tegnap volt lehetosegem vezeni egy Tesla S modellt. En eljultam tole rendesen. Isteni volt. Uttartasa mint egy Audi A6 vagy 8. Gyorsulasa hihetetlen. Es teljesen elektromos. 400 loeros de az erosebb valtozat majdnem 700 lovas es 3.6 korul van 100-on.
Igerem meglesz a szabadonfuto csere video is. Tulajdonkeppen meg is van a fele csak szerkeszteni kell. Csak most kaptam video szerkesztot.
Gyorshajtas biztos volt, nem tudom mert nincs kilometeroram.
Sajnos a lampanal nem lehet elore menni. Tiltja a torveny es buntetik. Viszont pirosnal szinte barmikor lehet jobbra fordulni ahogy hazafele is lathato az utolso lampanal.
Köszönöm a méltatásokat.
De nem hinném, hogy keményebb, vagy megszállottabbak lennénk, mint itt a többség.
Mi utoljára december 20.-án kerültünk egy jó nagyot. Sajnos azóta nem volt módunk. Most meg ez a nyamvadt hó is megérkezett.
Lehet, hogy elkéne, terelni a figyelmünket egy kis síeléssel. Mint régebben. De mióta motorozunk, nem érdekel a sí. Csak a jó időt várjuk. No meg itt a környéken gyalog túrázgatunk.
Azért is motorozgatunk még hidegben is, mert félek, hogy jövőre kevesebbet fogunk.
Mivel márciusban házat veszek, és félek hogy nagyon sok időmet elviszi majd a ház körüli teendők.
A Nílusnak is az baja mint a többi víznek! civilizáció! Mindegy.hogy álló vagy folyóvíz. A Nílusnál még nagyon bezavar az Asszuáni gát is tudomásom szerint. A ruszkiknál meg húsz év alatt az Aral tóból pocsolya lett! Mi is mentünk decemberben kétszer is rövid kerülést. de amit Zsocccáék művelnek az nem semmi ! Remélem olvassa!
Úgy hallottam(Egyiptomban),hogy tenyésztik a táska,cipó krokikat. Azt is mondták,hogy a Nílusi-krokodil már egyáltalán nem él a Nílusban. Dzsuvás a víz vagy mittudomén. Na mindegy. Zsocccáék konok akarását kicsit irigylem. Az egy hétig tüsszögést már nem annyira.
Logikus. Ha belőled jól lakott, őt már talán nem bántja Gondoskodó apaként, lényeg a jó életbiztosítás. Köszi az infót. Csak azért csodálkoztam mert fura,hogy Afrikában nem hallottam róla,hogy ennék a kroki húst pedig ott aztán van csóróság.
Minőségi felvétel. Ennyire nyugi van? Piros lámpánál nem mész előre? Vagy nem szabad? Itthon talán 2 éve megengedi a KRESZ. Tetszik, hogy nincs kerítés a házak között. A nagy Chevyt eladtad vagy bevásárló verda az Audi? A várva várt hó tegnap megjött, de azért inkább a pálmafák! Mekkora királyság nem kockára fagyva motorozni decemberben.
Köszönjük a felvidító videót. Jó látni, hogy nem mindenhol punnyadnak a motorosok.
Mi itthon csak nézzük a hóesést, és imádkozunk, hogy megforduljon a légáramlat. Hogy újra délről kapjuk az enyhébb időt.
S akkor is ha szerencsénk van és felmegy a hőfok 5 fok felé, akkor fél óra öltözködés. Majd félóra bütykölés. (téli álomból motor ébresztés) Miközben kimelegszik az ember téli motoros cucban. Aztán félóra motorozás. Karikára fagyás. Majd motor pucolás, és újra téliesítés. Majd félóra vetkőzés. Végül egy hét tüsszögés.
Egyszóval jó volt nézni a videódat, de azért irigykedünk is egy kicsit nagyon.
Szia!
Nagyon szép a képe a kamerának. Örülök, hogy ilyen jó idő van nállatok. Itthon, most kezd lehülni, és nyugaton pedig havazik. Miskolc kimaradt belőle. :)
Sziasztok, van esetleg valakinek 250es viragohoz (93-as), olyan szervizkönyve amibe pl. szelephézag beállítása is le van írva (ha lehet részletesen) és egyéb hasznos dolgok részletesebben, amit én találtam abba csak futólag említenek mindent. Jöhet weboldal is vagy bármi ahol ilyen leírások vannak. Előre is köszi.
