Én régebben vettem új, de túltárolt Pirellit. Nem volt pénzem, cserélni viszont kellett. Alig vártam hogy lekopjon annyit hogy lehajíthassam. Ez csúszott hidegen, melegen, szárazon és vizen. Tavaly vettem egy ilyet. Nagyon tetszik, bár keveset mentem még vele.
Lenne még egy kérdésem a csapathoz.
Mi a véleményetek egy 8 éves használt gumiról ami 90% állapotban van? Osztrákból származik sötét garázsban tárolt. És szállítással együtt 8 ezerbe kerülne.
Szerintetek megérheti?
A Heidenau-t többen használták a Kawa Er-5 fórumról, ott nagyon meg voltak elégedve vele. A Metzeler meg alapból jó márka. Szerintem egyikkel fogsz mellé. A Te motorod egyébként se egy lábtartó karistolós, túrázásra bármelyik jó lehet.
Sziasztok
Lenne egy kérdésem.
Hol érdemes gumit rendelni? És milyet? Hátsó gumira van sürgősen szükségem.
Megrendeltem egy gumit. Vártam egy hetet. S csak egy email jött. Hogy a termék nem szállítható.
Küldtem egy választ, hogy miért nem, és hogy mikor lesz szállítható.
Erre vissza jött a levelem, hogy a címzett letiltott. Nem kézbesíthető.
Lehet, hogy arra apellált, hogy hátha előre utalják neki a pénzt?
Ok. Ma délelőtt találkozó a Bp. 14.ker. Hungária krt.175. kút parkolójában 10.00-10.20 között. Indulás 10.30;
Úticél Esztergom Prímás sziget.
Könnyű tavaszi bemelegítő túra.
Útközben lehet számítani útmenti razziára , legalábbis a rádióban bemondták, hogy a motorosokat fokozottan ellenőrzik e hétvégén. Gondolom a mellény, a sisak csatja meg az "A"jelű mentőtasak ami miatt basztathatnak. Akit még ez sem tántorít el tartson velünk.
A szombatra tervezett kirajzás résztvevőinek: melegen öltözni! ugyan száraz naposnak ígérkezik az idő, de felénk ma reggel is fagy van. Holnap dél felé lesz kb. 12-15 fok.
Indulás 10.30, Pilisvörösváron pár perc műszaki pihenő a vasúti átjáró után a legközelebbi kúton, ha csatlakozna valaki. 11 kor induás tovább. Érkezés Esztergom kb fél12 a párkányi híd előtt lévő Táncsics Mihály úti nagy parkolóban.
Ott megbeszéljük, ha van kedvünk helyben városnézni aztán visszaút Dobogókői úton
Metzellerem már volt eső keréken. A hejdenaut nem ismerem.
No meg most bejött ez a 90%-os használt Mischelin.
Lehet, hogy pénz feldobással fogom eldönteni.
bocs elírtam
Mi a véleményetek egy 8 éves használt gumiról ami 90% állapotban van? Osztrákból származik sötét garázsban tárolt. És szállítással együtt 8 ezerbe kerülne.
Szerintetek megérheti?
Most egyenlőre ez a kettő között töprengek.
Megbízható helyről.
http://www.mofaker.hu/termek/1...
http://www.kekhold.hu/?page=we...
Mi a véleményed?
Kicsit magasnak találom az árakat.
Legutóbb 25 ezerért vettem.
Én egyik nap megrendeltem, másnap a kezemben volt.
Lenne egy kérdésem.
Hol érdemes gumit rendelni? És milyet? Hátsó gumira van sürgősen szükségem.
Megrendeltem egy gumit. Vártam egy hetet. S csak egy email jött. Hogy a termék nem szállítható.
Küldtem egy választ, hogy miért nem, és hogy mikor lesz szállítható.
Erre vissza jött a levelem, hogy a címzett letiltott. Nem kézbesíthető.
Lehet, hogy arra apellált, hogy hátha előre utalják neki a pénzt?
Úticél Esztergom Prímás sziget.
Könnyű tavaszi bemelegítő túra.
Útközben lehet számítani útmenti razziára , legalábbis a rádióban bemondták, hogy a motorosokat fokozottan ellenőrzik e hétvégén. Gondolom a mellény, a sisak csatja meg az "A"jelű mentőtasak ami miatt basztathatnak. Akit még ez sem tántorít el tartson velünk.
Indulás 10.30, Pilisvörösváron pár perc műszaki pihenő a vasúti átjáró után a legközelebbi kúton, ha csatlakozna valaki. 11 kor induás tovább. Érkezés Esztergom kb fél12 a párkányi híd előtt lévő Táncsics Mihály úti nagy parkolóban.
Ott megbeszéljük, ha van kedvünk helyben városnézni aztán visszaút Dobogókői úton
Az öreg Hondámat már ismerem kívül belül, és ezért elmerek vele indulni hosszabb útra .
Gyertek felénk! Erre nem kanyargós az út. Még egy fagylaltra is hivatalosak vagytok!