, kelletlen a járása alacsony fordulaton? Vagy ennyire magas lenne a kellő alapjárat? A gázreakciók sem a legjobbak. A fogyasztása 4 liter volt a túrán. Azzal hiba nincs.
A Magna indítóreléjét sikeresen orvosoltam. A bevezetőszálakat újraforrasztottam és a belső nagyáramú érintkezőket megtisztítottam. Faszán indít!
Megtaláltam a szinkronteszterhez kapott csavaros adaptereket, be is tekertem. Rádugtam a tesztert, 3 henger szinte teljesen együtt, 1 pedig eléggé másképp szív. Deakurvajóédesanyjukatmegbasszákajapánféregmérnökök!
A szinkronállítócsavarok a V hengerek közötti árokba néznek, és jó mélyen vannak a karbik között. A forró hengerek között élvezet lesz tekergetni őket! Hozzáteszem annyi hely sincs, hogy az ujjammal beférjek, nemhogy kis csavarhúzóval. Rohadjon el az összes!
Remélem meg fogom tudni oldani, majd írok!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van valakinek XV 125 vagy 250 a topicban? Nekem egy 2001-es 125-ös van. Az érdekelne, hogy hogyan lehet(?) állítani a kuplungon? Konkrétan a kuplung tárcsán? Nem tudtam rájönni hogy lehet-e?! Bocs az amatőr kérdésekért!
A fájdalom csillapító nagyon veszélyes. Nem érzed a bajt és nagyobb kárt okozhatsz magadban.
A lidokain olyan neked mint a motornak a finis. Megszünteti a tüneteket. Nem hallod, hogy kopogna a motor. De attól még az rossz.
Nem érdemes húzni halasztani a dolgot. Itt az ideje, hogy rendbe tedd.
Lehet az alternatív módon, vagy műtéttel és utána az edzés, erősítés.
Hát igen. A nyak csigolya sérv már jóval komolyabb. Sajnos tudom.
Előlről csinálják. Nyak elvág, giga és egyebek félre tol. Porckorong kirángat. Két csigolya rögzít egy máshoz. Innetől nem forog a nyak rendesen, még siker esetén sem. S alatta felette újra sérves lesz.
Sajnos tudom. Mivel 2007-ben ezzel kínlódtam. Nekem alternatív kezeléssel sikerült a műtétet elkerülni. Speciális háton úszás, és gyógytorna.
Sajnos annó, elég sokat kapott a gerincem. 16-évesen komoly motor baleset. Maga alá gyűrt, egy másik motor. Majd a 17-év Rallye sem múlt el nyomtalanul.
De szerencsére, mára rendbe tettem a vázamat.
Egy éve májusfa kitáncoláskor sikerült elég sok /orvosságot / bevételezni , akkor volt gerinc pihentetés legalább egy napig, gyomor pihi egy kicsit tovább tartott.
Szerintem Ti nem isztok elég "gyógyszert" ! Az "orvosság"-ra gondolok! mert akkor többet tartózkodhatnátok vízszintes gerinccel, hogy az a szegény porckorong ne nyomódjon! Egészségetekre!
Mikor úgy beáll a gerincem hogy alig tudok mozogni , és elviselhetetlen a fájdalom , kapok a gerincbe egy lidokain injekciót és már jó is .De nem örökké, pár napig.
Lassan átkeresztelhetjük a Virago topicot "gerincsérvesek"-re... :/ ;)
Négy évvel ezelőtt, egy vasúti átjáró felnyíló sorompója előtt álltam a kis Corsa-val, amikor hátulról ("nagy sebességgel") lerongyolt egy szőke hölgy, kb. 2x akkora autóval.
"Ostorcsapás sérülés", letarkóztam a fejtámlát úgy, hogy az ülés fém váza 40 fokban hajlott el...
Nyaki gerinc sérv, plusz az idegpályák is sérültek... (A bal oldalam "kicsit elmarad" a jobbtól...)
8 hónap kórházról-kórházra... Rendőrségi eljárás, jogerősen 150 nap lett a vége a hölgy részére... Stb.