Szuper ez a kamera! Kitűnő felvételt lehet majd csinálni vele az xvs1100 szabadonfutó cseréjéről, minden 1100-es tulaj örömére!
De nem volt ott oda is meg vissza is sok sok gyorshajtás?
Besárgultam az irigységtől.
köszi mindent. szétszedtem kipucoltam összeraktam... aztán gondoltam megjáratom kicsit... akkor láttam hogy közben minden tiszta hó lett
úgyhogy kellemes ünnepeket mindenkinek.
Ahogy K.István írja, én is így szedtem szét anno valamelyik telómat, csak az egyszerűség kedvéért egy 12-es menetes szár, egyék végén csináltam 4 élet, a másikra kontraanya és kész (ha szerencséd van nem nyalódik el).
Egg fèlcolos csöbe heggeszteni kell egy levàgott fejü nagyszilàrdsagu csavart( kB M16, M18). Ki kell kùposra hegyezni a csavarvèget. Majd mondjuk 8 helyen a kùp palàstba beleflexelni 4 èlet. Ez kicsit bele tud ülni az alkatrèsz furatàba ahogy fèlcolos csövel nyomod (csö vègère hegesztes egy T szàrat). Minèl hegyesebb (önzàróbb) a kùp annal biztosabb a siker.
telós segítséget kérnék.
82-es xv 920-asom van. Szétszedném a teleszkópot, de elakadtam. Van haynes féle leírásom robbantott ábrával. hogyan kell kiszedni/kitekerni a "damper rod" névre keresztelt alkatrészt? (magyarul nem tudom a nevét) Ez az a kb 20cm-es cső a teló alján, amit általában vmilyen kb 40cm hosszú 4-6lap végű eszközzel lehet kitekerni. az én telómban nincs mibe beleüljön ez a kitekerő rúd. így nem jön ki a becsúszószár sem, stb.
Tesla tesztvezetes
Gyorshajtas biztos volt, nem tudom mert nincs kilometeroram.
De nem hinném, hogy keményebb, vagy megszállottabbak lennénk, mint itt a többség.
Mi utoljára december 20.-án kerültünk egy jó nagyot. Sajnos azóta nem volt módunk. Most meg ez a nyamvadt hó is megérkezett.
Lehet, hogy elkéne, terelni a figyelmünket egy kis síeléssel. Mint régebben. De mióta motorozunk, nem érdekel a sí. Csak a jó időt várjuk. No meg itt a környéken gyalog túrázgatunk.
Azért is motorozgatunk még hidegben is, mert félek, hogy jövőre kevesebbet fogunk.
Mivel márciusban házat veszek, és félek hogy nagyon sok időmet elviszi majd a ház körüli teendők.
A belföldi árufuvarozás fölött lévő Download ra kell kattintani és letölthető.
Mi itthon csak nézzük a hóesést, és imádkozunk, hogy megforduljon a légáramlat. Hogy újra délről kapjuk az enyhébb időt.
S akkor is ha szerencsénk van és felmegy a hőfok 5 fok felé, akkor fél óra öltözködés. Majd félóra bütykölés. (téli álomból motor ébresztés) Miközben kimelegszik az ember téli motoros cucban. Aztán félóra motorozás. Karikára fagyás. Majd motor pucolás, és újra téliesítés. Majd félóra vetkőzés. Végül egy hét tüsszögés.
Egyszóval jó volt nézni a videódat, de azért irigykedünk is egy kicsit nagyon.
Nagyon szép a képe a kamerának. Örülök, hogy ilyen jó idő van nállatok. Itthon, most kezd lehülni, és nyugaton pedig havazik. Miskolc kimaradt belőle. :)
De nem volt ott oda is meg vissza is sok sok gyorshajtás?
Besárgultam az irigységtől.
http://youtu.be/qHzCnZoARdA
úgyhogy kellemes ünnepeket mindenkinek.
És egészségben, sikerekben, és öröm motorozásban gazdag boldog új évet kívánunk!
http://youtu.be/-aqqRCJDtrw
82-es xv 920-asom van. Szétszedném a teleszkópot, de elakadtam. Van haynes féle leírásom robbantott ábrával. hogyan kell kiszedni/kitekerni a "damper rod" névre keresztelt alkatrészt? (magyarul nem tudom a nevét) Ez az a kb 20cm-es cső a teló alján, amit általában vmilyen kb 40cm hosszú 4-6lap végű eszközzel lehet kitekerni. az én telómban nincs mibe beleüljön ez a kitekerő rúd. így nem jön ki a becsúszószár sem, stb.