Erőssen gondolkodtam rajta de aztán ma hivott unokatesom és vele megyek egy kisebb kört. Veletek nem tudunk menni mert kb 11 tol er rá és ötre megy melózni. Már több mint két éve nem mentük együtt ezért inkább most vele mennék.
Milyen kawát vett ? Eladta az intrudert?
Kedves kalmi79
Az biztos, hogy igazi tavaszi napos idő lesz a hétvégén, csak nekem dolgozós szombat, ígyhát sajna nem tudok veletek tartani. De azért jó utat.
Ha teljesen balra tekered, akkor nem lesz alapjáratod, innen menj vissza.
Ha teljesen kitekered és nem megy lejjebb az alapjárat, akkor teljesen mást állítottál el, vagy szorul a gáz-bowden, markolat stb.
A bal oldalon a karbi oldalan van egy anya egy pici csavarral? Amire visszacsapodik a folytoszelep tengelye. Most nem tudom pontosan milyen karbid van. Innen nem latom. De nemelyiken van.
Milyen kawát vett ? Eladta az intrudert?
4. Kerületben lakom de mozgékony vagyok :)
Philip András: 0630 375 8075 nekem ő a szerelőm bátran ajánlom.
Tudtok Budapest környékén megbízható szerelőt aki ért a virgácsokhoz?
Köszönöm
U.i.
jó gurulást szombatra
Az enyém ilyen bal oldalról:
Az biztos, hogy igazi tavaszi napos idő lesz a hétvégén, csak nekem dolgozós szombat, ígyhát sajna nem tudok veletek tartani. De azért jó utat.
Köszi a videót. :)
Egy kis videó szerdánként összegyűlö motorosokrol. Bocs hogy sötétben kellett videoznom.
Ha teljesen kitekered és nem megy lejjebb az alapjárat, akkor teljesen mást állítottál el, vagy szorul a gáz-bowden, markolat stb.