Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nu 10 óra körül elindultunk, hogy gurulunk egy kis kört. A Tiszántúlon lyukadtuk ki egy gyógyvizes strandon. S lőn csoda. mankó nélkül jöttem ki a medencéből. Igaz nélküle is mentem be. Viszont a kijáratnál rám akartak tukmálni egy pár mankót. Mondván, hogy vigyek már el legalább egyet, mert már nem tudnak mit kezdeni a sok ott hagyott járást segítő eszközzel.
Még mindig itt vagyunk. Holnap dél előtt indulunk haza. S hogy, nehogy túl rövid legyen az út hazáig, lehet, hogy Siófok érintésével fogunk haza motorozni.
Dettó... :)
Szép időnk volt. És a következő napokra is hasonlót jósolnak.
Helló mindenkinek!
Nálunk 11 fok volt, most szálltam le a motorról.
Kicsalogatott minket a garázsból a napsütés!
Jo reggelt !

Én ma mindenképp megyek dél körul egy kanyart.
Megmondom öszintén nekem a robinson szigetek jobban tetszene minden szempontbol. Ez a hely se rossz de az jobb.
Akkor motorozzunk is egy picit.
A hétvégén jó lesz az idő.
Ki készül gurulni?

Urbán Zoli a Virágós Relax motoros hétvége szervezője írt nekem a Facérbukon.
A 2015 ös Virágós Relax hétvége Salgóbányán 2015 07 július 10-12.
Tavaly látta a társaság a Salgó várat. Idén esetleg meg lehetne tekinteni a Boszorkány kőt! Vagy a sziklás tavat.
Reakciókat, és véleményeket várok!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Nagyon OFF !
Ezen a linken lehet lehet szavazni ,Európa fájára .
Támogassátok Ti is a tatai öreg platánt !
http://www.treeoftheyear.org/U...
Teljes mértékben egyet értek.
Kb én is ezt válaszoltam volna.

Bumi! Neked is van igazságod. Az életmentő műtéteket nem lehet alternatív gyógyászattal kiváltani. Ez igaz. Nekem is volt műtétem.
De aztán az embernek maga kell, saját magát meggyógyítani. Az orvosok, és a szintetikus gyógyszerek nem fognak. Csak kezelgetnek egy életen keresztül. S szép lassan ki is nyírnak.
Szerintem a Műtéted után te magad is megtaláltad azt a módot, ahogy tovább tudsz gyógyulni és élni.
Ha az ajánlott szintetikus gyógyszereket szednéd, szerintem már nem élnél. A mellékhatások nyírtak volna ki.
Jómagam, használok adalékokat a motorjaimhoz, és a szervezetemhez is. De nem mindent. A számomra a tévé reklám az ellenkező hatást váltja ki.
A médiákban reklámozott dolgokat fen tartással fogadom. Sokkal hatásosabb számomra, ha az ismerőseim, használják és javasolják.
Jó benzin! Sajnos szerintem, már rég elfogyott. Jelenleg csak ezt a nagyon modern, adalék anyagokkal és egyéb benzint helyettesítő anyagokkal teli 95-ös vagy 98-as valamit lehet tankolni.

Vitaminban gazdag egészséges kaja? Csak az, amit te magad termelsz.
Egyébként az üzletekben kaphatóból, bármennyit eszel akkor is éhezel. Szinte csak energia van bennük. Vitamin, ásványi anyag, nyomelem, szinte semmi. Ezért csak hízunk tőle. A szervezetünk nem tudja úgy jelezni, hogy vitaminra éhezik. Sajnos csak azt érezzük, hogy már megint éhesek vagyunk. Tehát eszünk. A szervezetünk meg dühösen félre teszi zsiradék formájában, s újra küldi a jelet, hogy éhes.
Tehát én vitaminokat is szedek. Csak azért, hogy ne hízzak el túlságosan. No és hogy ne keljen rettegnem az infulenzától és társaitól.
De a vitaminokból sem szedek bármilyet. Nem mindegy, hogy hogyan és miből készítették. És hogy nem csak bevinni érdemes, de az sem árt, ha fel is tud szívódni. És ezt nem az ára dönti el.

