Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól kezdődik az idény a hétvégén két motoros halt meg.
Én igyekszem menni de még korai lenne megigérnem.
Tisztelt dragjano
A tavalyi gerjen motoros feszt nekem(is) nagyon tetszett, színvonalas zenével, hagyományőrző bemutatókkal, stb. és engem még a szúnyogok is békén hagytak.
Úgyhogy péntek délután jövök!
Bízom benne, hogy tőlünk nem csak Katana750 meg "Jocóhaverom"az intruderrel vállalja be a hálózsákos sátoros kempingezést ott.
A zenei paletta nagyon ígéretes az idén is!
No akkor én még jelenleg jó helyzetben vagyok.
Tegnap is motorozás, Mátranovák motoros börze.
Ma meg most indulunk Rétság környékére.
De ez nem sokáig lesz így. Hamarosan nekem is lesz kerti munka.
Szia. Én mennék de háromra haza kéne érnem.
Azt hallottam a rádióban még pár napja, hogy minden rendőrt kiállítanak ezen a hétvégén az utakra ellenőrizni meg járművezetőket büntetni, hát ma eggyetlenegyet sem láttam. Pedig fél pestmegyét megmotoroztam.
Tisztelt kalmi79
Szintúgy mint katana én is ma délután döngettem kb. 130km-t. És rákészülök a holnapi kerti munkálatokra.
Háztáji vízvezeték szerelés, bozótirtás, miegymás.
javasolnám a jövő szombatot, de az időjárás ott még lehet esős is.
Inkább akkor a 21.-i szombat mert az már tényleg kellemesen tavasziasnak ígérkezik.
Úgyhogy vége a téli döglésnek, akksikat tölteni és pöcc-röff!
Természetesen mennék, de megígértem anyámnak a kert ásást.
Bazzeg van egy pár ismerősöm, de senkinek nem jó a holnap. Senkinek! :)
Sajnos(ilyenkor) hobbikert tulajdonos is vagyok és a kerti munkáknak kezdek neki holnap. Ma viszont gurultam egy faszát.
Végre valami jó hír! Már szóltam is a Jocónak. A zenék is faszák lesznek.
Üdv mindenkinek!
Egy kis programajánló Júniusra.
Urak!
Holnap valaki 12-16 között Pest környéki gurulásra?
Sziasztok! A kollegám csináltatta ezt az utas ülést az 535-re ,de az utasnak nem tetszik. Ezért eladó lett. 10 rugóba kerűlt annyiért akinek megtetszik viheti.
Alsóörs nekem is tervbe van, de a munkám miatt sajnos maximum a hétvégét tudom bevállalni!
Tisztelt shanjee!
Köszönöm mégegyszer a képet. Nagynehezen sikerült összehozni a kapaszkodót, igaz csak 25 mm-re szélesre sikeredett, nem 28 mm-re. Na mindegy, örülök, hogy végre összevarták .
Nekünk Alsóörs tervbe van.
Sziasztok
A Salgóbányai Relax motoros hétvége július 10-12.
Nem ütközik Barcsal. Ugyan nem tudom, még, hogy mikor lesz Barcs. De Tiszaújvárossal ütközik (Mi szerettünk volna ide menni) De inkább Salgóbányára megyünk.
Alsóőrsre készül innen valaki? És Május 1.-én Kunmadarasra?
A május 1-dikei hétvégére, ha valaki több napra tervezi, akkor sátor helyet, vagy korlátozott számban lakókocsit tudok biztosítani.
Ezeken a porlasztókon az úszóház van szellöztetve, és 1-1 T -hez csatlakozó csö van elvezetve a légszüröház teteje felé, mely boruláskor akadályozza meg, hogy az üzemanyag ne a forró blokkra ömöljön.
Mivel a gyári üzemanyagszint éppen a megdöntött szívónyilásban lévö furatok éle alatt van, a túlfolyót nem lehetne úgy elhelyezni, hogy az "müködö" magasságban legyen. ìgy viszont magas üzemanyagszint esetén egyböll elárasztja a légszüröt, és a hengereket a benzin.
Manapág a ócsak, túladalékolt etalon tartalmú üzemanyagok miatt ez egyre gyakrabban elöforduló jelenség. Érdemes cserélni idöként a tömitéseket, tüszelepeket, és beszerelés elött nyomáspróbázni , hogy mind zár -e rendesen, mert sokszor az ú szelepet is be kell "igazítani", hogy rendesen zárjon. Mindent tüszelep cserénél ellenörizni kell a úszók szintjét.
A benzincsapot is illik idönként ellenörizni, mert felkeményedhet a membrán, vagy lyukas lesz és nem zár rendesen, így vákuumcsövön az egyik henger túl dús keveréket kap, valszeg háromhengerezik is, meg a plusz benzin lemossa a kenést a hengerfalról és hamar kopik a az érintkezö felület.
Észre is venni azonnal. Ahogy megálltam azonnal éreztem a benzin szagot. Tűszelepcsere lett belőle.
De legalább nem a blokkba folyik.
Tűszelepeket ellenőrizni, cserélni.
Az öreg CBX-em karburátorán van egy kis kb. 1 mm-es lyuk, ott kifolyik és benzin-tócsa lesz alatta. Az sem jobb.
Ezeken nincs túlfolyó a karbin, legalább ott folyt volna ki a benya.Így most elég sokba került.
Csapban membráncsere, karbikban tűszelep csere. Ellenkező esetben előbb-utóbb újra bekövetkezik.