Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula a vazshozz!
Hajdunánáson még nem ezzel voltál ugye?
Boldog Új esztendőt mindenkinek! :)
Boldog, onfeledt motoros-kilometerekben gazdag Ujevet kivanok mindenkinek!
A lanyokon a szoveget Brile irassal is vegigolvasnam parszor szivesen
BUÉK mindenkinek
BUÉK !
BUÉK!
Sziasztok!
Mindenkinek Békés Boldog Új Évet Kivánok.
Remélem nemsokára jön a tavasz és újra MOTOROZUNK!
Minden kedves fórumozónak és családtagjainak Boldog Új Évet Kívánok!
Boldog új évet kívánok minden motoros társamnak!
Ilyen se volt még! Hogy valaki megköszöni,hogy felzabáltam a spájzot, megittam az árvaház könnyeit, jártattam a számat ha kell, ha nem. Biztos mert a közelemben vannak, nekem nem hiányoznak a barátok, de mégis tisztellek, becsüllek amiért személyes ismeretség nélkül meghívtál magadhoz. Amit írtál a magányról nagyon elgondolkodtatott. De hazudj magadnak! Milyen lenne Budapesten? RC51 motorszerviz, (nem csak Honda lovagoknak) alcímen. 21óra 35perc. Luther már alszik. Kicsit hancúroznál,(tok) de csörög a teló! Brumeszkosz hív! "Józsi, a szabadon futó cserét mikor teszed már fel? " nagy nehezen elhajtod és folytatnád, de sms-jön. Zsoccca üzen. " éppen Pesten járunk Bejával! Valami furcsa zörej jön fékezéskor megnéznéd? 20 perc és ott vagyunk" Lecsóval összevesznél a P20as tuningolási módszereknél elmondott különvéleményed miatt. Ez kell neked? Mennyien ismernek virtuálisan innen a Sport Motorról? Nyugodt életről álmodoznál, napsütésről, Lenyingrádról! Boldog új évet! Remélem még találkozunk!
Üdv.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Vége a melónak, vége az évnek. Végre!
Azért a Tesla autó vezetésével fényévekre jársz előttünk, mert én itthon legfeljebb a pomázi ház emléktábláját nézegethetem, ahol lakott régen a zseniális mérnök. (a monarchia idején).
Azzal viszont elégedett vagyok, mitőlünk a dunakanyarbeli szállásotok felé menet /bogdányi, tótfalui már nem emlékszem/ a legszebb esti kivilágításban láthattátok a Duna partról a fővárosunkat.
Hát az is igaz, hogy semmiért nem hagynánk ki a nyári együttgurulásokat, csak ez a téli helyben járás ne lenne.
Szia!

Orulok hogy tetszik a video. Nemreg vettem es meg csak probalgatom plusz a videoszerkesztot is.
De ne egyen a sarga irigyseg. Engem ehetne mikor jokat motoroztok, turaztok, talalkozora mentek jokat esztek. Itt ezek nekem nem adatik meg. Nincsennek igazan barataim, senki nem jon hozzank es mi sem megyunk sehova. Most szilveszterkor sem, itthon fogunk gubbasztani. Ezert is volt kimondathatlanul jo erzes mikor eljottetek szalonnat sutni. Nagyon jo volt. Jot beszelgetni, enni. Remelem legkozelebb is ossze tudom hozni a csapatot.
Elsa mindennap emlegeti azt a hatalmas baratsagos vendegszereto megnyilvanulast amit magyarorszagon tapasztalt. Jamaicaba sincs ilyen. Ledobbent mikor te is invitaltal magatokhoz. Luthertol mikor kerdezem hogy menjunk e ujra, rogton a fiadat emliti hogy egyut jatszhassanak. Szal ujra csak koszonni tudom amit toled es a tobbiektol kaptunk.

Es januar februar itt a nyar. Fel a fejjel!
RC51
Kedves Józsi
Legalább egyikünk tudott az elmúlt napokban rövid ujjú pólóban elhúzni a rendőrautó mellett a 40-es táblánál 70 mérfölddel... Jeeeeeah!
Ez mind rendben is van, csak nekem hiányzott a munkahelyről kijőve a jól ismert Sssubidubiduuuu. ( na jó ezt nem kell komolyan venni)
Nálunk viszont kezd beindulni a tél igazából, Úgyhogy esz is a sárga iriígység, hogy ott neked a napfényes időben nem is kell felbakolni a géped hónapokra, meg akkut a fagytól védeni, hogy majd márciusban ülhetsz rá legközelebb stb.
Szóval csak így tovább, filmezzél sokat. Nekem is tetszett az a ronda lila másik motor, akinek odaszóltál a lámpánál.
Boldog újévet Neked, Lizának és Luthernek is.
És szintén Boldog Újévet Minden kedves fórum társunknak itthon.
Ez kva jo! Koszonjuk! Megnezem a tobbi reszt is
Nem semmi a videó.
És a Bandit szelep állítása se, semmi. Lapkák, meg himbák közötti hézag. Hát de jó, hogy Virágóm van.
xmotor
Sziasztok! Megosztom, van benne néhány pillanat, amiken jókat lehet derülni.
Nálunk meg ellopják a fidesznyikek a pénzt és nem jut támogatás az önrész mellé a napelemek telepítésére!
Nehogy azt higyjétek,hogy ott minden napkollektor teljesen önerőből megy. Van önrész + állami rész. Itt meg ez a tolvaj csürhe ellopja!
A városi fogyasztás 13 L, amivel mindjárt csak 538 km az elméleti hatótáv
Viccet félretéve nem akarom sajnáltatni magam, amúgy sem sokat járok vele, csak ha tényleg kell. Csak az itteni valóság szemléltetésének kedvéért hozakodtam elő vele .
70l-eres tankkal hová készülsz? Párizs-Dakar Rallye-ra?
Egyébként igazad van. Nálunk utópia, hogy elterjedjen az alternatív hajtás. Mi kicsit le vagyunk maradva. Pl a szlovákoknál tele a vidék napcellákkal. Nálunk meg?
Én meg már alig várom, hogy oda fejlődjön az olajkitermelés, hogy a csökkenő benzinár miatt egyszer az életben teletankoljam a kocsimat is (70L a tank)
Szeretem én az újdonságokat, meg a környezetvédelmet is támogatnám, dehát ez egy picit sci-fi kategória nálunk.
Nem tudom melyik lesz a befuto. Az elektromos mellett szol hogy ha solar tablakat rakok fel a tetore akkor szinte ingyen tudom tolteni a kocsit plusz mar sok bevasarlo helynel van ingyenes toltesi lehetoseg plusz a Tesla kozel 200 ingyenes gyorstoltot epitett csak amerikaban. Szinte minden munkahelyen megengedik hogy toltsek az alkalmazottam az elektromos autojukat igy szinte teljesen ingyen autoznak. Ennek a teslanak 450km a hatotavolsaga egyetlen toltessel. Es ahogy mondtam en teljesen odavoltam ahogy ment. Bar nekem elerhetetlen.
Klasz lehetett!
Én az üzemanyag cellás kocsikat várom. A Suzuki már pár éve gyártja. Csak kizárólag belpiacra.
De a Toyotáé, úgy néz ki jövőre már európában is megjelenik.
3 másodperc a töltés. Ha jól tudom hidrogént. S 650 km-et tud vele megtenni. És villanymotor hajtja. Irgalmatlan gyorsulás, és nem utolsó sorban a kipufogón vízgőz távozik.
Ti dolgoztatok karácsony második napján?