Katana
Légyszíves engem ne javasolj veszekedéshez. Én egyszer vitáztam Bumival. De nem hiszem, hogy újra elő fog fordulni.
1) Mivel Bumi nem hallja meg a vitapartnere mondandóját. Számára csak az ő véleménye létezik. És én sem hallok jól.
2) Ha megfigyelted itt se nagyon vitázok vele a politikáról. Átsiklok felette. Majd akkor kapom fel a fejem, ha nem csak szid, és ócsárol, hanem, valami, vagy valakit is javasol a megoldás érdekében.
3) Ez a legfőbb! Még előfordulhat, hogy nekem is szükségem lesz alkatrészre. S könnyen lehet, hogy a segítségére szorulok majd. Tehát célszerű nem eljátszanom a jóindulatát irányomban. Hacsak már így is nem haragszik rám? Bár akkor még mindig emlékeztethetem, a tőlem kapott úttörő nyakkendőjére.
Mi keletre nyitunk és a ciril betük ott vannak! A geci megmondta, arra nyitunk!
Вы очень приветствуем товарищ!
Ez az idézet saját kútfőből van az orosztanárom Bencs Klára után szabadon. Azt jelenti stb. Én nyitok keletre,,, a geci megmondta arra nyitunk!
Köszi, hogy megosztottad!
Brumi, új játék nekünk ! Über brutál ! Elnézést kérek azon fórumtársaimtól, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének feltétlen hívei , nem kívántam megsérteni őket !http://keresettaferi.ininet.hu...
Tamás, a google fordítóban cirill betűs karakterek is vannak, kövezzetek meg, de nekem orosz nyelvvizsgám van ...
Nyomjátok a játékot feleim !
Milyen speckó gépetek van nektek,hogy bírtok ciril és metód betűket is írni?
Спасибо тебе, мой друг!
Szia! Jó kis videó. Köszi, hogy megosztottad velünk!
Sziasztok! Tavaly nyáron készítettem karburátor szinkronizáláshoz, egy egyszerű eszközt. A beállításról videót is készítettem. Remélem hasznos lehet néhány motoros társnak. Egy öreg XV750SE tulaja vagyok. A beállítás, a porlasztó már nem tökéletes tömítettsége, valamint a mechanikus alkatrészek kopottsága, holtjátéka miatt nem tökéletes. De a technológia működik. Videó az alábbi linken érhető el: http://youtu.be/zN3HP-GbH_s Üdv mindenkinek!
Szerintem nem. Teljesítmény és ebből adódóan méret különbségek vannak, de a másutt való elhelyezés miatt is vannak problémák, nem ér el a madzag, más helyen van a felfogatás ...stb... и так далее ..
Sziasztok ! Az 535 Virago trafója "csereszabatos " az 1100-es és a 750 -es trafójával ? Köszönöm a segítségeteket !
Dehogy hagyom! Inkább mint a politizálás! Teljesen fel van pezsdülve a fórum amióta szítom a tüzet. Tényleg. Brumival meg típus és márka társak is vagytok. Akkor ez nem jött be. Marad a Zsocca.
Ha felhuzza az övé lehet!
Sziasztok!

hagyjátok már a Spurit, meg a Metabondot...mindenki nagyfiú már, eldönti, mit akar és kész. Ha lesz legközelebb Virago találkozó, próbálok tovább maradni, de nem a vita kedvéért, hanem mert jól érzem magam köztetek4 Brumival meg a legkevésbé sem vitatkoznék össze, mert 1, ku..a sokat segített nekem; 2, én őt így csipázom, ahogy van; 3, ugyanolyan vasat hajtunk mindketten.....ezért aztán hagy szidja nyugodtan, amit csak akar!...nekem belefér
Egyértelmű Brumikám. Ha nem a barátja lennék nem jutna Metabondra,Spurira meg egyéb úri huncutságokra.
Ráadásul gumival csinálták a Zsanettot is. Biztonságos.