Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet, hogy nem is az önindító a rossz hanem a bendixel vana baj? Mert enyém is szokta ezt produkálni, csak kattan egyett és annyi. Sebességbe megtoligálom, hogy a fogaskerekek máshogy álljanak, utánna már sikerül behúznia a fogaskereket és indul.
udv tormy

elektromos dolgokhoz csak az ujhoz van jotalas ezt en is tudom

de amerikaba vagy nemetbe reklamalni erdekes lesz ez sujos hetek a motoros szezon kellos kozepen es meg szoktam mar hogy hujenek neznek de nekem a kopo. toro. forgo alkatreszekbol 2-3db van a spajzban

udv kaczko
Üdv.,

általában a bontott cucc amit először nézek, de például vettem már önindítót kocsihoz bontottan, a vége az lett, hogy felújíttattam, hogy jó is legyen. Nem azt mondom, hogy nem lehet jó amit kínálsz, csak gondolom nem adsz hozzá 3 év garit, és ehez képest nem pici pénz. De nem akarom rontani a boltodat (és köszönöm a segítséget), csak leírom, hogy elektronyos dolgokból miért nem preferálom a hibás járművel egykorú alkatrészeket.
udv tormy

inkab egy 18 eves japan onindito mint egy 1 eves kina iretek

udv kaczko
Üdv!
Ezek az önindítók általában felújítottak és nem biztos ,hogy elindítják a motort.
Kérdezzétek meg Mamuzsic Lacit,ő is Amerikából hozatott ilyen retket akkoriban 48 ezerért. És aztán kukás lett.
Üdv Kaczkó
Nem feltétlen akarok újat, de bontott 20 éves alkatrészt sem szívesen veszek.
Ha meg tudod csinálni korrekt áron megbízhatóra, nekem az is jó.
Egy kattanás, és annyi.
Nem javítható! Vegyél egy másik forgórészt.
Mit csinal amikor nem indul azaz mit hallasz?
Szerintem ezek nem gyártók csak forgalmazók, de minőséget árulnak. Én a helyedben megvenném ebay-on posta hozza helybe a havernek nem kell utazgatni a boltig ha nem abban a városban dolgozik ahol a bolt van.
Köszi, közben megtaláltam ki (nem ma kezdték) a gyártó, remélhetőleg minőséget gyártanak.
http://www.simon-auto.de/lima/...
Volt szétszedve-pucolva, szénkefék jók, már évek óta szívat, legtöbbször melegen nem indul (kis tolás sebességben és indul).
Blackiex mester szerint újra kell tekercseltetni, kaptam is egy linket, de árban nem jönnék ki sokkal olcsóbban, és akkor már egy újban jobban bíznék.
Ez egy kereskedő,motoros boltja van. Ezek teljesen megbízhatóak.
Megveheti a havarod is csak EBAy regisztráció kell hozzá vagy elkel mennie a boltba.
Nem lehet javitani? Szenkefek fillerek csak. Szetszedted?
Szia,

a jó öreg XV 1100-hoz kell az önindító.
Igazából egy haverom németből járkál haza 2-3 hetente, el tudom hozatni vele.
Csak nem értek németül (haver se), jó lenne tudni, hogy ez megbízható minőség-e.
Milyen gépre kell , mert ezek xvs -re nem jók. A németet ajánlom, új, hamarabb megérkezik ,olcsobb a posta az USA-ból 60 $. Nincs vám.
Sziasztok,

eljött az idő, hogy lecseréljem az önindítómat. A felújítás sem lenne olcsóbb, és ki tudja meddig működne.
Szerintetek használható darabokat lehet kapni az ebay-en?
Németből, elvileg új (vagy utángyártott, ez nem derül ki):
http://www.ebay.de/itm/Anlasse...

Amcsiból is van, csak itt picit több a szállítás:
http://www.ebay.com/itm/NEW-ST...

Vett már valaki ilyet?
Sziasztok!

Nagyon régen jártam itt! Most meg pofátlan módon egyböl egy kéréssel fordulok hozzátok!

A zenekarommal csináltunk egy amolyan fél albumot.5 saját és egy feldolgozást vettünk fel.Már csak napok max hetek kérdése és feltöltöm a Youtubra.

a lényeg: Van egy motoros dalunk "Kétkeréken" címmel. ehez is egy szövegklippet fogok csinálni...na és itt kellene a segítség!

Amennyiben van olyan kb 4-5 perces JÓ MiNŐSÉGÜ videód amit motorozás közben vettél fel,azt szeretném elkérni és felhasználni a dalszöveg mögé!
kb. így: http://youtu.be/FrbZcas3dA8 gyerekek[/url]

Nem kell túl hosszú,tényleg elég max 5 perc. A lényeg,h úton készült videó kell! nem sátrak között,ivós, hányós, főzőcskézős vagy parkolóban bandázós...

És fontos,hogy jó minőségü legyen!

Ha van ilyened,és szeretnéd megosztani, küldheted ide: szaddi69@gmail.com

KÖSZI!
Hát már senki nem bütykölgeti télen a motorját.
Legalább verbálisan motorozhatnánk!
Igazán nics mit.
Legalább a W-re jól emlékeztél!
Köszi a válaszokat az olajcserével kapcsolatban! sricsi Neked is köszi!
Ezer bocs, azóta nem tudtam feljönni ide, viszont rossz olajat írtam (azóta a kezem ügyébe akadt a garázsba) mert nem 10W40-em van hanem 15W50-es repsolom. Szóval tökéletes lesz hozzá! Köszi mégegyszer!
Bocs, de nem kérdőjel akart lenni.
Jó szórakozást?
Most sajnos nincs, rohanok mert a lanyommal megyunk hullamvasutazni. Az is elofordulhat hogy levideozom legkozelebb amikor csinalok ilyet, igeretem volt mar, Brumi a megmondhatoja.