Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lehet a film.
Szívesen megnézném. De nekem csak egy 2 perces előzetes jött le. Az is angol nyelven.
Valahol nincs meg a teljes film? Legalább magyar felirattal?
Sziasztok!

Én a következő filmet szeretném a figyelmetekbe ajánlani. A címe: One Week.. Szerintem jó és elgondolkodtató film. Várom a véleményeteket róla. :)

Üdv.: Gábor.
Nagyon köszönöm a tippeket mindenkinek.
Sajnos nagyon kevés jó motoros film van.
A faterok a motoron áll hozzánk talán a legközelebb.
És a leggyorsabb indián is nagyon jó.
A többi sajnos nem igazán a motorozásról szól. Általában a bűnözésről, banda háborúkról stb. S csak úgy mellékesen motoroznak a szereplők. De valójában bármivel közlekedhetnének.
A Kemény motorosokból az 5. évadot kezdeném. De inkább nem. Szapanopera a javából. Érdekes jól bonyolítják, de inkább a bandaháborúkról, és a bűnözésről szól. csak mellékesen motoros a banda.
Sajnos a Honda Lovag, meg nincs fent a netten. Vagy csak én nem találom. Valamikor suhanc koromban láttam moziba.
Lehet, hogy elvonás csökkentése érdekében inkább lemegyek a garázsba és polírozgatom.
Csak abban bízom, hogy ez a két hónap, hamar elszalad. S Márciusban meg már lehet majd motorozni egy kicsit.
Ezt nem láttam de majd megnézem.
A Sons nál talán annyi elöny van ,hogy 7 évad, azt betermelni
kitart tavaszig.
Hell ride /pokoljárás/
Vinnie Jones, Dennis Hopper.
Esetleg a Sons of Anarchy sorozat. Nekem nagyon bejott.
Ma itt a kis-kunságon nagyon szép napos idő volt! ha holnap is ilyen lesz akkor tuti. hogy legalább 15-20-kilóméterre előszedem a virgácsot!
Hali,
A Faterok a motoron elmegy egynek...
Én az elvonási tüneteket a byferko videós motoros túrás beszámolóival orvosolom, egész jók és ötleteket is ad, illetve az xmotor 'reality show' videóit nézegetem. Jó ahogy szivatják egymást
De nekem is kvára viszket már...
Nézegesd az eBay-n az eladó motorokat,meg amiket árulnak hozzájuk!
Én is mennék, de még egy picit ki kell bírni.
Addig is:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem tudom, hogy ti, miként vagytok ezzel, de nekem már komoly motor elvonási tüneteim vannak. Már majd be motorozok!
Nekem már nagyon tele van a hócipőm a téllel. Elég volt belőle.
Jöhetne már az enyhébb idő.
Elvonási tünetek enyhítése céljából, árgus szemekkel keresem itt a netten a motoros filmeket. De nem igazán találok megfelelőt.
Tud valaki jó gurulós filmet?
Egyet értek az előttem szólóval. A V-TWIN ha csak idényben használod, ha hidegben is mész akkor a Moto-Rider. Nics baj a 10w40es olajjal sem de ásványi a gyári előírás. A szintetikusat esetleg enné kicsit ami szintén nem tragédia, de kellemes ha nem kell utánaönteni két csere között. A virago.ro oldalon megtalálod a feltöltési és egyéb műszaki adatokat az összes változat esetében.
Szia! Ásványi olajat használj inkább. Szerintem a karbantartási könyve is ezt írja. Ha már Repsol akkor inkább ezeket: - Repsol Moto Rider 15W-50 vagy 20W-50
- Repsol Moto V-Twin 20W-50
Sziasztok!
Először is mindenkinek kívánok nagyon boldog új évet, és természetesen balesetmentes motorozást az új évre!:)

Véleményeket várnék olajcsere témában!:)
Pár száz kilométer múlva aktuális lesz a 125-ös XV-mbe az olajcsere, de mivel most pihenünk a garázsban, ez szezonkezdésre fog esni.
Ti milyen olajat ajánlotok/használtok a kis XV-be?
Szeptember óta van nálam, szóval még nem volt alkalmam olajat cserélni, de az előző gazdája adott hozzá egy bontatlan és egy fél doboz Repsol 4T 10W40-es olajat ( Narancssárga flakonos).

Ha minden igaz ő azzal használta, ezért is adta oda hozzá.
Nektek mi a véleményetek erről az olajról?
Köszi a segítséget!

Dani
Mid a kétszer, csak pár másodpercig.
Ebben bízunk mi is! Mennyi ideig volt hintaágyatok?
Ezek szerint máshol is jól indult az év.
Ezek után, már csak jobb jöhet!
Korán ért az idei év első megrázkódtatása? A hatása eljutott eddig mert nálunk a TV purcant ki! Indián telefon lett belőle,mert csak füstjelet ad!
Ne hülyéskedj!
Miért haragudnék?

Szerintem a saját tapasztalatodat írtad le. Ha jól emlékszem, egyszer te voltál az, aki késő éjjel ment segíteni egyik motoros társunknak. S ezért minden tisztelet a tiéd.
Ne haragudj ezért! Hirtelen ötlet volt oldani, Józsi kicsit elgondolkodtató irományát. Brumitól is kérem,hogy ne haragudjon! Egyszerűen cinkes lett volna magamat behelyettesíteni. Csak sarkítottam a helyzet kedvéért. Még egyszer bocs! A sógorom idestova 25 évet élt odaát, 4 évre hazajött de nem boldogult az onnan hozott üzleti mentalitással és visszament. Ő pont az ellenkezője annak amit Józsi csinál. Szinte alig tart kapcsolatot velünk mert ha beszélünk vagy csak emilezünk olyan mérvű honvágy tör rá amit nehezen kezel. Ilyen is van. Nem minden az anyagi jólét, gondtalanság.
BUÉK!
Egészségben, sikerekben, és sok élvezetes motorozásban gazdag boldog új évet kívánunk.

Hát nem mondom jól indult a 2015-ös évünk. Reggel 7,45 körül rászóltam Beára, hogy ne rázza az ágyat. (Az az én dolgom lenne )
De kiderült, hogy még ő is aludt. A föld renget, és morgott! 3,9-es erősségű volt.
Majd most nem rég megint inogott alattunk a kanapé. Most 4-es volt.
Szóval jól indult az év! S remélem nagyobb esemény már nem is lesz az idén.
De inkább többször lengjen kicsi, mint csak nagy ritkán de akkor nagyot.

Tamás! Nincs igazad. Fals a víziód. Szerintem nem lennénk ilyen tolakodóak. Jómagam Pl nem telefonálnék ilyen csip, csup, dologgal olyan későn. Normál időben csörögnék, és akkor is időpontot kérnék.
De egyébként jól írtad. Mindennek meg van az előnye és hátránya is. Itthon nem élhetne olyan nyugodtan.
Már mástól is hallottam ugyan azt amit RC51 írt. Az unakahugom is hasonlóan vélekedik. Anyagilag sokkal jobb hogy kint él. De hiányzanak a barátok, a kapcsolatok, a gyökerek.

Ja ezzel kapcsolatban: Megkértem egy céget. (Jó pénzért) Hogy kutassa fel a család fámat.
És képzeljétek! Kiderült, hogy én vagyok a gyökér!
Szia!
Köszönöm. A régivel voltam ott. :) Még egyszer BUÉK mindenkinek!
B.U.É.K mindenkinek, balesetmentes kilométereket 2015-ben is.
B.U.É.K. mindenkinek! Sok-sok motorozást szerelés nélkül!