Nekem annyi, hogy "szar helyen van", ezért - amíg bírom - húzzuk a műtétet, amíg lehet... 6:4 arányra saccolták a sikeresség esélyét. Sikertelenség esetén nyaktól lefelé vége a virgonckodásnak...
Úgyhogy: húzom... Fájdalomcsillapítók, néha injekciók (magamnak), ha már nagyon bedurvul...
Klassz... Úgyhogy együttérzésem és jobbulást! :)
Hát én nem vagyok orvos.
Így csak azt javaslom, hogy a körzetissel utaltasd be magad egy reumatológushoz. Itt egy két hónap múlvára kapsz időpontot.
Hagyd a fenébe! Viszont a beutaló jól jön az MR-en.
Maszekba elmész egy jó reumatológushoz. Ő intéz egy soron kívüli MR vizsgálatot. A lelet alapján majd tudni fogja mi a teendő.
Csak azt nem szabad elfogadni, hogy hozzá kell szokni. Ez már nem fog változni.
De hogy nem.
A szervezetünk csodákra képes. Csak azt is abba kell hagyni amitől kialakult. S ez lehet "jó minőségű" étel is.
Szia! Végül is nem tudom hogy mi a különbség a gerincsérv, illetve a porckorongsérv között. Az 1-2-3-as csigolyám van bajban , a kettesen van porckorong sérv. Azt moták hogy mivel kikopott , hiányzik belőle az a zselés anyag amiben fordulnak a csigolyák, és mikor félrecsúszik akkor becsíp valamilyen ideget, és kisugárzik valahova.Most például a jobb csípőmbe , forgómba.Ha az autóban ülök szinte mankó kell a kiszálláshoz, 5-10 perc alatt bejáródik és már elviselhető is. Nemhiába öregszem. a munka ,család/20 éves fiam/ veri a koporsómba a szeget rendesen. Mikor felülök a gépre az a kikapcsolódás.
Szia
A porckorong sérven, gerinc sérvet értel?
Ha igen nem érdemes várni. Engem 2008-ban műtöttek. Sajna nem is tudtam róla. Csak lumbágós voltam időnként. Egyszer csak kiszakadt.
S hirtelen óriási, fájdalmak mellet lebénultam. Sajnos itt tarjánban 3 napig nem nyúltak hozzám. Csak aztán CT-tek meg..4. nap jutottam a honvéd kórházba. Ahol soron kívül azonnal műtöttek. Másnap kezdhettem újra próbálkozni a lábra állással. Hát kemény volt.
1-éves kontrolon árulta el a doki, hogy ne panaszkodjak a talpam zsibbadságára, mert kisebb fajta csoda, hogy egyáltalán tudok járni. Meg egyebek. No meg hogy 1% esélyem volt a járásra.
Szóval nem érdemes húzni a műtétet. Nagyobb baj is lehet az idő húzásból. Derékban könnyen meg csinálják. Nyak csigolyáknál már kicsit neccesebb.
Mindenkitől bocsánat az Off-ért.
MIKUNI BST, vagy BDS karbit 34mm-es torokátmérővel keresek párban, ésszerű áron.
Ha valakinek van infója ide várom: motoreger0@gmail.com
A Magna indítóreléjét sikeresen orvosoltam. A bevezetőszálakat újraforrasztottam és a belső nagyáramú érintkezőket megtisztítottam. Faszán indít!
Megtaláltam a szinkronteszterhez kapott csavaros adaptereket, be is tekertem. Rádugtam a tesztert, 3 henger szinte teljesen együtt, 1 pedig eléggé másképp szív. Deakurvajóédesanyjukatmegbasszákajapánféregmérnökök!
A szinkronállítócsavarok a V hengerek közötti árokba néznek, és jó mélyen vannak a karbik között. A forró hengerek között élvezet lesz tekergetni őket! Hozzáteszem annyi hely sincs, hogy az ujjammal beférjek, nemhogy kis csavarhúzóval. Rohadjon el az összes!
Remélem meg fogom tudni oldani, majd írok!
mit szeretnél állítani a kuplungtárcsán?
A 125-ös és a 250-es kuplungja tök egyforma tudomásom szerint,de én még nem nyúltam hozzá! Mi a baj vele?
