Mit mondjak, jó rossz lehet felétek. Az mondjuk nem vitás, hogy nálunk a karácsonnyal kapcsolatban nem a beach meg a 25 fok jut eszünkbe. Bár már itt is egyre ritkább a havas karácsony, sőt tavaly igazából nagyon tél se volt.
Jó pihenést Nektek az ünnepek alatt. Minden jót, helló!
Értem én, de hogy hamarabb nem vette észre, az elég hihetetlen. Ez a csapágy már jó ideje beteg volt, most vasárnap megkapta a kegyelem döfést.
Milyen idő van felétek? Tavaly felraktál egy pólós, rövidnadrágos képet. Bár ha így haladunk, még a mi életünkben lehet itt is olyan idő. Délután 10 fok volt, szombat este meg dörgött villámlott, mint nyáron szokott.
Háááát...mit mondjak? Min imalistának nem mondanám, igénytelen megoldásnak annál inkább! Kicsit olyan, mint a Gálvölgyi féle Chokito reklám...."ronda is, meg sz@r is"
Tudod, rossz az aki rosszra gondol. Lehet akár 44 is, ami olyan mint a 66, csak nincs előtte route.
A lopásvédelem kimondottan tetszik, főleg az egérfogó-kézigránát kombináció (mi ez ha nem visszatartó erő).
Azért a benzinszintmérő műszer se kutya.
Ez a "nem működik" felirat hiányzott a gyerek játékpisztolyáról akit lelőtt a rendőr a játszótéren? A nagy halef nem probléma? Az önkényuralmi jelképet meg sem említem. Azért vannak pihent agyak.
Köztudott, hogy a punci mágnes működését csak egy mádon lehet kikapcsolni a Virágóban.
Ha mögötted ül a párod.
Nohát ép ezért jön velem a párom, olyan 90%-ban.
De még így is néha működésbe lép a mágnes. Én meg nem győzők magyarázkodni.
Az álmoskönyv szerit az aksi tárolása télen: fagypont felett száraz, hűvös helyen.
A tárolási hőmérséklet nagyságával emelkedik az aksi önkisülése. +40 fokon elöbb lemerül az aksi, mint nulla, vagy mínusz fokokban. Az alcsony hőmérsékleten azonban csökken az indító képessége, meg a besűrűsödött olajat nehezebb mozgatni a blokkban. Időnként rá kell tölteni- jó a csepptöltést is tudó töltő- az aksira.
Fagymentes helyen tárolt motorban nyugodtan bennt lehet hagyni az aksit, ha van villanyhálózat a töltésre.
Korábban, még az átkosban voltam gk.vez. meg még a gengszter váltás után is vezettem céges autót. A téli leállások alatt sosem szedtem ki aksit, illettve egyszer vettük ki az aksikat Brünó alatt Lanzshotban / ahogy kiejtem, úgy írom a cseh neveket / a Krazokból. Betettük őket egy betonpanelből készült hodályba. Abban ugyanúgy -20 fok volt, mint kint. Nem lettek töltőre téve. Két hét múlva, amikor újra kezdtünk dolgozni egy pöccre indultak a jó ukrán csoda autók. Bár ezeknél a gépeknél a "pöccre" inkább egy jó csattanást kell érteni, mert a behúzó tekercs nem behúzta a bendixet, hanem bebombázta.
Érdekes amit ír a hűtőszekrényben tárolásról. Úgy tudtam 0fok közelében 75%ra csökken a kapacitás, -10alatt meg 50% alá esik. Azt hittem a szobahőmérséklet a legjobb.
Sziasztok ! Hogyan ne öld meg az aksidat ...http://totalbike.hu/technika/karbantartas/2014/12/21/tizezret_sporol
hatunk_ha_odafigyelunk/
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok !
Békés, boldog Karácsonyt kívánok a fórumozóknak és családjuknak!