Segítséget szeretnék kérni! Van valakinek XV 125 vagy 250 a topicban? Nekem egy 2001-es 125-ös van. Az érdekelne, hogy hogyan lehet(?) állítani a kuplungon? Konkrétan a kuplung tárcsán? Nem tudtam rájönni hogy lehet-e?! Bocs az amatőr kérdésekért!
A lidokain olyan neked mint a motornak a finis. Megszünteti a tüneteket. Nem hallod, hogy kopogna a motor. De attól még az rossz.
Nem érdemes húzni halasztani a dolgot. Itt az ideje, hogy rendbe tedd.
Lehet az alternatív módon, vagy műtéttel és utána az edzés, erősítés.
Előlről csinálják. Nyak elvág, giga és egyebek félre tol. Porckorong kirángat. Két csigolya rögzít egy máshoz. Innetől nem forog a nyak rendesen, még siker esetén sem. S alatta felette újra sérves lesz.
Sajnos tudom. Mivel 2007-ben ezzel kínlódtam. Nekem alternatív kezeléssel sikerült a műtétet elkerülni. Speciális háton úszás, és gyógytorna.
Sajnos annó, elég sokat kapott a gerincem. 16-évesen komoly motor baleset. Maga alá gyűrt, egy másik motor. Majd a 17-év Rallye sem múlt el nyomtalanul.
De szerencsére, mára rendbe tettem a vázamat.
Négy évvel ezelőtt, egy vasúti átjáró felnyíló sorompója előtt álltam a kis Corsa-val, amikor hátulról ("nagy sebességgel") lerongyolt egy szőke hölgy, kb. 2x akkora autóval.
"Ostorcsapás sérülés", letarkóztam a fejtámlát úgy, hogy az ülés fém váza 40 fokban hajlott el...
Nyaki gerinc sérv, plusz az idegpályák is sérültek... (A bal oldalam "kicsit elmarad" a jobbtól...)
8 hónap kórházról-kórházra... Rendőrségi eljárás, jogerősen 150 nap lett a vége a hölgy részére... Stb.
Nekem annyi, hogy "szar helyen van", ezért - amíg bírom - húzzuk a műtétet, amíg lehet... 6:4 arányra saccolták a sikeresség esélyét. Sikertelenség esetén nyaktól lefelé vége a virgonckodásnak...
Úgyhogy: húzom... Fájdalomcsillapítók, néha injekciók (magamnak), ha már nagyon bedurvul...
Klassz... Úgyhogy együttérzésem és jobbulást! :)
Így csak azt javaslom, hogy a körzetissel utaltasd be magad egy reumatológushoz. Itt egy két hónap múlvára kapsz időpontot.
Hagyd a fenébe! Viszont a beutaló jól jön az MR-en.
Maszekba elmész egy jó reumatológushoz. Ő intéz egy soron kívüli MR vizsgálatot. A lelet alapján majd tudni fogja mi a teendő.
Csak azt nem szabad elfogadni, hogy hozzá kell szokni. Ez már nem fog változni.
De hogy nem.
A szervezetünk csodákra képes. Csak azt is abba kell hagyni amitől kialakult. S ez lehet "jó minőségű" étel is.
A porckorong sérven, gerinc sérvet értel?
Ha igen nem érdemes várni. Engem 2008-ban műtöttek. Sajna nem is tudtam róla. Csak lumbágós voltam időnként. Egyszer csak kiszakadt.
S hirtelen óriási, fájdalmak mellet lebénultam. Sajnos itt tarjánban 3 napig nem nyúltak hozzám. Csak aztán CT-tek meg..4. nap jutottam a honvéd kórházba. Ahol soron kívül azonnal műtöttek. Másnap kezdhettem újra próbálkozni a lábra állással. Hát kemény volt.
1-éves kontrolon árulta el a doki, hogy ne panaszkodjak a talpam zsibbadságára, mert kisebb fajta csoda, hogy egyáltalán tudok járni. Meg egyebek. No meg hogy 1% esélyem volt a járásra.
Szóval nem érdemes húzni a műtétet. Nagyobb baj is lehet az idő húzásból. Derékban könnyen meg csinálják. Nyak csigolyáknál már kicsit neccesebb.
Mindenkitől bocsánat az Off-ért.